Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Pudelek

Jeszcze trochę, a zostaniesz oskarżony o szowinizm! :devil:

Toni

Jak dla mnie 12tka może być jaka chce bo widac że ta 40tka to ciekawi ludzie.Jednak wyjątkiem jest Kasia Szafron,która nie chodzi o to że jest z mojego miasta ale widziałem ją w Barze i dziekuję.Nie chcę jej ogladac w Big Brother.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tom Kruz

Cytat: PudelekJeszcze trochę, a zostaniesz oskarżony o szowinizm! :devil:

Jeżeli uwielbienie dla piękna kobiecej urody jest formą szowinizmu to będę poczytywał to za komplement hehe.
Co do Kasi Szafron myslę, że jednak jej nie zobaczymy a zadecyduje o tym własnie okolicznosć, że miała już swoje 5 minut w Barze.

podmark

A ja własnie myslę, że ta cała Kasia doszła tak daleko tylko dlatego, że była w "Barze"> W innym razie taka bezbarwna dziewczynka odpadłaby już na początku (do "Baru" wzięli ją chyba tylko ze względu na związek z Marco). Wzięcie jej do Domu BB byłoby całkowitą pomyłką.

Pudelek

Ale popatrzcie ile się tu o niej mówi. A producentom o to własnie chodzi. I może dlatego dadzą jej szansę.

Toni

Oby nie. Kasi Szafron mówie OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

A ja nie kojarzę tej Kasi ani z Baru, ani z castingów do BB. To, czy się o Niej tu mówi, czy nie - nie ma najmniejszego związku z Jej uczestnictwem w BB 4.1. Ekipa wybrana :) A tak na marginesie: dlaczego nie chcielibyscie zobaczyć Jej w programie..?

chatiflatt

Cytat: FKbrzezina2103 - jakos nie przypominam sobie, żebym cokolwiek na forum wspominała o Doni. Zaczęłas temat i piszesz do mnie: "nie rozgłaszaj tych informacji". Kompletnie nie rozumiem (...) Dominikę poznałam na castingu, jest spoko babką i nie rozumiem, dlaczego robisz taki sztuczny tłum wokół Jej osoby. Zresztą - jak wspomniał podmark - Dominika jest forumową, znaną istotką.

nie zrozumialas mnie, FK. myslalem ze Wy na forum nie wiecie o Dominice i dlatego zażartowałem bys nie podawala tej informacji pozostalym 38 osobom [zauważ, na koncu zdania usmiech]. ale ja rowniez bylem w błędzie. bo forumowicze pamietają Dominikę z Gladiatorów. pisalem także że głosno mowiła o sobie. oglądałem odcinek programu Ewy Drzyzgi z jej udziałem, pewnie dlatego zapamiętałem Dominikę [Gladiatorów oglądałem pobieżnie - jako nieudolną kopię Amazonek]. nie robię sztucznego tłumu, nie przeczytałem tematu dokładnie, mój błąd, sory. Zastanawiam się tylko [jak pisalem] czy produkcja wie czy nie wie. Ale nie o Gladiatorach. No i podziwiam Dominikę.
Poza tym, FK, w toku dyskusji był juz poruszany temat Dominiki. Czemu cię to drażni?

co do Kasi Szafron, ja chyba chciałbym ja zobaczyc w programie, samą, bez Marco. bo wciąż, mysląc 'Kasia Szafron', przypomina mi się ich wspolne siedzenie na kanapie, trzymanie sie za raczki, i wspolne ataki na tego "biednego chłopaka".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Elo brzezina2103 - wszystko OK. Zwykłe nieporozumienie - jestesmy ludźmi - zdarza się, gra słów ;) Temat Dominiki mnie absolutnie nie drażni. Dziwne jest tylko to, że wszyscy - wszystko wiedzą a robią z tego wieeeeelkie tabu (...) Moim zdaniem Produkcja wie i poprzez wprowadzenie do Domu BB mocno kontrowersyjnych osób, będzie chciała tym samym zwiększysć współczynnik tolerancji wsród społeczeństwa. Niestety żyjemy w kraju, w którym każdy inny od standardowego heteryka traktowany jest, jak aspołeczny, zły i demoralizujący. Już niedługo - przekonamy się, kto zostanie mieszkańcem Domu BB. Życzę Wam słonecznej niedzieli - FK :)

