[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Wystarczy już tych nowych uczestników. Oby już nikt nie wszedł.

Toni

WB zapewne wiedział o wyjściu Lisy stąd weszła za nią nowa osoba, gdyby nie exit to wydaje mi się, że nowej by nie było. Najpóźniej od 25. lipca muszą zacząć wylatywać do tydzień.
Wczorajszy live show obejrzało 1,12 miliona widzów.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oglądalność trzyma poziom od samego początku. To świetna oglądalność dla RTL2.

Toni

Nie dziwię się, że mają w planach roczną edycję. Nie będą musieli po raz trzeci znowu przedłużać jej, :)
pod warunkiem że oglądalność będzie podobna jak teraz czy jak do tej w poprzedniej edycji.
Muszą się postarać i wybrać znowu ciekawych mieszkańców z ciekawym mottem.

Co do nominowanych to nie przepadam jakoś specjalnie za Timmy'm ale wolałbym żeby to Alex wyleciał.

Toni

Przed mieszkańcami nowe zadanie tygodniowe. Tym razem pod nazwą Tydzień chiński. Uczestnicy muszą na podstawie sześćdziesięciu wyrazów pisanych w języku chińskim nauczyć się co oznaczają w ich języku.
Big Brother Deutschland na Facebooku ma już prawie 265 tyś. fanów.

Toni

Nowy agent Benny przebywa od ponad tygodnia w domu, jak narazie tylko jedną akcję zlecił mu Wielki.
Wygląda to bardzo podobnie jak w przypadku agenta Steve'a,  :wsciekly:  czyli druga okazja ma szansę znowu być zmarnowana.
Strasznie szybko rośnie liczba fanów na facebooku. Dziś to już 274 tysięcy!

Toni

Dopiero dziś dom opuściła Isabelle, którą wybrali widzowie w poniedziałkowym live show w akcji kobieta dla Steve'a. Pierwsza tak długa wizyta osoby w takiej akcji. Przeważnie następnego dnia do południa (czyli we wtorek) opuszczała dom.
Niezbyt miłe wrażenie na mnie zrobiła, tak jak większość mieszkańców mówiła, uważam tak samo, nie pasuje do niego.

Toni

Benson i Benny w pokoju pokus. Wielki zaproponował, że jeśli udają się na nieokreślony czas do survivor roomu Florian oraz Ingrid otrzymają osobistą niespodziankę. Zgodzili się, tak więc ciąg dalszy Benson w akcji zapewne
w survivor roomie. :) Kolejną akcją kobieta dla...będzie Cosimo gdyż we wczorajszym odcinku mówił, że chciałby poznać jakąś kobietę. Znając Wielkiego zapewne zagwarantuje mu to. :)
Ostatnimi dniami jakoś często mecze są w match roomie.

W dzień finału BB11 tj 12. września o godz. 19:00 wystartuje nowy program który RTLII zapowiedziało już jakiś czas temu "Berlin - Tag & Nacht". Oto ośmioro uczestników, którzy wezmą udział w programie.
Zostanie wyemitowanych 120 odcinków. https://rtl2.de/83646.html

Toni

Wczoraj pojawiła się nowa oprawa graficzna czołówki tzn zostali usunięci Ci, których już nie ma w domu, stąd czołówka troszkę jest krótsza ale fajna nawet. :)
Dzięki temu, że Benny i Benson zgodzili się na niekoreślony czas być w survivor roomie osobistą niespodzianką dla Floriana będzie spotkanie z Valencią. Fajnie by było jakby weszła na kilka dni do domu. ;)

Toni

W dzisiejszym live show oprócz exit gościem będzie Lisa, oraz znana prezenterka Vivy - Gulcan, która była także gościem w BB9 oraz BB10, oraz mecz rozegrany między trzema nominowanymi.

Damian

W ogrodzie pojawił jakby taki strach na wróble, coś w tym stylu. Ciekawe po co. :D

Toni

Zadanie od Wielkiego. Mieszkańcy musieli stworzyć dyskotekową postać z lat 80-tych. Ciekawe skąd taki pomysł. :)

Damian

Nareszcie jakieś inne zadanie niż pilnowanie czegoś.

Toni

Zaskoczył mnie wczorajszy werdykt. Co prawda można było zauważyć, że w głosowaniach na stronach internetowych Timmy ma największą ilość głosów by wyleciał ale jednak myślałem, że poleci Alex.
No i jak Timmy RAUS to też i wyszła Fabienne. Ciekawe czy ktoś wejdzie na jej miejsce, mam nadzieję że nie. Mogliby sobie darować na 56 dni przed finałem żeby kogoś wpuszczać nowego.
Szkoda, Timmy i Fabienne byli mieszkańcami od pierwszej minuty, będzie ich brakowało.
Ostatnimi czasy była dość duża nagonka na nich ze strony Floriana, który chodził od osoby do osoby i rozpowiadał o nich a to to a to tamto, swoje jakieś chorobliwie żałosne historie.
Zaczyna mi się nie podobać jego zachowanie. Jeszcze teraz jak dobrał się z Benson to już wogóle lipnie.
Fajny był wczorajszy mecz ze szczurami w akwarium i nogami Timmy'ego i Ingrid.
Podobała mi się także nowość (ciekawe czy tak będzie za każdym razem gdy podcza live show będzie exit).
Mianowicie budka telefoniczna w ogrodzie. Mieszkańcy po kolei wrzucają monetę i wybierają osobę która powinna opuścić dom oraz uargumentować dlaczego. Wczorajszy odcinek można było zauważyć że jest dość przeciągany, gdyż poza meczem i rozwiązaniem zadania tygodniowego przez Gulcan no i exitem nie było nic, tak więc dość długa rozmowa z najbliższymi nominowanych itpitd, ale z drugiej strony dobrze, w końcu to program o mieszkańcach a nie jakieś występy zespołów itp.
Wczorajszy odcinek oglądało 1,03 miliona widzów. Z odcinka na odcinek widzów jest mniej o bardzo nie wiele.

Damian

Florian mnie denerwuje. Nie wiem co robi w tym programie! przyszedł do Valencii, jak jeszcze była, więc teraz do widzenia.
O! oglądalność spada? niedobrze...