Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

FK

Zgadzam się z Tobą - od czasu do czasu byłaby niezłą kumpelą do poimprezowania.

chatiflatt

i czasem pomogłaby Ci w doborze akrylu [cokolwiek to jest ;P]

nie wiem, o co rozpętała się ta cała dyskusja w temacie Tomek kontra Jola - manipulacja. Wg mnie ona jest tak w rzeczywistości, a jeżeli ktoś chce nauczać kultury to sam powinien ją znać i mieć troszeczkę taktu, by nie 'interweniować' kiedy taka osoba o małym rozumku robi nieświadomie coś prowokującego [jak np. Marco].
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflatti czasem pomogłaby Ci w doborze akrylu [cokolwiek to jest  ]
To coś, z czego Jola robi swoje tipsy ;)

chatiflatt

jesteś nikim, bucem, czekoladowym bucem, jesteś tępa, zrobię ci krzywdę przed wyjściem, tak cie kopne w dupę jak wyjdziesz [...]
a Jolka próbowała się z nim pogodzić..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hmm Jolka jest jaka jest ... kazdy przyzna ... jak do tej pory mialam ja za madra i inteligentna... po BB Show.. zmienilam zdanie... Widze ze tu zadna wypowiedz sie nie zda bo tak naprawde nie mozemy oceniac ludzi po tym jak nam ich pokazuja.. a pokazuja co chca ... wiec fakt  jolka jest taka glupia ze az smieszna... wyszlo szydlo z worka przy pytaniach inteligentnych czy jakie one tam byly ... ale jaka ona naprawde jest to wiedza tylko uczestnicy ... :)

mseptember

Nie no, ona jest bezbłędna, perfumy pod łóżkiem i błyszczyk w wazonie.. a jej mina na sofach warta miliony :D

FK

No i podwinięta nogawka roboczych spodni, żeby lepiej wyglądała... Ale kiedy spodnie Jej w końcu opadły, myślałam, że mi szwy popękają ze śmiechu!! :bravo:

chatiflatt

hehe, macie racje. :D

z dzisiejszego odcinka zrozumiałem bardzo mało, zaprezentowano nam wyrwane konteksty - mam takie wrażenie. nie podobała mi się reakcja Jolki na postawę Marco.
Barbara Weston

FK

Bo Jolka potrzebuje dłuuuuuuuuuugiej gry wstępnej a On najwyraźniej nie :obrazony:
Jakkolwiek, jeśli wyciągnął do Niej rękę - powinna odpuścić...

slawek

Cytat: mseptemberNie no, ona jest bezbłędna, perfumy pod łóżkiem i błyszczyk w wazonie..

Jeszcze błyszczyk do stanika szybko wkładała :D
Fajnie też zaczęła czytać zadanie w pokoju zwierzeń: "mieszkańcy domu Wielkiego Brata wykrzyknik" :ubaw:
Sławek

Tom Kruz

Trochę już chodzę po tym łez padole, ale takiej techniki zakładania prezerwatywy jak w wykonaniu Jolki jeszcze nie widziałem  :zabek: hehe.

mseptember

No i dowiedzieliśmy się o co chodziło Garardowi z tymi prezerwatywami. Koniec fantazji ;)

FK

Gdyby Marco powiedział "tak" Jolka zaraz zorganizowałaby ślub i wesele. Dobra jest  :love:

Showmag

Jolkę pokazano przed chwilą w "Pogromcach kitow" w TV4.
Prowadzący nasmiewali sie z jej "rownika"  ;)
Czajka: "Nie sztuka sie z kobietą przespac, ale sztuką jest zjesc z nią sniadanie"

chatiflatt

warto dodać, że porównał ją [Czajka] do betonu.

a to dla fanów modelingu w wykonaniu Jolanty[zauważcie, w jakim subtelnym miejscu Jolanta chowa błyszczyk]
Barbara Weston