Jak Oni Śpiewają

Zaczęty przez podmark, Nd, 07 Mar 2007, 10:57:51

Pudelek

Urbańska oszukana przez Polsat?

Natasza Urbańska nie pogodziła się z porażką w Jak ONI spiewają!
Aktorka nie wierzy, że przegrała z Agnieszką Włodarczyk w SMS-owym głosowaniu i domaga się od Polsatu ujawnienia jego wyników.

Twoje Imperium cytuje Nataszę, która chce się dowiedzieć dokładnie, iloma głosami przegrała. Aktorka zapowiada też, że nie przestanie spiewać i nagra płytę.

Naszym zdaniem niepotrzebnie robi z tego teraz aferę. Przecież zajęcie drugiego miejsca w programie nie oznacza wcale jakiejs wielkiej przegranej. Natasza powinna udowodnić teraz dobrą płytą, że jest dużo lepszą wokalistką niż Włodarczyk, a nie kłócić się o wynik głosowania. Kto wie - być może skłonił ją do tego Michał Wisniewski, który niedawno sugerował na swoim blogu, że o przegranej Nataszy zadecydowała niechęć organizatorów programu do jej partnera, Janusza Józefowicza.

Niech sobie dziewczyna daruje bo jeszcze się okaże, że przegrała nawet z Herbus. Agnieszka ma więcej fanów niż Natasza. I to było wiadome już wczesniej kiedy wypadła Marzena i dała jokera Robertowi. Widzowie mając do ocalenia Agnieszkę, Nataszę i Edytę ocalili Agnieszkę.

Co do Zapendowskiej; to baba się niele promuje kosztem Herbus. Najpierw u Wojewódzkiego, a potem u Najsztuba. Mówi, że nie lubi osób, które są sławne tylko ze względu na skandale, a sama też w taki sposób zdobywa rozgłos.

Pudelek

Włodarczyk wygrała naprawdę

Nina Terentiew potwierdza.

Jak podaje Interia.pl, Nina Terentiew stanęła w obronie Agnieszki Włodarczyk twierdząc, że wyniki finałowego odcinka Jak Oni spiewają nie zostały sfałszowane przez telewizję.

Kilka dni temu pisalismy już, że Natasza Urbańska chce ujawnienia wyników głosowania.

Polsat na to, że nic do ukrycia nie ma, a palma zwycięstwa naprawdę należy się Agnieszce, która zdobyła większosć głosów widzów.

Terentiew powiedziała, że zwyciężczyni prowadziła już od pierwszego programu.

Już na samym początku programu Włodarczyk miała około 25% głosów (z 13 zawodników). Ostatni program, czyli finał, wygrała przewagą 65%.

- 65 procent to jest poruszające zwycięstwo - uważa Terentiew. I dodaje, że wynik ją cieszy.

- To jest bardzo zdolne, pracowite i wytrwałe dziecko. Była bardzo odważna, a do odważnych swiat należy - mówi o Agnieszce. - Wyscig ma to do siebie, że jeden musi wygrać, a drugi połknąć łzy.

Kozaczek.pl

podmark

Doczytałem własnie, że program w USA doczekał się dwóch edycji. Pierwsza była emitowana w NBC, a druga w ... VH1. Program nosił nazwę "But Can They Sing?".

Licencję na realizację swojej wersji "Jak Oni spiewają" kupili także Rosjanie.

Edycja belgijska nosiła nazwę "Steracteur sterartiest" :) (logo mieli takie sobie, najlepsze mieli Brytyjczycy)- https://een.be/steracteursterartiest/

Pudelek

Urbańska w TVP

Mimo przegranej w programie Jak ONI Spiewają, Natasza Urbańska dostaje już wiele propozycji. I oczywiscie z nich korzysta.
Zaczęło się w Polsacie, skończy się w TVP. Natasza tak spodobała sie Telewizji Publicznej (albo korzystają z jej popularnosci), że poprowadzi nowy program. Jego formuła jest na razie trzymana w tajemnicy. Ma być on jednak jesiennym hitem TVP. Jak dowiedział się Fakt, jednym z gosci Urbańskiej będzie Keanu Reaves, znany ze swojej roli w trylogii Matrix.
Co poza tym porabia Urbańska? Wróciła do nagrywania wysnionej płyty.
- Teraz, po kilku miesiącach przerwy związanej z konkursem, wracamy do tego projektu. Janusz [Józefowicz] mocno mnie wspiera we wszystkich działaniach - powiedziała Życiu na Gorąco.
Kozaczek.pl

Urbańska wciąż nie pogodziła się z przegraną!

