Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 13 Kwi 2009, 15:13:15

ander333

Co myślicie o takim podziale??

Villains                                                   Heroes

Russell Hantz                                     J.T. Thomas   
'Coach' Wade                                     Rupert Boneham
Tyson Apostol                                    James Clement
Randy Bailey                                      Tom Westman
Rob Mariano                                       Colby Donaldson

Natalie Bolton                                    Sandra Diaz-Twine                                         
Courtney Yates                                  Amanda Kimmel                                           
Jerri Manthey                                     Danielle DiLorenzo                                     
Parvati Shallow                                  Candice Woodcock
Stephenie LaGrossa                          Jessica 'Sugar' Kiper                                 

Grotherd

O, widzę, że do listy dołączył J.T i Tyson. Super, choć osobiście wolałbym Brendana zamiast Tysona, ale nie da się ukryć, że Tyson to bardziej czarny charakter. Zła wiadomość jest taka, że mamy już trzech zawodników z Tocantins, co oznacza, że jest ich dosyć dużo - wątpię, byśmy zobaczyli więcej, co oznacza, że nie będzie Erinn.

Mam nadzieję, że na tej liście znajdzie się jeszcze Ian z Palau lub Tom z Palau, ewentualnie jakiś bardzo, bardzo wielki kłamca, np. Chris z Vanuatu. No i chętnie wymieniłbym Danielle na Danni z S11. ;)

sloneczko107

tylko nie JT... 'kochany chłopiec Ameryki' <bleee>
do Tysona nic nie mam :)
czyli jeszcze 4 osób brakuj... ciekawe kto to będzie
pewnie jeszcze z jedna osoba z 20 i ktoś z wcześniejszych sezonów... ja bym tu z chęcia PArvati zobaczyła :) albo Erinne :)

Meeg

Jeżeli te informacje są potwierdzone, w linku, który podał wookash https://truedorktimes.com/s20/survivometer20.htm to taki skład bardzo by mi się podobał. Jeszcze nie chcę mówić za dużo, wolę czekać na prawdziwe informacje od CBS, ale sądzę, że ta lista się sprawdzi.
Zdecydowanie najbardziej się cieszę z Tysona, Boston Roba, Colby'ego, Stephenie, Cirie, Courtney, Randy'ego i Russella (co prawda go nie znam, ale to 'biggest villian ever') :P.
Nie przepadam za Parv, ale dobrze, że będzie w 20 (widzę dużo strategów).
Nie rozumiem udziału trzech osób - Danielle, Candice (które w czasie Cook Islands nie cierpiałam) i JT   :sciana::, którzy nie zrobili nic, żeby znaleźć się w S20.
Sugar, James, Amanda i Jerri są mi obojętni (chociaż Jamesa w miarę lubię).
Z osób na liście nie znam Sandry, Ruperta i Toma, bo nie oglądałam sezonów z nimi.

sloneczko107

czy mi się wydaje czy z listy wypadła Natalie??? a przecież była typowana na 100%... wiec nie zdziwię się jak ktoś jeszcze wypadnie...
super że jest Parvati, Candice i Colby :):) ale to tylko niepotwierdzone informacje....
ale co Tom tu robi to ja nie wiem... gość mnie trochę drażnił...
Sandra i JT... matko dwie najgorsze osoby z tej listy...

Balladosis

Dla mnie ta lista jest mało wiarygodna. Właśnie wczoraj wieczorem była tam jeszcze Natalie, a dziś już nie ma. Dziwne. A na jej myspace od 4 sierpnia się nie zalogowała, więc nie wiem czemu ją z tej listy usunęli.

sloneczko107

może tak jak Eliza jest na normalnych wakacjach... albo ja już nie wiem co..
chyba jedyną pewną osobą jest ten gość z 19
to teraz będziemy spekulowac aż do rozzpoczęcia 20 edycji kiedy będzie już prawdziwa lista

wookash94

W końcu pełna lista...
Cirie - swojego rodzaju niespodzianka, bo jakoś mało się o niej mówiło; ona sama powiedziała, że jest zaskoczona, że nie dostała żadnego telefonu od produkcji, ale jak widać sprytnie kłamała; chociaż nie dziwię się, bo jubileuszowa edycja bez Cirie byłaby raczej dziwna;
JT - PORAŻKA;
Parvati - ależ się cieszę - moja all-time favorite w S20; jak najbardziej zasługuje na udział, tym bardziej po perfekcyjnej grze w Micronesii;
Tom - z pewnością się nie cieszę na jego udziału; był nudny i bez strategii;
Colby - jeden z trzech mężczyzn (oprócz Tysona i Jamesa), z których udziału się cieszę; on także musi być w jubileuszowej edycji, bo to jeden z najbardziej popularnych uczestników wszech czasów;
Candice - też się bardzo cieszę z jej udziału; nie dość, że dobry strateg i bardzo silna fizycznie, to jeszcze nie boi się zaryzykować; jeśli miałbym ślepo stawiać na zwycięzcę S20, to byłaby to Candice;
Russell - nie znam go, ale już go nie lubię