chatiflatt

Uważasz, FK, i wy drodzy forumowicze, że taki "zabieg" się powiedzie? Tolerancja w polskim społeczeństwie na przestrzeni ostatnich lat nieco sie zwiększyła, ja obracając się w srodowisku akademickim ją zauważam. Jednak na wsiach, w mniejszych miastach a nawet w wiekszych metropoliach [chocby pewne partie polityczne i ich młodzieżówki o których ne wspomne] pokutuje stereotyp "zgodny z naturą". Ja chyba nie mam zbytnio zdania na ten temat, ponieważ jestem katolikiem. Natomiast polskie społeczeństwo uważające się za najbardziej liberalne [zauważcie kto wygrał wybory 2 lata temu ;>] i tolerancyjne może tego nie przełknąć. Tak uważam.

Poza tym, nie uważam żebysmy robili z tego wielkie tabu. Powiem inaczej, możemy o tym rozmawiac, ponieważ Dominika otwarcie o sobie mówiła w telewizji. Co sądzicie?

PS. Niestety, niedziela wietrzna, spedzam ja nad książkami..... ;((
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

brzezina2103 - pomyslałam o tej tolerancji jakby od strony Producenta. Nie wiem, czy to ma sens, czy się powiedzie i czy wyjdzie to uczestnikom i Doni na dobre. Nie mnie jest oceniać. Jednak uważam, że warto byłoby otworzyć drzwi dla nowych twarzy - wierzcie mi i tu się powtarzam - poznałam całe mnóstwo bardzo ciekawych osobowosci podczas castingów. Napisałam o wielkim tabu, bo zacząłes bardzo tajemniczo pisać o Doni nie mówiąc wprost, że chodzi własnie o Nią. No nieważne już. Uważacie, że powtarzanie twarzy z innych reality shows jest OK..? ;)

Tom Kruz

Cytat: FKUważacie, że powtarzanie twarzy z innych reality shows jest OK..? ;)

Polecam koleżance Ewce przeczytanie wczesniejszych postów w temacie, ponieważ dyskusja na temat postawiony w pytaniu w zasadzie już się odbyła. Co do udziału Doni zdania były podzielone, ale chyba jednak przeważały głosy ''na nie'', choć nie brakowało zwolenników jej udziału (chęć przypodobania sie forumowej koleżance hehe?). Ja konsekwentnie będę trzymał się sformułowania o ''odgrzewanych kotletach''.

FK

Szanowny Tom'ie Kruz'ie - jesli temat Cię nie interesuje, niekoniecznie musisz upominać innych :) A może chciałam poznać zdanie innych Forumowiczów..? Ja też miałam swoje 5 minut w Polsacie i nie wiem, czy ktokolwiek chciałby mnie oglądać ponownie. Bądź co bądź, życzę miłego dnia ;) FK.

podmark

Cytat: Tom Kruznie brakowało zwolenników jej udziału (chęć przypodobania sie forumowej koleżance hehe?).

Wyobraź sobie, że nie "hehe". Nikomu nie muszę się przypodobać. Jestem jaki jestem i niektórzy tu mnie (chyba) lubią - to mi wystarczy.
A zwolennikiem udziału Dominiki w tym programie byłem tylko dlatego, że znam się trochę na mediach i wiem, że jej kontrowersyjna osoba wywołałaby pewien szum i przyciągnęła przed ekrany trochę widzów.

FK

podmark - szacunek za mocne, własne zdanie :)