Menu główne

Agent

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Mar 2005, 00:20:17

Showmag

Z "Agenta" do Radia Plus
Wtorek, 4 stycznia 2005, godzina 08:50

Większosć osób pamięta Remka Małeckiego z udziału w reality show "Agent", który emitowany był ponad 4 lata temu w telewizji TVN. Obecnie Remek pracuje w radiu Plus jako reporter. Pierwszy raz pracował tu w latach 1997-98, by wrócić w maju 2002 roku. Po drodze skończył politologię na UMCS (specjalnosć- oczywiscie dziennikarska), a dzięki udziałowi w telewizyjnym reality show "Agent" poznała go cała Polska. Teraz jest reporterem, czyta także serwisy informacyjne. Dziennikarstwo radiowe zawsze było jego marzeniem. "Choć wyobrażałem to sobie trochę inaczej"- mówi. Remek jest fanatykiem piłki nożnej. Bardzo żałuje, że w radiu nie ma wiadomosci sportowych, ale według badań słuchacze wolą muzykę. Lubi swoją pracę. "Cały dzień biegam po miescie i zbieram informacje, a potem czytam je na antenie. Mam taką lwią naturę, że lubię, jak ludzie mnie słuchają. To chyba lekki narcyzm"- mówi Remek.

[Gazeta.pl]

Łuki

to był jeden z lepszych reality show i był pierwszy, miał super grafe jak na tamte czasy , i bardzo bym chciał, aby odnowiono go i zrobiono 4 edycje i 5, napewno dużo ludzi będzie to oglądać, a nie jak bar 1,2,3,4,5, odrazu dali 5 edycji i oglądalnosć spadała ... mieli złą strategie i klapa ...

limak86

Zgadzam się, że Agent to jeden z najlepszych reality show, jakie widziałem. Polską edycję TVN stworzyło z klasą... Inne kraje, możliwosć poznania kultur, zachowań ludzkich, nawiązywania przyjani i stonowana konukrencja - to było cos! Po za tym odpowiedni klimat, nastrojowa muzyka i pięknie wykonane zdjęcia. Szkoda, że nie będzie już czwartej edycji...

Kasia^^

Od Agenta przyjęło się stukanie nozem w kieliszek ;)

alexander

uwielbialem to ciagle zgadywanie kto jest agentem swietne zadania miejmy nadzieje ze np. za 5 lat znow sie pojawi i wezme udzial w edycji :P

podmark

Wiem, że uczestniczka "Agenta 1", Izolda pracuje w TVN, zajmuje sie produkcjami podobnymi do "Agenta". Opiekowala sie uczestnikami 2 i 3 edycji , "Ekspedycji", "Wyprawy Robinson" i "Klubu Przygód".

Przemek

A wiecie jak podobno nazywały się osoby- agenci w innych edycjach?? KRET!! :buzz:

podmark

Cytat: PrzemekA wiecie jak podobno nazywały się osoby- agenci w innych edycjach?? KRET!! :buzz:

Wiem, że we Włoszech program nosil nazwe "La Talpa", czyli znamię

Rosa

Cytat: PrzemekA wiecie jak podobno nazywały się osoby- agenci w innych edycjach?? KRET!! :buzz:
Ale Kret to wlasnie Agent.
Jesli ktos zdradzał sekrety np CIA to byl wlasnie kretem. :ubaw:

Przemek

U nas chyba nie było KRETA, gdyż by to się nie przyjęło. Swoją drogą Agent to jedyny RS któy mi się nie przejadł (no i Big brother). Były 3 edycje, cały czas trzymały w napięciu. Super :lol:

podmark

W dwu pierwszych edycjach totalnie nie domyslałem się kto może knuć i kłamać, ale w trzeciej edycji od drugiego odcinka znałem imię Agenta... Ta ostatnia edycja najmniej mi tez sie podobala, najlepsza - moim zdaniem - była druga, ta realizowana w Hiszpanii.

szymoncz

Ja myslałem, że w pierwszej edycji ten gruby wygra (nie pamiętam jak się nazywa) ALe już w kolejnych nie miałem na ten temat zielonego pojęcia.

podmark

Co jak co, ale najbardziej podobała mi się edycja 2. Byli tam najbardziej wyraziste postacie, fajne zadania, a najlepsze było to, że każdy udawał "Agenta". Pierwsza wersja była fajna, bo to było zupełnie cos innego od wszystkich  nadawanych wówczas w Polsce programów. A trzeci "Agent" był już po prostu nudnawy.

Luxis

Na stronie Agenta było pełno materiałów do pobrania, nawet niewiedziałem... Tak widze, na tych stronkach były mp3-ki, tapety, gry, filmy.. Ma ktos może cos z tej stronki? To może by dał w internet i wtedy Adminowi do pobieralni?!  :yeah:  :hmm: