Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

podmark

Chyba mają zapotrzebowanie na ciekawe osobowości :)
O 14:20 dostałem maila z redakcji FB:
CytatWitam!
Chcielibyśmy zaprosić Pana na casting do Wrocławia w dniach 11.07, 12.07, 13.07, 14.07 (do wyboru). Prosimy o pilne odesłanie maila zwrotnego z numerem telefonu.
Pozdrawiamy Redakcja

Numer co prawda już raz -a właściwie dwa razy - dostali (w kwestionariuszu) i się zastanawiam, czy się zgłosić. Z drugiej strony będę w weekend we Wrocku, więc aż głupio byłoby nie skorzystać z okazji  :devil:

timtom

moglbys taki kwestionariusz podeslac? [email protected]
Dzieki

podmark

Jednak wysłałem i po kilku minutach zadzwonił telefon. Castingi odbywać się będą w Hotelu System - ja mam w sobotę o 12:00.
Pewnie zacznę świrować na tym castingu i gadać jak najęty - @Pudelek wie, o czym mówię ;)

@timtom - kwestionariusz wysłałem Ci kilka minut temu :)

chatiflatt

Noo, to gratulacje ;) Teraz tylko trzymam kciuki abyś się załapał na ten wyjazd 23 lipca :D

A tak na marginesie - jesteś bardzo skromny, Podmark:
CytatChyba mają zapotrzebowanie na ciekawe osobowości :)
ale juz Ci to kiedyś gdzieś napisałem hahaha
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kropka

Wow, aż 4 dni pod rząd castingi :) Może jak wrócę z Fortu to pognam znowu na casting, żeby jechać jeszcze raz z drugą edycją hihihi.

podmark

A Dwójka nadal zachęca do wzięcia udziału w programie emitując spot :)

Mmakler

Witam Wszystkich. Jestem z Bielska-Białej. Dostałem zaproszenie telefoniczne na casting w niedziele 13.07 na godzinę 12:00. Bardzo się denerwuję, ale jestem zadowolony.To jest pierwszy casting na jaki zostałem telefonicznie zaproszony i na który tak naprawdę z chęcią chcę pojechać. Wszytskim, którzy jadą w najbilższy weekend życzę powodzenia oraz dobrej zabawy. Mam nadzieję, że będzie wesoło.

adikm1

Dostałem zaproszenie na poniedziałek na godzine 9:00  :prosi: Jedzie ktośze śląska na tą godzine ??

xoyo

Witam!
Czy jest ktoś na tym forum z Łodzi lub okolic kto wybiera się na casting w niedzielę 13.07.2008 na 12.00?
Pozdrawiam,
Jarek

Mmakler

xoyo ... powodzenia na catingu ...my się pewnie spotkamy bo wiesz ja także na 12:00 , 13.07.  :car:

Bilo82r

witam ja tez dzis dostałem zaproszenie i info o castingach na najblizszy weekend, wysłałem im nr telefonu i teraz czekam....

Bilo82r

dzisiaj zadzwonił do mnie Pan z ATM i mam sie pojawic w poniedziałem na 12 we Wrocławiu, jestem z Gdańska wiec przedemna ponad 6 godzin jazdy pociagiem...zobaczymy jak bedzie

Natalia zabka

witam jestem Natalia mam 22 lata . jade na casting do wroclawia czy kto jedzie z olsztyna w sobote 12 lipca
troche sie denerwuje

adikm1

A ja już nie moge sie doczekać :) Myśle że nieważne jak to sie kończy, napewno bedzie to dla mnie  ciekawe doświadczenie.

Doris

witam Wszystkich:) do mnie też zadzwonili :) jadę w poniedziałek na 12:00 z poznania pociągiem o 8:20   
Już nie mogę się doczekać:)
Ale nie dostałam zadnej ankiety ani nic w tym stylu. Ale pojade to pewnie się wszystkiego dowiem:)
Mam nadzieję, że mi się uda:) Jedzie też ktoś z poznania albo okolic w poniedziałek??