Tylko Muzyka

Zaczęty przez Showmag, Cz, 30 Gru 2010, 14:29:04

Rosa

Czyli zamiast Idola bedzie program z gory skazany na porażkę. Kto tam rządzi w Polsacie?

chatiflatt

o matko bosko czestochosko..
ktora to juz porazka polsatu z rzedu?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Znow stworzyli jakąś wymyślną angielsko-polską, kompletnie niechwytliwą nazwę programu :-)
Choć po "Tylko nas dwoje - Just the two of us" to i tak poczynili postępy.

Showmag

podmark

:yeah: jak podają WirtualneMedia, w jury zobaczymy Elżbietę Zapendowską !
Szykują się 2 cięte osoby, bo od czasów "Idola" Zapendowska się wyrobiła w swoich komentarzach, co było już widoczne w JOŚ, a Sztaba jest znany z tego, że wiecznie mu coś nie pasuje. Do tej dwójki trzeba dobrać kogoś, kto udobrucha zjechanych uczestników :). Jakieś pomysły ?

Rosa

Tak, porzucic tego Titanica póki jeszcze można i zrobic normalnego porzadnego Idola :)

podmark

Powrót do "Idola" jest niemożliwy - FremantleMedia nie zrealizuje w jednym sezonie 2  konkurencyjnych widowisk.

Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że ten program nie będzie taką klapą, jaką większość przepowiada. "Życiowa szansa" też nie odniosła sukcesu za granicą, a w Polsce okazała się hitem. Wiem, wiem - inne czasy, mniejsza konkurencja. Myślę jednak, że z tym show może być podobnie. Ilość uczestników na castingach robi wrażenie.

joker

Program nie musi być produkcyjną klapą, żeby nie odnieść sukcesu. Najwięcej zależy od widowni. Pamiętam, że Fabryka Gwiazd stała na bardzo wysokim poziomie jeśli chodzi o produkcję (nie wiem jak to wyglądało jeśli chodzi o odcinki codzienne, ale piątkowe live były ok), a mimo to miała niską widownię za sprawą konkurencji ze strony wieczorów filmowych w TVN i TVP. W Czechach i Słowacji, chyba w poprzednim sezonie było tak, że konkurowały ze sobą dwa RSy o poszukiwaniu talentów, było to moim zdaniem już za dużo jak na jeden sezon! Ile można takie rzeczy oglądać?! W Polsce może być podobnie, jeśli chodzi o MBTM i X Factor. Ludzie wybiorą jeden, który im się bardziej spodoba i będą go śledzić.

podmark

Moim zdaniem na klapę "Fabryki Gwiazd" złożyła się kiepska nazwa, bezbarwni uczestnicy i koszmarnie - powtarzam KOSZMARNIE, dobrane jury. Co z tego, że obrazek był ładny, jak się nie dało tego słuchać, bo komentarze jurorów poniżej krytyki, a uczestnicy bardzo, ale to bardzo podobni do siebie.

W tym programie widać kilka elementów,na które położona większy nacisk i zaczyna mi się to podobać. Uwielbiam Zapendowską i myślę, że jej cięte komentarze przyciągną ludzi przed ekrany. Do tego Sztaba i Kora, która też może pokazać różki.

Damian

Właśnie dlatego że Zapendowska będzie w jury będę śledził ten program. Poza tym jakoś wolę takie programy w Sobotnie wieczory.

chatiflatt

Tylko - kim jest niejaki łOzU? I czy nagranie dwóch singli czyni z niego speca od śpiewu?
[aaa, no i uczestnictwo w TzG + bycie półsierotą, nad którą płakała Czarna Mamba]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston