Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

izolda01

czy ktos z uczestników castingu moze sie juz pochwalic sukcesem zakwalifikowania sie do kolejnego etapu czyli testu sprawnościowego bo ja czekajac dzis na kolejke swoja do wejścia na "przesłuchanie" słyszalam jak dziewczyna rozdająca numerki i ankiety oddwoaniała juz o godz 13 tej dzisiaj do wybranych ludzikówi ich zapraszala jak dobrze słyszałam na sobotę. Wiec zapewnie kto dzis i jutro nie dostanie telefomu juz to moze raczej zapomnieć o wielkiej przygodzie co wy na to i moze ktos sie pochwali że przeszedl dalej??

...zreszta z tego wnioskuję ze nie czekali do końca castingu tylko wydaje mi sie że do pewniaków oddzwaniali na bieżaco po przemaglowaniu kazdej grupki z danej godziny? a co Wy o tym myslicie moze macie jakieś ciekawe informacje jak to jest z tym zapraszaniem ludzików? I ludzikow na casting zaproszonych było przynajmniej z 600 sob a nie 400 bo laska ktora ze mna była w "trójce" miala numerek grubo powyżej 500

kropka

Ja dostałam telefon o 17, na castingu byłam w sobotę.
Testy są w poniedziałek i wtorek, więc spokojnie. W końcu muszą zadzwonić do 120 osób, a to wymaga czasu.
Tak więc jutro moim zdaniem telefony będą dalej dzwoniły :)

izolda01

A dzisiaj w tv2 rano leciała dalej reklama o castingach i ze zbieraja zgłosznia do pólnocy w niedziele czy li co kolejne jeszcze castingi planuja ? Wiec co jeszcze castingi dalej a równocześnie juz testy sprawnościowe, co co tu chodzi czy ktos coś z tego wie?

podmark

Może po prostu na castingi nie przybyło tyle ciekawych osobowości, jak się spodziewali (wcale się nie dziwię, skoro dzwonili do ludzi bez ankiet). Możliwe też jest to, że realizacja wcale nie zacznie się na samym początku lipca i dlatego mają czas na dalsze castingi :).

W komentarzu do newsa na stronie showmag.info ktoś napisał, że szykują od razu dwie serie, co wydaje mi się nieprawdopodobne - wszak zapowiedzieli, że będą produkować 13 odcinków. Ale kto tam za nimi nadąży  :los:

alex

:szok: tym ktosiem jestem ja !!!!

wiadomość pewna !!!!

Na czym będą polegały testy sprawnościowe (pytanie do osób, które zostały zaproszone na testy!!)

Pozdro

halo

:gwizd: Witam!Ciekawe czy chociaż e-maila lub sms-a wyślą do tych co się nie dostali?No bo ciągle czekać to też nie ma po co chyba? Pozdrowienia.

pandora18

:buzz: JADE NA SPRAWNOSCIOWE!!!!!!
Poniedziałek od 9.00!!!! Basen plus inne "zajecia sportowe". Zadzwonili przed chwilka  :szok:
Pozdrawiam wszystkich z castingu 14.06!!!!
Do zobaczenia w pn!

kropka

pandora to do zobaczenia w poniedziałek :)

izolda01

No właśnie, czy ktoś był taki upierdliwy i wypytal moze na czym te testy beda polegały bo ja we wtorek mam te testy. No i nie zapytałam dokładnie czy to zaświadczenie lekarskie to musi być od lekarza medycyny sportowej czy wystarczy od rodzinnego, choć nie wiem czy rodzinny wypisze coś takiego. czy Wam też mówili że ma byc na zaświadczeniu napisane ze nie ma przeciwskazan do wyczynowego uprawiania sportu bo ja tak zroumialam ale nie wiem czy dobrze a nie chce dzwonić i sie dopytywać bo wyjede na jakas niekumatą hehe......
no i Podziekowania dla Yocco bo dała mi kopa zebym sie wybrała na casting jednak..jej argumentacja mnie zachęciła, mam nadzieje że do Yocco tez dzwonili lub zadzwonią

