Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

Yocco

Kręcą i kręcą... Niech się zdecydują w końcu, bo nie wiem jak sobie wakacje zaplanować :D Paweł Janosik z ATM przekazał kiedyś mediom informację, że castingi będą we Wrocławiu, Warszawie i Krakowie, i że poszukiwane będą osoby młode, wysportowane i odważne.

Showmag

Ruszył casting do polskiej edycji "Fortu Boyard"
W piątek rozpoczęły się poszukiwania osób, chcących wystąpić w polskiej edycji francuskiego reality show "Fort Boyard".
Aby wziąć udział w castingu, należy wysłać SMS o treści "FORT" pod numer 7550 (koszt wysłania SMS-a wynosi 6,10 zł z VAT). Następnie należy czekać na wiadomość zwrotną, która zawierać będzie informacje o dalszym postępowaniu. W kolejnym etapie kandydat będzie musiał wysłać list ze zdjęciem na adres e-mailowy: [email protected]. W e-mailu zwrotnym zostanie wysłana szczegółowa ankieta do wypełnienia, kwalifikująca do wzięcia udziału w castingu do programu "Fort Boyard".

W każdym odcinku widowiska weźmie udział sześcioosobowa drużyna, w skład której wejdzie 5 osób wyłonionych w wyniku castingu, walczących o zwycięstwo pod przywództwem jednej z trzynastu gwiazd. Casting do "Fortu Boyard" trwać będzie od 30 maja do odwołania. Każda z drużyn występujących w formacie będzie miała możliwość przeżycia niesamowitej przygody na środku Oceanu Atlantyckiego i zdobycia złota Fortu Boyard.

"Fort Boyard" ma pojawić się na antenie TVP2 jesienią tego roku. Stacja wyemituje 13 odcinków programu, którego produkcją zajmie się Grupa ATM.

chatiflatt

Jak, chłopaki, zgłaszacie się? Ja planuję wysłać smsa, ale dopiero jak mi na konto środki wpłyną :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

W tym smsie przychodzą tylko informacje pod jaki mail lub adres pocztowy wysłac list+zdjęcia.
Myślalem, ze bedzie zawieral jakis numer identyfikujacy, a wychodzi na to, ze to tylko strata pieniedzy...

Yocco

Ja już kończę liścik i jeszcze dziś wysyłam  :jump:

:devil: :devil: :devil:

chatiflatt

Cytat: Aaragorn w Nd, 01 Cze 2008, 19:03:12
W tym smsie przychodzą tylko informacje pod jaki mail lub adres pocztowy wysłac list+zdjęcia.
Myślalem, ze bedzie zawieral jakis numer identyfikujacy, a wychodzi na to, ze to tylko strata pieniedzy...
Dziwne.. Jak zostaną zasypani ogromną lawiną zgłoszeń to wprowadzą kody.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

Hmm, ale przecież to nie pierwsze reality, do którego szukają ludzi, więc pewnie wiedzą, co robią, pewnie dadzą numery identyfikacyjne dopiero tym osobom, które przejdą przez pierwsze sito, czyli np. mi  :ubaw:

chatiflatt

chyba nie wiesz, o co kaman.
Barbara Weston

podmark

Kolega widocznie nie zgłaszał się do żadnego reality... No i ta jego pewność siebie może go zgubić...

Ja rozważam zgłoszenie się. Zastanawiam się, ile kasy będzie można z tego wynieść :)

chatiflatt

hehe, Podmark, ale ty sie zastanawiałeś juz miesiąc temu, kiedy jeszcze nie znano szczegółów kastingów :P
Barbara Weston

joker

Ja jestem trochę rozdarty :D chyba poczekam i zobaczę jak będą wyglądać pierwsze odcinki :P

Yocco

Nie rozumiem jak można się wahać - albo człowiek chce albo nie chce... Faceci są tacy niezdecydowani  :szok:

podmark

Cytat: joker w Pn, 02 Cze 2008, 14:08:26
chyba poczekam i zobaczę jak będą wyglądać pierwsze odcinki :P
Tyle, że wszystkie odcinki zostaną zrealizowane w wakacje. Jeżeli wyniki będą kiepskie drugiej edycji nie będzie, więc szans na wystąpienie w tym programie też nie być.

Ja im więcej się zastanawiam, tym bardziej nie chce mi się nawet startować w castingu...

Yocco

A ja mam to gdzieś czy będą gwiazdy czy nie i czy program będzie miał dużą oglądalność. Wystarczy mi sama świadomość, że będzie to ciekawy element tegorocznych wakacji  :ubaw:

Trochę dziwne te kwestionariusze wysyłają, będą potrzebować sztabu ludzi, żeby je przejrzeć.

podmark

Yocco - czy Ty nie jesteś zbyt pewna siebie ? Piszesz tak, jakbyś już wiedziała, że wystąpisz w tym programie.

Co do sztabu ludzi - zatrudniają do tego studentów na umowę o dzieło i oni odwalają kawał roboty czytając listy i dzwoniąc do chętnych.