Gdyby ktos nie wiedział, jakiej klasy był to konkurs, mógłby pomysleć, że na szali postawiono całą karierę Urbańskiej. W wywiadzie dla Życia na Gorąco mówi:
Chciałabym znać wynik głosowania i dziwi mnie, że jest to tajemnicą.
Odpiera też ataki o to, że ona, profesjonalistka, mierzyła się z amatorami: Jedyną osobą, która wczesniej nie spiewała, jest Robert Moskwa! A reszta? Agnieszka Włodarczyk była przez kilka lat u nas w Buffo, Małgosia Lewińska również, Marzena Sztuka daje recitale... I jakos nagle nikt tego nie pamięta, a mój profesjonalizm staje się oczywisty.
Urbańska mówi też o swojej płycie (swoją drogą, mówi o niej i mówi, ale nie podaje żadnych szczegółów): Teraz, po kilku miesiącach przerwy związanej z konkursem, wracamy do tego projektu. Janusz mocno mnie wspiera we wszystkich działaniach.
Związek dużo starszego faceta z młodszą dziewczyną i to pracującą dla niego, budzi ciekawosć. Urbańska nie zamierza jednak nic zdradzać: Myslę, że pozostanie ona w dużej mierze niezaspokojona.
Ciekawi was, jak traktowana była Urbańska przez rodziców? W domu ja byłam tą najmłodszą, którą trzeba było we wszystkim wyręczać. Nawet herbaty nie mogłam sama zrobić, bo tata bał się, że obleję się wrzątkiem albo cos innego mi się stanie. Mama też traktowała mnie jak osobę wyjątkową - i w tym przekonaniu oboje trwają do dzis.
To by wyjasniało trwające już ponad miesiąc roczulanie się nad sobą.
Pudelek.pl

Luxis

Cytat: WirtualneMediaNatasza Urbańska nową twarzą Jedynki
2007-07-16  
TVP1 przygotowuje wielki show taneczno-muzyczny z udziałem Nataszy Urbańskiej. Program będzie nowoscią jesiennej ramówki TVP1, pojawią się w nim największe przeboje muzyczne i gwiazdy.

- Cieszę się, że nową gwiazdą TVP1 będzie własnie Natasza Urbańska. Jest utalentowaną, swietnie tańczącą i spiewającą artystką - mówi Małgorzata Raczyńska, dyrektor TVP1.

- Jesienią nie planuję udziału w programach rozrywkowych innych stacji telewizyjnych, gdyż udział w nowym projekcie TVP1 jest dla mnie ogromnym wyzwaniem zawodowym i już teraz wymaga ode mnie dużego zaangażowania -dodaje Natasza Urbańska.

W programie, którego nazwa nie jest jeszcze znana, znajdzie się przede wszystkim to, co widzowie ostatnio najbardziej lubią oglądać w polskich stacjach telewizyjnych, czyli taniec i spiew.

Ważnym elementem show mają być także podróże. Program ma przekazywać wiedzę o kulturze i obyczajach krajów, do których zawita widowisko. TVP nie chce jednak na razie potwierdzić, czy program będzie emitowany z różnych europejskich miast.

Pewne jest natomiast, że w nadawanym na żywo show pojawią się znakomici gosci, czyli największe polskie i międzynarodowe gwiazdy. Nie zabraknie również konkursów dla widzów. Oglądający program będą mogli wygrać atrakcyjne nagrody, odpowiadając m.in. na pytania tematyczne.

Widowisko, którego gwiazdą będzie Natasza Urbańska, to autorski format Telewizji Polskiej. Pomysłodawcą i reżyserem show jest Janusz Józefowicz, dyrektor artystyczny teatru Buffo, pomysłodawca i reżyser słynnego już musicalu Metro.

Na razie TVP1 nie ujawnia, kiedy program pojawi się po raz pierwszy na jej antenie oraz w jaki dzień i o jakiej porze będzie emitowany.

Przypomnijmy, że dwa taneczne show zagoszczą jesienią również na antenie telewizji TVN. Stacja przygotowuje kolejną edycję "Tańca z gwiazdami", a także zbliżony w formule do "Idola" program "You can dance - po prostu tańcz".
Za taneczne show też chyba należy uznać Taniec na Lodzie TVP 2 a tego tu nie ujeli.

Pudelek

Urbańska wyleci z Polsatu

Zniknie z "Fali Zbrodni".

To było kwestią czasu. Po tym, jak rozeszła się wiesć, że Natasza Urbańska poprowadzi program w TVP, wiadomo było, że Polsat nie pozostanie bierny. Choć to własnie dzięki tej stacji zyskała większy rozgłos po przegranej w Jak ONI Spiewają.

Natasza nie wystąpi już w serialu Fala Zbrodni. Jak dowiedział się Fakt, jej bohaterka, Silene Arbekajte-Nawrocka, nie zostanie odnaleziona przez męża.

Urbańska poprowadzi za to taneczny show w TVP, którego twórcą jest Janusz Józefowicz. Będziemy mogli go oglądać już jesienią, a wystąpią w nim podobno największe swiatowe gwiazdy muzyki.

Kozaczek.pl

podmark

Ja podziwiam te wszystkie plotkarskie serwisy, jak skutecznie potrafią połączyć dwie informacje, żeby tylko napisać newsa... Informacja o show Nataszy pojawiła się najdalej 2 tygodnie temu, a prace na planie kolejnej serii "Fali zbrodni" rozpoczęły się na początku czerwca... Co więcej, scenariusz był pisany od początku roku i już wtedy Natasza musiała poinformować producentów, że nie zagra.

