Gwiazdy tańczą na lodzie

Zaczęty przez Pudelek, Pt, 08 Cze 2007, 20:16:21

Luxis

No, szkoda że nie będzie Frytki... Doda z jury by jej dała popalić :devil: hehe, ale by była wojna, szkoda tego :/
Jak dla mnie tam nie ma żadnej dużej gwiazdy... Nie wiem co Kammelowi przeszkadzała by Frytka... ona będzie w 2 edycji na pewno ;)
Mroczek... mam ich dosć, to nie są nawet zalążki gwiazd... jeden serial i taka "kariera" dlaczego...?? niech odpadnie pierwszy... po co oni wszedzie go wciskają!!
Zaprosili też Sonnetkę, chyba tylko dla kontrowersji :]

Pudelek

Nie ma co się na razie martwić drugą edycją. Według mnie i tak pewnie nie powstanie.
A o los Mroczka w programie też nie ma co się martwić  :devil: .

Luxis

hehe, założysz się, że powstanie druga edycja co najmniej? :] no chyba, że wyniki bedą poniżej 3 mln, w co wątpie przynajmniej ze wzgledu na Dode :devil:

joker

Cytat: ŁukiJak dla mnie tam nie ma żadnej dużej gwiazdy...
Co chcesz od gwiazd - są lepsze niż przez kilka ostatnich edycji w Tańcu z Gwiazdami
I duży plus, że oprócz Mroczka i Urbańskiej nie są to osoby występujące w pierwszym lepszym programie z gwiazdami w tle.

Luxis

Cytat: jokerże oprócz Mroczka i Urbańskiej
ale gdzie tam masz Urbańską  :los:
poza tym ja dla mnie to osoby, które są w miare znane (nie licząc prezenterów TVP) to Borys, Sonnet (za swoją kontrowersyjnosć), Chajzer (swoją drogą jak zgodził sie na program z konkurencjii, to nie będzie go już w Polsacie???) i Saleta

joker

Pudelek

Cytat: Luxishehe, założysz się, że powstanie druga edycja co najmniej? :] no chyba, że wyniki bedą poniżej 3 mln, w co wątpie przynajmniej ze wzgledu na Dode :devil:

Nie przeceniasz przypadkiem tej Dody?! Ja uważam to za dobry argument dla niektórych by tego nie oglądali!
Powiedz mi, oglądałes też ten program karaoke na Vivie, w którym Doda byla jurorką?

Exile

TVP sciagnela gwiazdy, o ktorych Walter może sobie pomarzyć... i to wielki plus dla TVP, szczególnie, że nie żałowali kasy na gaże...
będę to oglądał

Luxis

Cytat: PikachuNie przeceniasz przypadkiem tej Dody?! Ja uważam to za dobry argument dla niektórych by tego nie oglądali!
Powiedz mi, oglądałes też ten program karaoke na Vivie, w którym Doda byla jurorką?
oglądałem troche i Doda tam nie była za specjalna. ja tu nigdzie nie napisałem, że będzie dobrą jurorką tylko kontrowersyjną i to na pewno przyciągnie częsć widzów, nie mów że nie... a czy ją przeceniam? chyba nie, bo jest nieobliczalna i to jej plus
poza tym to nie jest oficjalna informacja, także mogą być to tylko plotki  :obrazony:

Cytat: ExileTVP sciagnela gwiazdy, o ktorych Walter może sobie pomarzyć... i to wielki plus dla TVP, szczególnie, że nie żałowali kasy na gaże...
moje oczy chyba źle czytają... Ty to napisałes na poważnie??  :szok:  bo ja tu nie widzę prawdziwych gwiazd  :los:

podmark

Luxis - nie przesadzaj. Wystąpią znane osoby. TVN też nie miał prawdziwych gwiazd za wiele... Poza tym, wkrótce stanie się to, co w większosci państw emitujących celebrity formats - potencjalni uczestnicy z wyższej półki będą odmawiać, niższa pólka się wyludni (no chyba, że stacje będą się wymieniać uczestnikami :) ), więc sięgną po najniższą półeczkę, na której dumnie siedzi Frytka i osoby jej pokroju - znani z tego, że są znani.

Luxis

J nie przesadzam, napisałem kilka postów wyżej, które są bardziej znane, ale to wciąż dla mnie nie są naprawdę "gwiazdy". A pojęcie "gwiazda" dla mnie nie jest tym samym co "bardzo popularna"... Nie twierdze też, że TVN miał duże gwiazdy, kilka miał, ale nie wszystkie oczywiscie.

Exile

Gwiazdy to w tym przypadku osoby powszechnie rozpoznawalne. Do takich na pewno należy Mroczek, Chajzer czy Kammel...
W jury obok Dody zasiadzie Szaranowicz :/ :los: to bedzie duet...

Fajnie, ze poprowadzi Kurzajewski, lubie go...

Pudelek

Kto ma szansę wygrać "Taniec na lodzie"?

Treningi do Tańca na lodzie trwają już od ponad tygodnia w warszawskiej Promenadzie. Lodowisko wynajmowane jest od 21:00 do 24:00. Uczestnicy, których widziała nasza informatorka to: Olga Borys, Ewelina Serafin, Przemysław Saleta, Zygmunt Chajzer, Beata Sadowska oraz Rafał i Marcin Mroczek.

Całosć wygląda dosyć kompromitująco, ponieważ lodowisko jest strasznie małe i kiepskiej jakosci - donosi nasze źródło. Da się zauważyć, że najbardziej starającą się gwiazdą jest Ewelina Serafin i Marcin Mroczek, zawsze schodzą jako ostatni z lodu.

Pudelek.pl

A gdzie Ewa Sonnet? Ta to dopiero da show bo na tańcu to ona się zna  :los: .

Showmag

"Gwiazdy tańczą na lodzie" z przerwą na reklamy
Wiadomo już, że program "Gwiazdy tańczą na lodzie", który poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski, będzie emitowany w piątkowe wieczory. Widowisku towarzyszyć będą... przerwy na reklamy.

Ponieważ nadawcy publicznemu nie wolno - jak robią to stacje komercyjne - przerywać filmów i programów spotami reklamowymi, postanowiono, że show będzie dzielony na częsci, aby wszystko odbywało się zgodnie z prawem.

I tak zaraz po "Panoramie" o 18:30 emitowany będzie kilkuminutowy zwiastun programu. O 20:00 nastąpi emisja ok. 40-minutowego widowiska, a po przerwie reklamowej - jego druga częsć. Z kolei po wieczornej "Panoramie" o 21:30 będzie nadawany odcinek, w którym przedstawione zostaną wyniki cotygodniowego głosowania widzów.

"Przy takim przepełnieniu bloków reklamowych, z jakim mamy do czynienia wiosną i jesienią, dzielenie programów to jedyne, co telewizja publiczna może zrobić, żeby zwiększyć zasoby czasu reklamowego" - ocenia Piotr Bieńko, tv director i group account director domu mediowego MPG.

[Presserwis]

Pudelek

Nie wiem czy ludzie będą chcieli poswięcić cały (sobotni?) wieczór na oglądanie jednego programu rozbitego na parę częsci.