Agnieszka Frykowska

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 15:39:16

Pudelek

Fryta "jedzie do Hollywood"! Ha ha! :)

Agnieszka "F.", zwana Frytką ma niestety wielkie plany aktorskie. Choć właściwie to już obojętne, ostatnio przestała już nawet śmieszyć i szokować. Wszyscy się pogodzili z tym, że ktoś taki krąży na śmietniku show-biznesu.
Super Express donosi, że już niedługo Frytka wystąpiła w nowym filmie, pt. Może tak być.
Gram tam piosenkarkę, która śpiewa na różnych wiecach i samotnie wychowuje dziecko - opowiada "gwiazda".
W filmie nie ma co prawda seksu w basenie, ale pojawia się scena gwałtu - pociesza tabloid. Uff.
Przypomniał nam się przy okazji jej wywód na temat tej produkcji i życiowych planów, który wygłosiła w połowie maja. Zapytana o brutalne sceny w filmie odpowiadała:
Bardzo okrutne. Bardzo okrutne, bardzo zbliżone do tego, co się dzieje we współczesnym świecie polityki i show-biznesu. Jestem piosenkarką, Roxy, która śpiewa dla faceta, który będzie kandydował na premiera, a okazuje się bestią, a ona walczy o przetrwanie i o swoje dziecko.
Ogłosiła też, że planuje karierę w Hollywood:
Moja droga do Hollywood będzie bardzo jasno i klarownie przewidziana - chwalila się wideoportalowi. Przede wszystkim, tutaj muszę zrobić wszystko, co rozpoczęłam, zakończyć. Przynajmniej, dobrych filmów, chciałabym, żeby było z pięć. Nie chcę tak szybko opuszczać naszego kraju, ale wiem, że następnym przystankiem chcę, żeby to właśnie było Hollywood. Język angielski oczywiście podszkolić trzeba gramatykę, niestety, lata i błędy młodości wychodzą, ale jakby cały czas robię coś w tym kierunku i tam o prostu muszę być na bank.
Aż oczy bolą, jak się czyta te pierdoły. Serio Fryta, najpierw skup się na nauce polskiego. A póki co postaraj się nie mówić.
pudelek.pl

maniakTV

Ale pudelek.pl ją zjechał...  :szok:

Za kogo ona się uważa?!  :?!: Za gwiazdę?  :buzz: Wolne żarty...  :ubaw:
Czy gwiazdorstwem można nazwać ''przygodę w jacuzzi''? Chyba nie...  :plask: :hmm:
Czy gwiazdorstwem można nazwać ''obsmarowywanie gwiazdeczek'' w programie plotkarskim?  :sciana: Chyba wiecie o jaką sytuację mi chodzi.  :gwizd:

Musiałem się trochę unieść...

PS. Ciekawe czy Hollywood ją zechce, jak nawet w Polsce wielkiej kariery ''aktorskiej'' nie zrobiła.  :? :|  :ha-ha:

c.d.n.  :]

Goku

Cytat: Pudelek w Pn, 30 Cze 2008, 18:18:15
W filmie nie ma co prawda seksu w basenie, ale pojawia się scena gwałtu - pociesza tabloid. Uff.
(...)
Aż oczy bolą, jak się czyta te pierdoły. Serio Fryta, najpierw skup się na nauce polskiego. A póki co postaraj się nie mówić.

Zabiły mnie te fragmenty  :ubaw: :ubaw: :ubaw:

Pudelek

Frytka odniosła sukces!

Film ,,Pojechał, zobaczył", który powstał według pomysłu Agnieszki Frykowskiej i w którym zagrała, dostał nagrodę w konkursie na najlepszy dokument na warszawskim festiwalu Lato Filmów.

Jak donosi ,,Fakt": ,,Agnieszka jest bardzo dumna ze swojego osiągnięcia. Z pewnością ten sukces doda jej skrzydeł i jeszcze nieraz usłyszymy o jej talencie".

