[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

No i nie wierzę, że to największy dom w historii. Już ten z BB11 wydawał się większy...

Toni

Czyli na zapowiedziach się skończyło, że będzie to największy dom no bo przecież wątpię żeby mieli inny dom dla 12. edycji a ten dla CBB.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Właśnie, tak myślałem że na zapowiedziach się skończy. Ale cóż, zobaczymy jak to wyjdzie.

Toni

https://tvnewsroom.co.uk/othernews/big-brother-house-pictures-2011-11613/
Portale piszą, że to najbardziej luksusowy dom jaki był dotąd w edycjach celebrity.
Hm czyli może rzeczywiście 12. edycja będzie miała inny dom.
https://fallenscoop.com/19723/channel-5-network-welcome-the-most-luxurious-big-brother-celebrity-house-ever

Damian

Jak to, skąd wiesz że będzie nowy dom na 12 edycję?

Toni

Nie wiem nic takiego. Wywnioskowałem to na podstawie tego co piszą, że jest to najbradziej luskusowy dom
w historii edycji celebrity, aczkolwiek wcale nie musi być nowego domu dla 12. edycji, ale wówczas mogliby nie pisać z naciskiem że dom w edycji celebirty tylko ogólnie że najbardziej luksusowy dotąd dom i tyle.

Damian

Też jestem ciekaw jak to będzie z BB12. Czy może tylko wysprzątają dom, tak jak po BB11 na Ultimate BB.

Toni

Jeśli będzie jakaś przerwa między CBB a BB12 będą mieli na to czas. Mogliby połączyć to tak jak u nas, albo finał CBB a następnego dnia launch BB12.

Damian

O ile pamiętam , to chyba tego samego dnia startuje BB12, od razu po finale CBB. Więc pewnie będzie tak jak po BB11. Jakaś ekipa wysprząta dom i wejdą nowi.

Toni

Damian

Ja w ogóle nie wiem kto wejdzie na pewno. Są już jacyś pewniacy?

Toni

No właśnie, są jacyś pewniacy? :) Narazie to chyba nie ma żadnych  jeszcze.

Damian

Charlie Sheen pewnie nie wejdzie do domu. Wątpię by się na to zgodził.

Toni

Także nie sądzę, a poza tym żeby zapłacili mu tyle kasy? Ja za nim nie przepadam i to bardzo nie przepadam.

Damian

A w ogóle narrator z poprzednich edycji ( ten znany głos, który mówił zawsze 9.30PM ) ma od teraz być też Wielkim Bratem niby.  :kreci: