Menu główne

Idol 4

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:48:19

alexander

Piotrek nie jest najgorszy! Mysle ,że Silski bedzie kopią Wydry albo Zalefa!

Mau

no i jeszcze moich słow kilka
- uwazam ze Cygan naduzył zaufania moiac o Pici manifestujacym - nie bywalam na forum wyborczej ale z tego co Piotrek pisal na TN i cytatów Admina - on po prostu spokojnie i rzeczowo mowil co czuje ...
- piotr wsrod tych co zostali spiewa najgorzej. I zepsuł stinga!!  :wlosy:
- z poprzednich wykonan niny moglam sie posmiac - teraz ze zgroza zrobilam na fastforward
- qba ewidentnie potrzebuje wiagry twórczej...

A! sławek IMO nadaje sie na idola - jest najbardziej roznorodny, i ma niezły warsztat
A wszystkim ktorzy TERAZ zostali życzę zaistnienia na scenie muzycznej (mimo, ze dziwczyny do mnei nie przemawiaja)

pozdrawiam all i zycze milej nocy :)
radioactive. dalej zła

Mateusz Sobecki

Cytat: Łukinareszcie odpadła osoba, która nieumie spiewać... Moim skromnym zdaniem taka bedzie kolejnosć "wypadów" z IDOLa:
w tym tygodniu Nina
Bartek
Piotr
Dominika K
Finał:
Dominika P
Maciek
Sławek

Sorry, ale Pawłowska odpadnie w kolejnym programie! Ta kobieta spiewać nie umie! Sam jej wygląd mnie przeraża! A największą niespodzianką w tym programie będzie odpadnięcie przed finałem Sławka Uniatowskiego!

Mistake

Cytat: Mateusz Sobecki

Sorry, ale Pawłowska odpadnie w kolejnym programie! Ta kobieta spiewać nie umie! Sam jej wygląd mnie przeraża! A największą niespodzianką w tym programie będzie odpadnięcie przed finałem Sławka Uniatowskiego!

Tutaj pozwole sobie się z toba nie zgodzić. D.Pawłowska spiewac umie :) Wprawdzie mi sie jej wykonanie K.M. nie podobało, ale na pewno wokalnie ma dużo większe możliwosci niz Lato, Szymoniak czy druga z Dominik.

Według mnie za tydzień poleci albo Piotrek albo Bartek.

podmark

Sławek Uniatowski? Ten palant? Najlepiej gdyby wyleciał. Jak dla mnie jest troche pedałkowaty

ADMIN: Jest taki punkt w regulaminie, który mowi, aby prowadzic dyskusje na wysokim poziomie, za pomocą argumentów. Jaki jest poziom Twojej wypowiedzi chyba nie muszę mówić?
Więc na przyszłosć daruj sobie tego typu komentarze, Forum nie jest miejscem na obrażanie kogokolwiek. Tutaj się dyskutuje, a nie rzuca wyzwiskami.

/ps/

Według mnie dobrze, że odpadła Nina następnym powinien być Piotr L.

podmark

Pączek była najfajniejszą osobą w tej edycji. Spiewanie może jej nie wych0odziło, ale to wina jurorów, że przepuscili ją aż do etapu clubowego, a teraz wszyscy zgodnie mówią "oj spiewać" to Ty Pączku nie umiesz !!!". Jak dla mnie to Ci jurorzy do odpadki

Kasia^^

Piotrek według mnie ma oryginalny głos i fajny styl bycia dlatego myslę że płytę wydał by fajną, a co do Silskiego...hmm jesli on wygra to mam nadzieję że to kopią nie będzie :/

Pudelek

Według mnie brakuje prawdziej osobowosci wsród uczestników. Pod tym względem to Pączek się wyróżniałj, ale spiewać nie umiał. A to jest przecież najważniejsze!
Myslę, że Dominika Pawłowska może jeszcze pozytywnie zaskoczyć.
A co do Maćka i Sławka to wydają się strasznie aroganccy i tak naprawde mało ciekawi. Za bardzo są forowani przez jury. Nawet jak wygrają to skończą jak Zalef -szybko zapomniani.
Dominika K.  i Piotrek wydają się sympatyczni ale to też za mało żeby wygrać.
Ostatecznie 4edycja okaże się bezproduktywna. Idola nie będzie!

Rosa

Ano raczej nie będzie a szkoda :hmm:

Mateusz Sobecki

Ludzie!!! Pawłowska spiewa jak kura, która nie może "wysrać" jajka! Dominika KASPRZYCKA spiewa najładniej! Przypomnijcie sobie jak zaspiewała w etapie klubowym!

Livia

wreszcie zalapalam sie na powtorke programu...

dzisiaj se obejrzalam po raz pierwszy...

naszly mnie refleksje...  :hmm:

Czy Idol to program poszukujacy idealnej imitacji wielce zasluzonego
artysty?  :pajac:

mnie wydawalo sie, ze szukaja idola, wykonawcy ktory da sobie
rade z wlasny repertuarem a nie tylko spiewajac covery...
jak to niestety wieksz ilosc z nich reprezentuje...
zwyciezcy jak do tej pory jakos nie daja sobie rady z wlasnym
programem   :gwizd:  

w tej edycji same miernoty... ten slawek ma dobry glos ale
dla niego nie ma miejsca na polskim rynku... bo kto bedzie dla
jego glosu pisal piosenki... nie mamy takich dzielnych kompozytorow...
facet zrobilby slawe w usa lub anglii ale nie w polsce... poza tym
nic nowego nie wnosi...

Idol ma wykonac cos znanego ale we wlasnym stylu... tak mi sie wydaje...

dlatego uwazam, ze Lato dobrze wypada... facet ma juz wlasny
styl i kupe wlasnego materialu, ktory moze zaspiewac jako Lato a nie
pseudojakistamwielki

oczywiscie w ostatnim koncercie deko nie synchronizowal wokalu z muzyka...
ale na polski rynek nadaje sie na Idola...   :jump:  

innych wykonawcow komentowac nie bede bo nawet ich nie pamietam  :co?:

dziwie sie ze ta, ktora odpadla teraz... az tak dlugo przetrwala   :szok:

alexander

Pamiętam Dominikę K. od castingu i jest swietna :D zdecydowanie powinna być w finale nastepnie nagrac CD i ... robić kariere (czylki to co lubi mam nadzieje)

Livia

ktora to ta dominika...  :co?:

chyba to  jakas kopia jakiegostamwielkiego...  :D

Rosa

Cytat: alexanderPamiętam Dominikę K. od castingu i jest swietna :D zdecydowanie powinna być w finale nastepnie nagrac CD i ... robić kariere (czylki to co lubi mam nadzieje)
Też pamiętam jej występ klubowy i życzę jej jak najlepiej ale nie oszukujmy sie bo kariery u nas to nikt z "idoli" nie zrobi. Czym innym jest wydanie 2 zlotych na SMSa a zupelnie czym innym kupienie plyty za minimum 30 zl.
PS Dominika Kasprzycka to ta co wczoraj pierwsza spiewala (ta w czerwonych spodniach)