Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

izolda01

jasne Jadziq chetnie sie kiedys z Toba spotkam w Krakowie, moj mail: [email protected] całuski

chatiflatt

Przepraszam, że się wtrącam, ale istnieje coś takiego jak gadu-gadu, poczta email, a u nas na Forum funkcja Wyślij wiadomość priv. To tyle ode mnie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

izolda01

Sorki rzeczywiście istniej coś takiego jak gg , jakos umknela mi ta wiedza ze maile na forum sa priv ...

Ichigo87

oj...cięzki ten casting szczególnie ta nic nie dająca przerwa od 14.00 do 18.30:-/

Yocco

Mogli wymyślić o wiele bardziej męczące wytrzymałościowo czy siłowo, a jednak były "zadania", które wieeelkiej sprawności nie wymagały...  Ogólnie jestem ciekawa czy w innych krajach też robili taki test sprawności? I ciekawe kto wymyślał te konkurencje - czy były narzucone w umowie czy też ktoś z ATM zaszalał  :ubaw: albo zasięgneli porady specjalistów z Redeco.

alex

Marta ale co to za testy były ?? na czym polegały

Yocco

Marta nie jestem, ale jako że wszystkich zżera ciekawość, a tajemnicą to chyba nie jest, to z tego co pamiętam - jeżeli chodzi o basen to mieli oceniany skok do wody i czas przepłynięcia 2x25 m, a tak to był bieg wahadłowy 10x10, wspinanie po linie, 5 płotków do pokonania góra - dół, brzuszki, skok przez skrzynię (?), jakieś przetoczenie z piłką (?), przejście po czymś sprawdzające równowagę i poziom przygotowania kandydatów podobno był znacząco wyższy we wtorek aniżeli w poniedziałek, ale to mogła być subiektywna ocena :)

Na taką sprawnościówkę to bym się chętnie wybrała, a nie jakieś ******* castingi. Na samą myśl serce zaczyna mi szybciej bić :D Ja chcę do FB :D Może zrobią kolejną edycję :D Chociaż to już nie będzie to samo.

ozi

hej Yocco.. tu marti juz kiedys z Toba pisala, wtedy wzielam Cie za mezczyzne, za co nie zdazylam przeprosic.. ja niestety tez odpadlam na castingu.... coz bywa i tak ;-) a jesli moge zapytac skad wiesz jak wygladala sprawnosciowka.. bo nigdzie nic nie moge znalezc, chyba faktycznie tak 'smialkow' wymeczyli, ze paluszkami nie sa w stanie ruszac ;-)  a wiesz ile ma byc ostatecznie odcinkow, bo pojawila sie wersja, ze beda krecic 26.. a Ty jak czytam niezle poinformowana. pozdrawiam.. i na pociesenie dodam, ze tez mi smutno...i tez chce do FB..

Yocco

Jakieś sprzeczne ploty na bieżąco do mnie docierają, więc lepiej poczekać aż wszystko się wyklaruje :) Co do castingu, to już powoli zaczynam sobie zdawać sprawę jakie błędy popełniłam  :devil:

izolda01

a dzwonili juz do kogos w wybranych ostatecznie osób? ..a testy coz dla jednych był to pewnie spacerek dla innych mniej sprawnych fizycznie chyba nie do końca

Yocco

Ale pewnie nie oceniają tylko wyników tylko też np. zaangażowanie i stosunek do zadania, więc szanse pewnie ma każdy.

evita_85

Hejka! Ja byłam we wtorek na castingu i powiem szczerze: mimo tego, że tor nie wydawał się trudny to wiele osób miało problem z pokonaniem go. Co do tego, że we wtorek ponoć była lepsza ekipa to też słyszałam. Już dzisiaj dzwonili do niektórych i informowali o sukcesie :-) Z tego co powiedzieli to potrzebują 104 osoby bo od razu zrobili casting na dwie edycje.

Yocco

Heh, to pewnie wezmą wszystkich, którzy się pojawili na testach, po odliczeniu tych, którzy z góry zrezygnowali i którzy nie przyjechali, to pewnie właśnie 104 sztuki będą. A były osoby, które poddawały się w trakcie wykonywania toru? Bo widziałam jak w jednym odcinku na żywo gościu zrezygnował po kilkunastu sekundach zadania i później prowadzący musieli nadrabiać gadaniną w celu zapełnienia luki czasowej ;) ale polska wersja nie będzie na żywo, więc wszystko ładnie zmontują, ale i tak pewnie będą unikać uczestników, którzy się poddają w połowie.

evita_85

Wiele kobiet wogle nie podchodziło do konkurencji wspinania się na linę ale to nie miało żadnego znaczenia bo oni na castingu tylko niektórych kamerowali i pewnie wybiorą ciekawsze kawałki. Poza tym ja sama nie wiem jakimi kryteriami oni się kierują przy wyborze osób bo niby trzeba było przepłynąć 2x25 a była osoba która nie umiała pływac i oni twierdzili, że to żaden problem :-)

Yocco

Czyli to dowód na to, że nie oceniali ludzi pod kątem sprawności fizycznej, tylko tego jak się zachowują w grupie i w ogóle czy nie zrobią siary na wizji.