Ja przestałem już cokolwiek rozumieć

Skoro widzowie nie oglądają BB5, mieszkańcy nie chcą już brać udziału w BB5, producenci nie chcą dawać uczestnikom ciekawych zadań, chyba powinniśmy zakończyć ten program. Po co czekać na finał?
Dobór uczestników jest śmieszny i tragiczny zarazem. W każdym odcinku dostrzegam, jak ogromną łaskę robią nam te super osobowości, z tego powodu, że nadal są w programie, że nadal jedzą, piją, pierdzą za darmo, a my możemy to oglądać. Czuję się wyróżniony z tego powodu :he-he:
Każde zadanie jest
dnem, brak wódki powoduje, silny wzrost ilości fochów, gróźb wyjścia, przekleństw. Od miesiąca nie wypiłem piwa -
chcę opuścić program!; Klaudia wolą WB została 'wielkim bratem' i ma wypełnić zadanie -
żenua! ja wychodzę z tego żenujacego programu!; Michał Skawiński będzie nas uczyć tańca -
wiedziałam, że będziemy tańczyć, dno!; słyszymy śpiew Jaśka, ale nie puszczono nam opinii jury -
ku***! wku***** mnie takie jednosekundowe łączenia! ja chcę wyjść, Wielki Bracie!; itd. itp. .....
Nie rozumiem tych ludzi. Jeżeli nudzi ich pobyt w Domu - proszę go opuścić i nie wku****ć widzów!!