Już mogę także powiedzieć komu będę kibicować: Parvati, Candice, Courtney i może Stephanie (obejrzałem pre-merge Palau, bo wcześniej nie widziałem i zupełnie nie dziwię się popularności, jaką uzyskała) - to są główni faworyci. Ale jest jeszcze co najmniej kilka osób, które także uwielbiam - Tyson, Sugar, Colby, Amanda, Jerri, Sandra no i Cirie. Jednym słowem skład genialny.

Cytat: ander333 w Pn, 31 Sie 2009, 20:18:48
Co myślicie o takim podziale??             
Jeśli te dwie zamienić, to byłoby idealnie ;) . Chociaż Heroes vs. Villains nie jest już tak prawdopodobny, raczej będzie to po prostu All-Stars 2.

sloneczko107

a ja sie będe upierać przy tym że lista jeszcze z 5-6 razy się pozmienia i zobaczymy całkiem inne osoby :P
choć wolałabym przy tej zostać i tylko JT, Toma i Sandrę wywalić

Grotherd

No, jak dla mnie lista jest baardzo dobra, brakuje tylko Iana z S10 ;>

Jerri - oglądałem tylko All-Stars z jej udziałem, gdzie wypadła dosyć miernie; podobno jednak w S02 była świetna, więc może być ciekawie.
Colby - podobnie jak z Jerri - nie oglądałem Australii, a w All-Starsach wypadł dość miernie.
Boston Rob - świetnie, że jest ;> Uwielbiam czarne charaktery, knucie, spiskowanie, a Boston Rob jest wredny i na pewno będzie ciekawie (szczególnie, że razem z nim może być Coach) Wyobrażacie sobie ich w jednym plemieniu?
Rupert - ikona sezonu siódmego, w All-Starsach się nie popisał, ciekaw jestem, czy po raz trzeci też będzie myślał o wszystkich, tylko nie o sobie,
Sandra - oooo tak! Uwielbiam ją. Ona musi być w S20 : > I znowu - ona w jednym plemieniu z Coachem, Tysonem i tym całym Russelem ;> Będzie genialnie! Oby znowu zastosowała jakieś ciekawe strategie.
Stephenie - też ją uwielbiam i chętnie ją zobaczę w S20.  Jedna z lepszych graczy wszystkich edycji. Cieszę się, że jest w tej edycji.
Tom - oooo tak! Niech pan "nie kłamię, zawsze jestem uczciwy, mam honor, nie splamię go" itp. pójdzie w końcu do jednej edycji z Boston Robem i innymi największymi kłamcami. Chcę to zobaczyć. Biedny Tom nie będzie wiedział co się dzieje, jak go otoczą sami stratedzy  :yeah:
Cirie - nie oglądałem żadnej edycji z jej udziałem.
Danielle - nie oglądałem żadnej edycji z jej udziałem.
Candice - nie oglądałem "Cook Islands"
Parvati - nie oglądałem żadnej edycji z jej udziałem.
Amanda - jest mi obojętna. W Chinach, które oglądałem do odcinka, w którym odpadł James właściwie nic nie pokazała. Nie wiem, jak grała w FvF, ale wolałbym zobaczyć zamiast niej Todda.
Courtney - uwielbiam, bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że jeszcze dadzą jej do plemienia Jean-Roberta. :>
James - nie cierpię wielkich, silnych "mięśniaków" bez strategii, a niewątpliwie James taki był. (nie oglądałem jego występu w Mikronezji, oceniam tylko na podstawie Chin). Przyda się jednak jeden taki idiota wśród dobrych graczy :P
Randy - nie oglądałem "Gabonu",
Sugar - nie oglądałem Gabonu,
Coach - o tak! Musi być Pogromca Smoków. Według większości zepsuł on 18 edycję, ale jak dla mnie sprawił on, że ta edycja była najlepsza z wszystkich, które do tej pory oglądałem. Jego wiersze, wojownicy, Indianie... uwielbiałem to. Miałem później nawet taką fazę, że jak Coach pojawiał się na ekranie zaczynałem się przeraźliwie śmiać i musiałem cofać film, żeby zobaczyć, co mówił :D Szkoda tylko, że nie będzie przy nim Erinn.
J.T. - odpadnie jako jeden z pierwszych, on nie ma pojęcia o grze. Mimo to - w przeciwieństwie do większości osób z tego forum - bardzo go lubię i cieszę się, że wygrał Tocantins. Teraz jednak nie ma biedak szans : >
Tyson - największy faszysta 18 edycji :D Uwielbiam go za teksty w stylu: "Mam nadzieję, że będzie płakać... będzie zabawnie" lub "Uwielbiam patrzeć na ludzi, których marzenia legły w gruzach".... Oj, Tyson to naprawdę dobry charakter do tej edycji.
Russell - nie znam gościa, ale przypuszczam, że już nie może być lepszy od Coacha  :hmm: A jeśli... to Samoa będzie genialną edycją : P

