Menu główne

Idol 4

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:48:19

Livia

aha :hmm:

to, ta co robi sie na Flinte  :gwizd:

bo ta druga co zostala to - calkowita kopia Kyle Minouge   :kreci:  

ta co odpadla - tez mi kogos przypomin  :?!:

Luxis

chyba Ci sie cos pomyliło... z kims innym... po pierwsze Dominika Kasprzycka nie robi za druga Flinte (bo nie spiewa rocka) tylko soul, r&b, te klimaty... a fakt druga Dominika Pawłowska jest drugą Kylie , apropos Kylie ma raka piersi, kilka dni temu jej wykryli  :nie!:

Mateusz Sobecki

Dominika Kasprzycka na IDOLA :-)

PS. Kylie ma raka i nie jedyna na tym swiecie więc nie róbmy z tego wielkiego wydarzenia!

Mau

Cytat: Mateusz Sobecki(..)
PS. Kylie ma raka i nie jedyna na tym swiecie więc nie róbmy z tego wielkiego wydarzenia!

OO nie kolego!! Tu sie z tobą nie zgodzę!!

W chwili obecnej swiadomosć istnienia raka jest ciagle za niska - u wielu ludzi istnieje mechanizm obronny - mnie to nie dotyczy, to INNYCH dotknie.

Natomiast pokazywanie sie ludzi w mediach uswiadamia ze to także MNIE moze sie przydażyć. Ze choroby nie wybierają - ditykają każdego -  'możnych tego swiata' jak i zwykłych ludzi.
Stad tez takei wazne sa marsze, programy edukacyjne - maja uswiadomic problem, podniesc edukacje, sklonic ludzi do baczniejszej uwagi na siebie i swoje zachowanie, zachecic do wizyty u lekarza...

Profilaktyka to podstawa!
A choroby nowotworowe - im wczesniej wykryte tym wieksza szansa na wyleczenie!!

Ewentualne posty co do tego tematu - żeby nie zasmiecać - proszę tutaj dodawać
radioactive. dalej zła

Showmag

Łapińska ubiera uczestników "Idola 4"
Czwartek, 19.05.2005, 14:14

Chociaż jeszcze nie rozpoczęło się lato, Iza Łapińska już zaprezentowała swoją kolekcję na jesień 2005. Pokaz odbył się w warszawskim hotelu Bristol. Na wybiegu pojawiły się m.in. Ilona Felicjańska i Viola Kołakowska, a wsród zaproszonych gosci: Agnieszka Wagner, Kasia Klich, Grażyna Wolszczak, Anna Samusionek, Beata Scibakówna, Marek Włodarczyk i Anna Popek z córką. Tłumnie stawili się finalisci czwartej edycji "Idola". Okazało się, że projektantka odpowiedzialna jest za ich wizerunek.

[vipnews.pl / Foto: Studio69]

Pudelek

Oj Piotrek dzisiaj wyjątkowo koszmarnie zaspiewał. Na 80% On wypadnie, albo Dominika. A szkoda...

