Bar

Zaczęty przez Showmag, Pn, 25 Kwi 2005, 00:09:00

podmark

Cytat: sharkanA skąd ci wiadomo :P ??

Czytałem w jakiejs gazecie - w "Przyjaciółce" chyba, ale to było jeszcze przez wakacjami...

podmark

Pamiętam, jak w pierwszej edycji "Baru", podczas Gorących Krzeseł można było oglądać takie etiudy filmowe "Krzywym Okiem", gdzie pod obrazki z życia barmanów podkładano smieszne teksty, np. to, że cały ten program jest reżyserowany i to realizatorzy każą robić poszczególne rzeczy. No smiechu było co niemiara. :hahaha:

Kamil

:(
Ja jestem z Nowego Targu, w mojej szkole mama Romka uczy angielskiego.
Muszę przyznać, że jest trochę ... dziwna. To znaczy dziwnie się ubiera.

A Roman już miał wczesniej próbę samobójczą - uratowano go, teraz już nie zdołano bo przepaliło mu płuco czy cos takiego, już nie pamiętam ;(

sako

znalazlem gdzies ostatnio email do adriana z 1 baru [email protected] sprawdzony w 100%

joker

sako: nie wiem czy to tak ładnie upubliczniać czyjs prywatny adres e-mail  :nie!:

Luxis

ja już ten mail znałem kiedys... i po co to? chyba, żeby tylko wysłać mu pozdrowienia... jak wogóle odpisze...
bo bar 1 był daaawno temu...

Pudelek

Może to sam Adrian podał tu swojego maila i znów liczy na zainteresowanie ze strony 12-15latek :devil: .

podmark

Nie wiem, czy już o tym wspominałem, ale zauważyłem pewną dziwną przypadłosć - na 6 zrealizowanych w Polsce edycji "Baru" wiosną odbyły się tylko 2 - pozostałe 4 miały miejsce jesienią. Mi te wiosenne edycje się bardziej podobały - dłużej jest jasno i uczestnicy mogą biegać roznegliżowani  :devil:  po podwórku - no ogólnie fajniej jest :)

Pudelek

O tym to ja już pisałem z rok temu  :P .
Pewnie też wszyscy już wiedzą, że Emilia z pierwszej edycji prowadzi nocny teleturniej interaktywny na TV 4.

podmark

Mam smakowity kąsek dla Was  :devil: Przy okazji porządków w szufladzie znalazłem już trochę podniszczone (ale są) strony z "Tele Tygodnia" , który wyszedł jeszcze przed premierą polskiego "Baru" w 2002 roku. Jeżeli ktos jest ciekawy wywiadu z Ibiszem zapraszam do obejrzenia tego scana :)

omiii

1 - Bar (dzięki Nataszy była krótko ale długo się pamiętało )
2 - Bar II ( kilka fajnych ludzi ale to juz nie I edycja)
3 - Bar IV złoto dla zuchwałych ( dużo ciekawych ludzi m.in Ramona)
4 - Bar III bez granic ( ciekawy ale uczestnicy marni bez faworytów)
5 - Bar V Vip ( troche oglądałem ogólnie porażka )

Sandra

Mam prosbe.Czy ktos wie może co słychac u Grzeska i Izy Markockich? z 1 edycji BARu z góry dzieki!

Luxis

nie mam pojęcia, ale rozwodu chyba nie wzieli ;)

Sandra

niestety,prawie nigdzie niemoge znalezsc zadnych info:( myslałam ze moze tu ktos cos wie :)

Pudelek

Zapewne jakby wzięli rozwód to gazety by się o tym rozpisywały, a przynajmniej pudelek by wspomniał :los:.
Gazety chętnie przedstawiają reality shows jako programy, które nie niosą ze sobą nic dobrego. Rozwód byłby swietnym potwierdzeniem tej tezy. Dla przykładu wystarczy wspomnieć historię Moniki Sewioło.