Yocco

Nie zadzwonili :) albo za bardzo mi na tym zależało, albo się po prostu nie nadaję :) ale gratuluję innym i czekam na relacje z poniedziałku i wtorku :):):)

kropka

izolda ja zrozumiałam, że jeśli lekarz rodzinny zgodzi się wypisać zaświadczenie to ok. I ja mam takie wypisane, że brak przeciwskazań do wykonywania testów sprawnościowych. Moja lekarka powiedziała, że takie zaświadczenia wypisuje starającym się do policji, więc powinno być ok.
Jeśli się mylę, to dajcie mi znać.

pandora18

co do tego zaswiadczenia to mysle, ze nie ma sie czym przejmowac bo mila Pani, ktora ze mna rozmawiala za bardzo sama nie wiedziala :) to po prostu po to, zeby zwolnic ich z ewentualnej odpowiedzialnosci....
wystarczy zwykle zaswiadczenie od lekarza rodzinnego...nigdy nie zdazylabym zrobic do poniedzialku wszystkich badan niezbednych do np. zaswiadczenia na awf ;p m.in. EKG.
badania moczu i krwi tez tylko podstawowe...nawet OB nie jest obowiazkowe!
Pzdr

jadziq

Witaj Izoldo. Wyczailam, ze Ty to Ty :-). A ja to jedna z Twojej współtrójczynki z castingu!!! I co? To do Ciebie zadzwonili a nie do mnie :-(. Jednak Twoja osobowosc ich zainteresowala i guzik wyszlo z wszelakich spekulacji na temat upatrzonego z gory profilu poszukiwanych osob :-). Do mnie juz raczej nie zadzwonia, ale ciesze sie, ze chociaz do Ciebie zadzwonili. Tym razem to ja bede mogla powiedziec, ze znam kogos "sławnego". Powodzenia. I trzymam kciuki za ten ostatni etap. Pozdrowka. Nie daj sie!!!

izolda01

Jadziq super że sie znalazłaś na forum cieszę sie bo super z ciebie mila osobka i ja to szalenie bym sie cieszyła jakby mogło sie nam udać obydwu i fajnie byłoby byc w jednej druzynie z Tobą właśnie. Wiesz nie wiem czy mi sie uda...ten moj kuperek który nie chce nurkować i kto wie co tam jeszcze, ale poddawać się teraz to byłoby raczej mało odważne, a sympatyczna forumowiczka Yocco pokazała mi że jak sie powie A trzeba powiedzieć B zamiast byc niezdecydowanym,  wiec sie wybieram jak tylko moj lekarz rodzinny uprzejmie zechce mi wystawić zaswiadczenie ze jestem cała i zdrowa, no zobaczymy a do Ciebie moze jeszcze oddzwonią tak mysle...powinni a jak tego nie zrobia to ich strata, buziaczki i trzymam kciuki zeby zadzwonili i mam nadzieje że sie jeszcze zobaczymy

jadziq

Dzieki Izolda za mile slowa. Z Ciebie tez przesympatyczna kobitka. Ja jednak chyba nabredzilam na tym castingu a juz ta wypowiedz na korytarzu i stwierdzenie, ze wlasciwie zadna ze slawnych osob w Polsce nie jest mi do szczescia potrzebna pograzyla mnie na dobre  :plask:. A moze to zupelnie cos innego i jestem po prostu zbyt szara do takiego show? Ktoz to wie... Trzeba bylo wymienic kogokolwiek. Pluje sobie teraz oczywiscie w brode, ale teraz to juz pozamiatane i nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem :-). Przynajmniej sprobowalam i tego na pewno nie zaluje i drugi raz tez bym sie nie zawahala i pojechalabym na casting. Tobie w kazdym razie kibicuje z calego serca i mam nadzieje, ze kiedys uskutecznimy jakies spotkanko w Krakowie i utrzymamy nasza znajomosc :-). Buziaki. Paaaaaaa  :kciuki: