Gwiazdy tańczą na lodzie

Zaczęty przez Pudelek, Pt, 08 Cze 2007, 20:16:21

chatiflatt

okejos, przeprowadzam badanie na zlecenie CeBOSu. Tylko piszcie prawdę :D
TYLKO głosy na TAK

Kto z Pań i Panów Użytkowników Forum ogląda program 'GTnL' zechce napisać TAK i nacisnąć przycisk.
Dziękuję.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Kto odpadł w piątek? Ktoś oglądał?

Pudelek

Gdzieś czytałem, że Babiarz. Następnym razem jak nie obejrzysz to sprawdź w serwisie plotkarskim lub na oficjalnej stronie lub jakimś blogu bo tutaj ten program nie cieszy się popularnością i po za Tobą chyba nikt go już nie ogląda.

Luxis

Helloł ( ;) ) a czy ja napisałem, że go oglądam?? Oglądałem tylko niecały pierwszy odcinek... Gdybyś bardziej śledził wątek wiedział byś Panie Moderatorze.  :los: Przecież to logiczne, że pytam kto odpadł, bo sam nie oglądałem, tylko ciekawy jestem czy potwierdzą się czyjeś przypuszczenia co do odpadania i wygrania przez Saletę...

chatiflatt

odwrotnie Łuki, wygrać ma Zelt a odpaść miał Saleta.
ale po tym jak zjechał Pustaczka Dodę - nie mógł odpaść, produkcja popełniłaby kolosalny błąd. Doda naburmuszona wyglądała jak balon, nie wiedziała co powiedzieć :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Saleta dojdzie naprawdę daleko, bo to czynnik napędzający sporą widownię.

Pudelek

I pomyśleć, że Saleta zawdzięcza swoją popularność Dodzie...
Ludzie głosują przeciw Dodzie, a nie na Saletę.

Toni

TVP 2 bierze uważnie pod uwagę wyemitowanie 2giej edycji show. Oglądalności są baardzo wysokie więc nad czym sie zastanawiać. Goni goni Taniec z gwiazdami. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Kardines

Ostatnie 2 odcinki miały 4,7 i 4,7 widzów, a taniec z gwiazdami 5,05 i 5,7 wiec różnica sie zwiększa. Jesli bedzie 2 edycja to ciekawe jak bedzie z Dodą (wie że głownie dzieki niej show ma oglądalnośc wiec ciekawe jakiej stawki za odcinek zechce :P )

FK

Cytat: PudelekLudzie głosują przeciw Dodzie, a nie na Saletę.

Nic dodać, nic ująć. Oglądam GTnL w PIP-ie: jak się pojawia Saleta, wrzucam "dwójkę" tylko po to, by posłuchać kompromitujących Ją samą tekstów Dody i trafionych ripost Salety :los:

Exile

Odpadł, ten który według któregoś z internetowych szmatławców miał wygrać - Piotr Zelt.

Pudelek

Dzisiaj trafiłem na występ Salety. On rzeczywiście albo stoi albo siedzi lub tylko się trochę kręci na tym lodzie. I to w którymś już odcinku! Nie chcę wiedzieć co było wcześniej skoro jury go tak chwaliło za postępy! Wyjątkowo trzymam stronę Dody.
A tak wogóle program dalej beznadziejny (przegadany).

FK

Cytat: PudelekWyjątkowo trzymam stronę Dody
Tak, jeśli chodzi o fakt, że są lepsi od Salety.
Nie, jeśli chodzi o Jej chamskie docinki i uprawianie prywaty w telewizji publicznej.

wookash94

Obejrzałem cały odcinek i wcale mnie to nie nudziło! Wręcz przeciwnie był nawet fajny. Olga Borys, Kasia Glinka, Ania Popek i Rafał Mroczek jeżdżą super. Saleta oczywiście nie dostał się do dogrywki. Ale podczas gdy Ania Popek i Olga Borys czekały w napięciu na wyniki, Saleta , używając swoich odrzutowych łyżew powiedział, że rezygnuje z programu. Doda z zachwytu zaczęła wykrzykiwać jego imie. Nawet Tatiana i Kurzajewski mało mówili - pewnie z braku czasu.

FK

Saleta zrezygnował a Doduś pewnie pomyślala, że wziął sobie do serca Jej apel o odejście z honorem (...) Saleta po prostu oddaje córce nerkę. Szlachetny cel.