Menu główne

Agent

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Mar 2005, 00:20:17

Showmag

To jest propozycja, by ktoś wrzucil i udostepnil dla kogos wiecej niz uzytkownikow chomika.
Wydawało mi się to jasne.

witmin5000

no to właśnie jako administrator mógłbyś coś takiego zrobić  :yeah:

Showmag

Właściwie to Twój sposob rozumowania jest dla mnie zupełnie niejasny, ale mniejsza o to (najlepiej niech wszystko robi administrator?).
Propozycja nie do zrealizowania, bo nie wiem jak administrator mialby wrzucić coś, czego nie ma.

chatiflatt

Witmin,
w chomikuj.pl istnieje funkcja "ściąganie za free". Udostępniasz jeden wybrany folder z plikami, np. ten z Agentem, z opcją free, ludzie ściągają z Twojego transferu, Tobie naliczają się punkty a Agent trafia do szerszej publiczności :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

tanceti

ma ktoś 500 zł za zbyciu :D? Bo tyle własnie TVN chce za serie Agenta do użytku prywatnego... dokładnie to 150 zł jeden odcinek, a jak ktoś zamawia całą serie to wtedy koszt odcinka do 50 zł

chatiflatt

a skąd masz te rewelacje?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

tanceti

Witam

W odpowiedzi na Pana maila, informuję, że możemy udostępnić do celów prywatnych odcinki programu ,,Agent". Koszt zgrania jednego odcinka wynosi 150+ VAT, ( jeśli byłby Pan zainteresowany kupnem np. pierwszego sezonu to za każdy kolejny odcinek koszt wynosi 50 złotych+ VAT). Materiał zostanie nagrany w formacie DVD Video. Z przyczyn prawnych materiał będzie zabezpieczony logo i napisem ,,własność TVN S.A. Do użytku prywatnego". Proszę o informację, czy jest Pan zainteresowany.

Dziękuje i pozdrawiam Agnieszka

Agnieszka Nowak
TVN
Sekcja Dokumentacji Multimedialnej
Tel. +48 22 453 59 30 +48 501 246 371
Fax. +48 22 856 67 87

Mail od TVNu

Showmag

Coś z Twoją kalkulacją jest chyba nie tak.
Cena za pierwszy odcinek - 150 zł, za kolejne 50 zł, czyli np. dla 11-odcinkowego pierwszego sezonu:
1x150 zł + 10x50 zł = 650 zł.

A do tego dolicz sobie jeszcze VAT.

Kuba 942

Ciekawe, czy jakieś inne reality TVNu albo Polsatu można wykupić do użytku prywatnego. Fajna sprawa, tylko droga.

Damian

Big Brother mógłby być , no ale za tyle dni to by zbyt dużo pieniędzy poszło.  :los:

witmin5000

jak ktoś chce to mam
prawie  wszystkie dni Big Brother 5 edycja z "gwiazdami",
3/4 dni Big Brother 4

andyln

Wow, nie sądziłem, że w ogóle jest taka możliwość. W sumie 1 i 2 sezon już można w większości znaleźć w sieci więc trzeba by się skupić na trzecim. Tyle, że nikt nie kupi za taką cenę, chyba, że naprawdę jest przy kasie.

Jacuszyn

Witam. Posiada ktoś Odcinki 2 i 3 edycji "Agenta" prócz tych wspomnianych we wcześniejszych postach? W zamian mogę powrzucać na RS odcinki, które posiadam jakby ktoś chciał.

Co do zgrywania z WHS na DVD to z informacji mojej siostry wiem, że to koszt rzędu 20zł od kasety. Ona zgrywa po znajomości.

janosik90

Może ktoś wrzucić odcinki z edycji drugiej (konkretnie chodzi mi o odcinki 1-3 i 9-10) Bardzo o nie proszę.

Showmag

Do licytacji: koszulka z reality show "Agent"
https://allegro.pl/show_item.php?item=3120834288