P.S. Pikachu - tak bardzo lubisz te wszystkie Pudelki, Kozaczki ??  :)

Rosa

Czyli w zasadzie to nie Urbańska dostała pracę w TVP a Józefowicz który załatwił jej następną fuchę.

Pudelek

Cytat: podmarkP.S. Pikachu - tak bardzo lubisz te wszystkie Pudelki, Kozaczki ??  :)

Uwieeelbiam!  :los:

joker

Natasza Urbańska o nowym show!
Czwartek, 19 lipca (07:00)

Mamy już prowadzącego Huberta Urbańskiego, teraz czas na Nataszę Urbańską.
To już pewne! Wokalistka poprowadzi show dla TVP. Kto za tym stoi... Janusz Józefowicz.

Natasza Urbańska po przegranej w programie "Jak Oni spiewają?" odwraca się na pięcie od Polsatu i idzie do TVP. Tam czekają na nią z otwartymi rękoma, choć to Polsat, w serialu i programie dał jej największą popularnosć.

W swiatku show biznesu zawrzało. Spekulowano, że Agnieszka Włodarczyk pokonała Nataszę bo Józefowicz niepotrzebnie się wtrącał co do jej udziału w programie. Teraz pora na rehabilitację. Janusz Józefowicz przygotowuje dla TVP1 nowy show muzyczno-taneczny. Jego twarzą zostanie... Natasza.

"Bardzo się cieszę (...). Jesienią nie planuję udziału w programach rozrywkowych innych stacji telewizyjnych, gdyż udział w nowym projekcie TVP1 jest dla mnie ogromnym wyzwaniem zawodowym" - mówi w komunikacie prasowym Natasza Urbańska.

W show Józefowicza mają się pojawić największe swiatowe gwiazdy i swiatowe przeboje muzyczne.

"Nowy program, który pojawi się w jesiennej ramówce Jedynki jest naszym autorskim pomysłem. Cieszę się, że nową gwiazdą będzie własnie Natasza Urbańska. Jest utalentowaną, swietnie tańczącą i spiewającą artystką" - uzasadnia decyzję Małgorzata Raczyńska, dyrektor TVP1.

interia.pl

Luxis

Juz widzę te gwiazdy na TVP, to bedą albo stare gwaizdy, które już "nie błyszczą", albo jakies kilkukrajowe typu In-Grid, Garou, Danzel, Kate Ryan... już wolę kilka polsatowskich gwiazd w JOS ale teraźniejszych (Fergie, Melanie C) od większej ilosci starych już niepopularnych gwiazd w TVP1, bo TVP 2 zaprasza już wieksze gwiazdy od TVP1 aż dziwne to..

Pudelek

Łuki, zapomniałes wymienić Helenę Vondraczkową :devil: :los:!

Pudelek

Mandaryna uczy się spiewać. Wreszcie!

Nasi informatorzy wypatrzyli Mandarynę wchodzącą do budynku, w którym lekcje spiewu daje Ela Zapendowska, nauczycielka i krytyczna jurorka Jak ONI spiewają. Dziewczyny będą musiały włożyć sporo wysiłku, jesli Marta ma kiedykolwiek przestać podpierać się w trakcie koncertów playbackiem.
Sąsiadom Eli Zapendowskiej życzymy hartu ducha. Inaczej skończą ze łzami w oczach jak publicznosć w Sopocie w 2005 roku.
Pudelek.pl

Jesli to się potwierdzi to mogę z pewnoscią stwierdzić, że dla podreperowania budżetu i rozgłosu Zapendowska zrobi wszystko. Może wkrótce sie jeszcze okaże, że uczy samą Herbus...

podmark

Ale ten Pudelek jest szybki... Mandaryna zaczęła się uczyć spiewać już 2 lata temu, po występie w Sopocie. Wątpię, by pobierała lekcje spiewu u Zapendowskiej, bo z tego co wiem, to obie panie nie darzą się sympatią. A poza tym, Zapendowska była w jednym pomieszczeniu tego budynku, a budynek pewnie ogromny był, więc to może być zbieg okolicznosci...

Luxis

Ja nie wiem dlaczego nasz kraj jest taki zadziorny i złosliwy, własciwie nie kraj a ludzie... Doda robi najlepiej, bo się niczym nie przejmuje i dobrze, za to cała Polska ekscytuje sie i podnieca, nasmiewa się z Mandaryny, że nie umie spiewać... , ja mam to w d***e, jak nie umie to pech - jej sprawa, jak podobają mi się jej piosenki to je słucham, jak nie to nie, prosta sprawa...
W wielu krajach jest pełno artystów, którzy nie umieją spiewać bez playbacku, a jakos spiewają od wielu lat i nikt sie ich nie czepia i chwała im za to, ale u nas wszystko musi byc inne i jest... ehhh, cała Polska