Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Jason

tylko, ze to była od początku gra. Skoro wiedziala, ze cala ta sprawa ze zrywaniem na zywo to farsa, to wiedziala tez, ze jesli zacznie grac bidulkę pokrzywdzoną to niezle na tym wyjdzie. Wiec wziela w tej farsie udzial, wykorzystala sytuację.

FK

Ależ Kaśka po 'zerwaniu' pokazała dwie twarze: jedną skrzywdzoną a drugą zacietrzewioną. Która jest prawdziwa..?

cranberry

Mi się wydaje, że w tej sytuacji ("zerwanie" więcej niż koleżeńskich stosunków przez Mirka na wizji)jedna twarz nie musi przeczyć drugiej..i choć nie pochwalam jej łóżeczkowych wybryków co by się za nimi nie kryło to jednak według mnie Kasia żywiła szczerym uczuciem (zauroczenie?) Mirka. Z jednej strony miała prawo sie wkurzyć, że tak ją potraktował i na dobrą sprawę zrobił z niej pośmiewisko, dlatego dała upust negatywnym emocjom i w ten sposób sobie ulżyłą, z drugiej strony osoba, któa wydawała jej się bliska zraniła ją, więc pojawił się żal i łzy. Także złość i płacz na przemian są tu chyba normalną reakcją. Choc z trzeciej strony sama nawarzyła sobie piwa..

FK

Żal i złość - tak.
Ale wyzwiska w kierunku Mirka oraz teksty w stylu: 'ma krzywy ryj' - to chyba tylko świadczą o Niej i - niestety - o braku klasy.

cranberry

Ale on nie ma krzywego ryja i ona doskonale o tym wie  :P  Więc tym bardziej musiała sobie ulżyć - za to, że on w inny sposób ją obraził ona mu pośrednio nawrzucała. Myślę, że ludziom dość często się to zdarza tyle, że nie ogląda ich pół milniona ludzi, więc są anonimowi i nikt o tym nie wie :) Tylko żeby ktoś nie pomyślał, zę jej bronię - to była chyba wypowiedź realistki  :P

Jason

a o domniemanej nowej dziewczynie powiedziała 'dziwka'
to tez o niej swiadczy, bo laski nawet nie zna

Goku

Lenartowicz ma u mnie dużego plusa! Jako jedyna nie dała się sprowokować Jolce i gdyby tak zaczynała się od początku, to byłaby moją faworytką do zwycięstwa!!!

Jason

gdyby tak robila od poczatku to by wyleciala przy 1 nominacji (i tak powinno byc) bo bylaby malo dochodowa

FK

Kaśka poprosiła Wielkiego Brata o umożliwienie konfrontacji z Mirkiem, ale... Mirek nie wyraził zgody. Szczerze powiem, że po tym co usłyszał na swój temat z Jej ust - wcale się nie dziwię.

Lenka186

A moim skromnym zdaniem nie ma odwagi stawić tej sytuacji i Kaśce czoła. ;]

Jason

ale po co ona o to prosila? zarzekala sie, ze nie chce tego. Ze nie chce zeby byl na jej wyjsciu i nie chce juz z nim gadac w programie, a co najwyzej po. No ale stwierdzila, ze pewnie bardziej sie jej oplaca spotkac z nim jeszcze w programie, bo sie bedzie cos dzialo wokół niej i znow zrobi z siebie ofiare. Nie udalo sie. I dobrze Mirek zrobił.

chatiflatt

..żeby wylać na niego szklankę zimnej wody :hahaha: albo lepiej kubeł :los:

to już jest nooodne - chłopak powiedział NIEE a ona chce "jeszcze raz to usłyszeć" - żenada
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

1 sprawa - chyba reality shows zjadły wam mózgi, uczucia i empatie
2 zrobili sobie śmiechu warte show - a Mirek wyglądał jakby wcale nie chciał tego powiedzieć co powiedził
3 zastanawiam się czy nie jest to celowe zagranie, aby pewne FAKTY i MITY od....iły się do nich
4 zachowanie Kariny (jak udawała, że płacze) to byłooo TRAGEDIOZA MERAWILIOZA, ewidentnie sobie jaja robiła... :/

FK

Cytat: molko1 sprawa - chyba reality shows zjadły wam mózgi, uczucia i empatie

Ta edycja BB - na pewno (...)
 :|

molko