Menu główne

Idol 4

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:48:19

Mau

o rany, dopiero teraz popatrzylam ze wyniki sa dzis strasznei pozno  :sciana:
radioactive. dalej zła

Showmag

no i odpadła Magda Diaków...
a pączek dalej tam siedzi :?!:

btw. te wyniki chyba nie są LIVE, a z puszki..

Mau

echhh

no ze magda odpadnie to nie myslalam - choc prawda bylo ze QUEEN nie da sie ...

B. ładnie ująłto Cygan - że nie można na popularnosci tylko jechac (no i jak sie czujesz najwytrwalszy widzu POlsatu ;))
radioactive. dalej zła

Showmag

"Idol 4": Magda odpada z programu
Niedziela, 8 maja 2005, godzina 00:48

W sobotę odbył się drugi z osmiu finałowych koncertów "Idola 4". W rywalizacji o uznanie telewidzów stanęło osmioro uczestników: Dominika Kasprzycka, Piotr Lato, Dominika Pawłowska, Nina Cieslińska, Bartosz Szymoniak, Maciej Silski, Magda Diaków i Sławek Uniatowski. Każdy zaprezentował jeden z utworów królów i królowych muzyki, a telewidzowie w telefonicznym i SMS-owym głosowaniu podjęli decyzję o tym, kto dalej pozostanie w programie i będzie walczyć o zwycięstwo oraz możliwosć nagrania płyty w wytwórni Sony BMG. Jednak najmniejszą ilosć głosów (5,62%) uzyskała Magda Diaków, tak więc to ona- decyzją widzów- musiała pożegnać się z programem. Kolejny koncert finałowy (tym razem taneczny, pod tytułem "Nowe brzmienia") odbędzie się za tydzień.

[showmag.info]

Mateusz Sobecki

Magda Diaków odpadła z własnej winy. Wybrała piosenkę, której nie potrafiła zaspiewać!

Pączek odpadnie w przyszłym tygodniu! NA 100%

Te wyniki nie są LIVE.

Mau

oj nie - w przyszlym tygodniu picia odpadnie - a po nim paczek...

Nina wybroni sie tanecznie...
radioactive. dalej zła

Showmag

Cytat: Mau
B. ładnie ująłto Cygan - że nie można na popularnosci tylko jechac (no i jak sie czujesz najwytrwalszy widzu POlsatu ;))

nic nie zmieni faktu ze najwiekszą pomyłką tego programu jest pączek.
a Lato.. jeszcze 2 tygodnie wojewodzki mowili mu "Panie Lato, to lato będzie wasze", a teraz... cos mu nie idzie.

Mau

ja tam żadnym muzycznym expertem nie jestem, ba - wręcz słon na ucho mi nadepnal - ale IMHO on 'zasluzyl' na miejsce 3-4

A że pączek jest najsłabszy to ja sie zgodze.

CO do cygana - po prostu jeden glos rozsadku - nie oceniajmy po uczuciach ale po UMIEJETNOSCIACH

wojewodzki - wiadomo ze on mowi zeby mowic ;) Zreszta Picia -oby- znajdzie sobie stałe miejsce na polskiej scenie muzycznej...

Ide spac - zycze wszystkim dobrej nocy :) caluski dla wszystkich !!
radioactive. dalej zła

Showmag

do tej pory uwazalem ze Zapendowska i Cygan to jedyni ludzie w tym jury ktorzy sie znają.
a dzis oboje byli... za pączkiem, podczas gdy ci, ktorzy się NIE znają- byli przeciw.
wojewodzki natomiast zrobil sie strasznie męczący.. bebla cos pod nosem, wchodzi innym w słowo, zmienia zdanie co program, sluchac już się nie da tego goscia. mówi zabawnie, rzuca co chwila tekstami, ale staje sie to ciut męczące. wychodzi na to, ze poza robieniem sobie jaj ze wszystkiego i wszystkich wojewodzki chyba nie ma nic sensownego do powiedzenia.

co do Lato- Leszczyński takze niedawno mowil, że jest dla niego miejsce na polskim rynku.. i tez mu się odwidziało.

PS Dobranoc! :)

Luxis

jestem tego samego zdania co wy, ale ona wg. mnie najlepiej dzisiaj wypadła, i umie spiewać... a pączek, takie cos... show robi... i nic poza tym...
A juz dawno chciałem sie podzielić trafnym spostrzerzeniem: otóż po co do Idola przychodzą rockmeni, czy metale? skoro i tak za sprawą IDOLa kariery nie zrobią... np. taki Zalewski, wygrał II edycje , i co? płyta kiepska (tak twierdzą m.in. jurorzy Idola), i teraz o nim ani słychu, ani widu... Więc po co jest w tym programie, ten Maciek, skoro nawet jak wyda płytę, to raczej nie bedzie za dobra. Niech odda miejsce lepszej osobie... Zresztą oryginalna idea tego programu to POP Idol, a nie ROCK Idol, więc niech ktos zrobi ROCK Idol, i tam niech oni idą, ten program jest dla osób którzy wykonuja POP, ewentualnie R&B czy cos, ale nie tamci?! Przecież to logiczne, czy mylę się?  :plask:

Showmag

tak to już jest, że zamyslem tworcow Idola bylo wykreowac nowe gwiazdy muzyki pop..
jednak ostatecznie los uczestnikow oddano w rece widzow i jezeli oni akceptują fakt, że ktorys z kandydatów chce spiewać inną muzykę niż pop, to już taka ich wola (inna sprawa, ze Idol czesto jest bardziej rankingiem popularnosci, niż talentu, a niektorzy widzowie spiewu w ogole nie biorą pod uwagę).
..a jeżeli muzyka wykonywana przez 'nie popowych' Idoli w ostatecznym rozrachunku nie znajdzie w polsce nabywcow? Nie musi to zaraz oznaczać, ze plyta jest słaba. Ot, nie ma wystarczająco dużo osób gustujących w takiej muzie..

klemek

mam pytanie!! czy warto wykupywać kod dostępu na portalu interia.pl by zobaczyc te płatne częsci portalu IDOLA?

supperraff

Ciekaw jestem kto wygra tą edycje (zresztą wg mnie jedną z gorszych edycji Idola PL )

Mateusz Sobecki

Na pewno wygra facet (osobiscie kibicuje Dominice Kasprzyckiej). Moim zdaniem jest

to jedna z lepszych edycji IDOL-a! P?CZEK TO DOMU !

/ps/

Ja tam nie oglądam Idola 4 oglądałem tylko 1 edycje do uważam, że była najlepsza.