Showmag

"Idol 4": Koncert 'W wielkim stylu'
Sobota, 21.05.2005, 22:45

Dzis telewizja Polsat nadała piąty z osmiu koncertów finałowych "Idola", który nosił tytuł "W wielkim stylu". Pierwszy wystąpił Sławek Uniatowski. Zaspiewał piosenkę Franka Sinatry "New York, New York". Jak zwykle usłyszał mnóstwo pochwał od jurorów. "Martwię się o to, czy się nie zaprzyjanisz za bardzo z twoim lustrem. Zaspiewałes fajnie"- mówiła Ela Zapendowska. "To jest twój dzień, twój koncert"- powiedział Robert. "Jestes fantastyczny, głosujmy na Sławka"- podsumował Jacek Cygan. "Ty jestes, bracie, amazing"- dowcipkował Kuba. Następna była Dominika Pawłowska, która wykonała "When I Fall in Love" Nat King Cole. "Pokazałas tam troszkę nerwu i to ci się chwali"- stwierdził Jacek Cygan. "Mało serca dajesz, mało jestes prawdziwa, powinnas dać z siebie trochę krwi"- mówiła Ela. "Nie zepsułas aranżacji, było bardzo dobrze"- taka była opinia Roberta. "To nudne było, piosenka powinna być sztuką uwodzenia, zimno było"- skrytykował Dominikę Kuba. Bartek Szymoniak wykonał utwór "Bąd moim natchnieniem" Andrzeja Zauchy. "Obawiałem się tego, co zrobisz z tym utworem, ale w tym wcieleniu jest ci znakomicie"- Jacek Cygan był zachwycony. Ela Zapendowska podzielała jego zdanie. "Poradziłes sobie, ale nie bardzo mi się podoba twoja liryczna barwa głosu"- mówił Robert. "Ja rozumiem, że się można przebrać, ale ty... ten strój" - Kubie nie bardzo pasowało nowe wcielenie Bartka- w garniturze z dredami. "My szukamy artystów, a nie przebierańców" - dodał. Dominika Kasprzycka zaspiewała "Dream a Little Dream Of Me" Louisa Armstronga. "Należysz do organizacji Związek Artystów, Którzy Nie Robią Na Mnie Wrażenia"- powiedział Kuba. Jacek Cygan był innego zdania, jemu przypadło do gustu to wykonanie. Robert Leszczyński nie znalazł w tym występie "magii", dla niego było tylko "zaledwie poprawnie". "Na pewno dzisiaj nie odpadniesz, ale pomysl o tym, żeby wyzwolić z siebie tę tajemną energię, która w tobie drzemie"- mówiła Ela. Piotr Lato wykonał utwór "Woman In Love" Barbary Streisand. "Na pomoc"- zaczęła Ela Zapendowska. "Jak to dobrze, że Barbara Streisand tego nie słyszała"- dodała po chwili. "To naprawdę była męka, popis nieudolnosci"- Robert też nie był zachwycony. "Brakuje tylko tego, żebys zaspiewał piosenkę Madonny"- powiedział Jacek Cygan. Ostatni wystąpił Maciek Silski. Zaspiewał piosenkę Mieczysława Fogga- "Ta ostatnia niedziela". "Jestes przykładem człowieka, który walczy z pewnym stereotypem, mało kto by się odważył sięgnąć po ten utwór, wielkie brawa"- pochwalił go Jacek. Ela Zapendowska zgodziła się z nim, ale nie podobało jej się "niechlujne wykonanie". "To jest utwór ponury, prawie samobójczy, a ja jestem pod wielkim wrażeniem, fantastycznie to zrobiłes"- zachwycał się Robert. "Masz usta, które leczą. Jestes facetem, jakiego ja widzę w finale"- krótko stwierdził Kuba Wojewódzki. O tym, kto pozostanie w programie zadecydują telewidzowie poprzez telefoniczne i SMS-owe głosowanie. Wyniki zostaną zaprezentowane po północy. Po koncercie finałowym moglismy zobaczyć koncert "Idol- Extra" na antenie TV4. Usłyszelismy Janusza Nowickiego w piosence Franka Sinatry "My Way", Joannę Stach w piosence Natalie Cole "This Will Be An (Everlasting) Love", Ninę Cieslińską w piosence Janis Joplin "Piece Of My Heart", Małgorzatę Rychlewską w piosence Lisy Stansfield "The Real Thing", Joannę Dec w piosence Oasis "Stop Cryin' Your Heart" a także Szymona Wydrę & Carpe Diem w piosence "Życie jak poemat".

[Idol.interia.pl / showmag.info]

Showmag

"Idol 4": Dominika odpada z programu
Niedziela, 22.05.2005, 00:12

W sobotę odbył się piąty z osmiu finałowych koncertów "Idola 4". W rywalizacji o uznanie telewidzów stanęło szescioro uczestników: Dominika Kasprzycka, Piotr Lato, Dominika Pawłowska, Bartosz Szymoniak, Maciej Silski i Sławek Uniatowski. Każdy zaprezentował jeden z utworów, a telewidzowie w telefonicznym i SMS-owym głosowaniu podjęli decyzję o tym, kto dalej pozostanie w programie i będzie walczyć o zwycięstwo oraz możliwosć nagrania płyty w wytwórni Sony BMG. Najmniejszą ilosć głosów (7,95%) uzyskała Dominika Pawłowska. Tak więc to ona- decyzją widzów, musiała pożegnać się z programem. Kolejny koncert finałowy odbędzie się za tydzień, a wielki finał już 18 czerwca.

[showmag.info]

Mistake

No i poleciała Dominika.

Wprawdzie na 99% byłem pewny, że wypadnie Lato, ale jednak widać, zę ma bardzo silną grupe fanów.

Teraz tak sobie myslę, że chyba najlepiej będzie, jak on wygra ten program. Może to uzmysłówi wreszcie Cyganowi i reszcie, zę "Idol" jest przeżytkiem. I tak największe kariery robia nie zwycięzcy, ale pokonani (Flinta, Dąbrowska).

Pudelek

Uważam, że Piotrek powinien odpasć, bo im dłużej jest w programie tym gorzej mu idzie.
To jest jego pyrrusowe zwycięstwo bo ludziom się coraz mniej to podoba. A gdyby np wypadł tydzień temu to wszyscy by pamiętali jego dosć dobre początkowe wykonania.
No ale z drugiej strony nie ma dobrych kandydatów na idola...

lukasz900

Mam  nadzieje ze wygra bartek Szymoniak z Kalisza albo maciek Silski ze Szczecina! oni są najlepsi:)

Mateusz Sobecki

ALLELUJA! Pawłowska odpadła! Spiewała jak kura, która nie mogła "wysrać" jajka!

KASPRZYCKA górą!!!

Kryla

No idol spoko program bdb tylkoz eby nie bylo tak jak z bb ze zaraz zamilknie i nibedzie nic o nim slychac przez pare lat

alexander

Dominika to nie pierwsza to Pawłowska byla hehe

lukasz900

Nie ma Co Silski i Szymoniak Najlepsi!!!!

Lato do domu...