Thorvald

No to czas skomentować spojlerową pełną listę :P

Jerri - suuuper :D Moja faworytka po Sugar
Colby - bardzo się cieszę :D Faworyt po Sugar i Jerri.
Boston Rob -
Rupert - ujdzie
Sandra - tego szczerze powiem jestem ciekaw, bo ona może coś ciekawego wymyślić
Steph - po 11 straciła w moich oczach, ale graczem jest dobrym, więc się cieszę ;)
Tom - nudy, nudy i nudy - po co on komu?
Cirie - i bardzo dobrze, że ją wezmą
Danielle - moim zdaniem ma potencjał i może być ciekawie z jej udziałem
Candice - po 13 jej nie znoszę
Parvati - tylko nie ta flirciara   
Amanda - nie widziałem jej
Courtney - to samo co z Amandą
James  - to samo
Randy -     
Sugar - MOJA FAWORYTKA - po nieudanym finale 17 należy jej się zwycięstwo. JESTEM MEGASZCZĘŚLIWY, ŻE ONA BĘDZIE
Coach -             - na to miejsce o wiele bardziej zasługuje Erinn - najlepszy gracz/zawodniczka 18
JT - jeny "poczciwy dobry JT, kochane dziecko południa" - guzik prawda, mdły, tępy, farciarz                       
Tyson - kolejna idiotyczna osoba - na to miejsce zasługiwał Brendan - najlepszy obok Erinn gracz 18 A Tyson to głupi, rozpieszczony, niedojrzały, narcyzowaty bachor             
Rusell - wygląda ciekawie

Przepraszam za tak infantylny, głupi, przeemotowany komentarz, ale jak zobaczyłem tą listę, to nie mogłem inaczej ;(

wookash94

Kolejny spoiler:
Sandra Diaz-Twine napisała na facebooku wiadomość do Jerri Manthey:
jerry what up! how ya holdin up? missin u girllllll.....
Czyli możemy je dodać do 100% listy. Możemy nawet liczyć, że się sprzymierzą :) .

Ciekavy

"Trzęsienie ziemi o sile ok. 8,3 st. w skali Richtera wywołało fale tsunami, które uderzyły w archipelag wysp Samoa na Oceanie Spokojnym".

https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7093561,Trzesienie_ziemi_i_Tsunami_na_Pacyfiku__Sa_ofiary.html?skad=rss

Czy ten news ma jakiś wpływ na kręcenie zdjęć do edycji 19, czy też 20? I czy w ogóle to są te okolice?

Rosa

19 została nakręcona w lato a 20 też juz skończono nagrywać więc jedyny wpływ to może byc zwiększenie ogladalności na najbliższy czwartek. Tsunami tam gdzie Survivor, trzeba obejrzeć :)

Showmag

Trzęsienie ziemi i tsunami na Pacyfiku
Trzęsienie ziemi o sile ok. 8,3 st. w skali Richtera wywołało fale tsunami, które uderzyły dziś w archipelag wysp Samoa na Oceanie Spokojnym. Kilka miejscowości zostało zrównanych z ziemią, a co najmniej 113 osób nie żyje. Władze ostrzegają przed kolejnym tsunami.

Więcej: https://showmag.info/2009/09/30/trzesienie-ziemi-i-tsunami-na-pacyfiku/