Tego się właśnie obawiamy...

ukaraj.pl

kamil2505

Frytka i gwiazda filmowa? Ja ja widze w polskiej wersji programu "jaja ze stali"... :D To by było coś... :)

Showmag

Relacja z drugiego starcia "Frytki" z Cejrowskim
Pod koniec czerwca Agnieszka Frykowska - znana z ekscesów w trzeciej edycji "Big Brothera", powiedziała w jednym z wywiadów, że po raz kolejny stanęła oko w oko z Wojciechem Cejrowskim, który przed laty pogrążył ją w swoim programie. "Frytka" ogłosiła, że z kolejnego starcia wyszła zwycięsko i utarła Cejrowskiemu nosa. Czy aby na pewno?

Więcej: https://showmag.info/?p=1408

Showmag

"Frytka" nie zniknie z Tele5
Jesienią na antenie Tele5 po raz kolejny będzie można oglądać program "Lub czasopisma", współprowadzony przez skandalistkę z "Big Brothera" - Agnieszkę Frykowską.

Więcej: https://showmag.info/?p=1871

Showmag

Agnieszka Frykowska - gwiazda "znana z tego, że jest znana", podobno nie jest już tak chętnie jak kiedyś zapraszana na bankiety - czytamy w dzisiejszym "Super Expressie".

Więcej: https://showmag.info/?p=2069

Pudelek

Frytka straciła pozycję pierwszego Klauna polskiego show biznessu i taki efekt!
Natomiast powinno ją ucieszyć to, że w brukowcach już nie szukają na siłę newsów które mają ją ośmieszyć. Teraz ma szansę by być znana na przykład z jakiegoś normalnego talentu.

Pudelek

Frytka powiedziała w swoim programie, że nie wzięłaby udziału w reality show Fort Boyard ani Fear Factor ani w Agencie ponieważ nigdy by nie zjadła kalarucha i nie wykompała się w żmijowisku:devil:
Jeśli doda jeszcze, że nie weźmie udziału w reklamie to uznam, że to wyjątkowo ambitna aktorka!   :los:

Showmag

Cejrowski odpowiada Agnieszce Frykowskiej
W czerwcu Agnieszka Frykowska po raz kolejny starła z Wojciechem Cejrowskim, który przed laty pogrążył ją w swoim programie. "Frytka" ogłosiła, że z kolejnego spotkania wyszła zwycięsko i utarła Cejrowskiemu nosa. W ostatnich dniach o zdarzenie zapytano samego Cejrowskiego.

Więcej: https://showmag.info/?p=4880

Showmag

Agnieszka Frykowska będzie milionerką?
W zasięgu Agnieszki Frykowskiej są miliony dolarów. Według najnowszych przepisów amerykańskiego prawa, 31-letniej gwieździe "Big Brothera" przysługują pieniądze, które zarobił na swoich piosenkach Charles Manson - morderca jej dziadka Wojciecha Frykowskiego. Prawnicy Frytki już pojechali w tej sprawie do USA.

Więcej: https://showmag.info/?p=5637

Showmag

Agnieszka Frykowska wraca na salony
Agnieszka Frykowska - znana jako "Frytka", po dłuższej przerwie wróciła na salony. Agnieszka pojawiła się na imprezie firmy kosmetycznej Oriflame i opowiedziała o swoich ulubionych perfumach - czytamy w "Super Expressie".

Więcej: https://showmag.info/?p=6348

chatiflatt

Fricca może i zdobyła [zdobywa?] wykształcenie w szkole filmowej i pokazuje się na 'salonach', ale opisując plotki w swoim programie na Tele5 nadal mówi na pudelku pisze, że...  :devil:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: chatiflatt w So, 29 Lis 2008, 05:27:36
Fricca może i zdobyła [zdobywa?] wykształcenie w szkole filmowej
Toż to upokorzenie dla mnie i wielu studentów i absolwentów szkoły filmowej. Panna Frykowska uczęszczała do studium aktorskiego prowadzonego przez państwa Machulskich. Jednak ta szkoła nie ma nic wspólnego z łódzką PWSFTviT w Łodzi, czy Wydziałem Radia i Telewizji UŚ w Katowicach :)

Dziwi mnie, że Tele5 nadal ten program produkuje - oglądalność znikoma, a jednak koszty produkcji jakieś ponoszą. Ale tak to jest, jak ma się deficyt produkcji własnych, a i mogą mówić, że gwiazdą Tele5 jest Frytka  :los: