Opinie i relacje z odcinków

Zaczęty przez podmark, Pt, 19 Wrz 2008, 20:44:25

Rosa

Zgadza się :)
W tym zwycięstwie chodzi JEDYNIE o samochód. Wszyscy uczestnicy jakoś tam się wylansowali i teraz głównie od nich zależy co z tym zrobia i czy uda im sie nagrać i sprzedać plytę.

DJ Ice

Jak ja się cieszę! :) Martyna Melosik zwyciężyła ''Fabrykę Gwiazd''! :)

Kuba 942

Postawiłem, ze wygra Marta a jednak wygrała Martyna. Co prawda było mi obojętnę kto wygra, to jednak wolałem by wygrała któraś z tych dwóch kobiet.
Dużo fanów 24 tysiące ma niby Marta, Dymała, Martyna czy Kemor także maja takie swoje "fun-cluby"  :szok:
Zobaczymy co z tej płyty Martyny wyjdzie ciekawego.
Ogólnie finał nawet fajny, Rock moim zdaniem dobrze wywiązał się z roli prowadzącego FG. A co do Jury to zgodzę się ze słowami Sztaby. Bisiorek i Tede byli takimi słuchaczami, a to przecież słuchacze będą kupować i słuchać płyty.
Ci dwaj panowie także wnosili trochę humoru. Tak jak dziś z tą płytką ceramiczną czy tam kafelką do podpisania przez Blue Cafe  :ubaw:
Nie spodziewałem się, że Dymek wejdzie do trojki. Byłem pewny, że Nick wejdzie.
Ogólnie dzisiejsze wykonania były bardzo fajne.
Agata Malcherek jak zauważyłem zmieniła fryzurę. Ciekawe było też pozdrowienie prezentera Operacion Triunfo na początku. Można było na szybko porównać studia.

Teraz czekam za drugą edycją. Oby była jesienią 2009 roku ;) Mi się jakoś FG bardziej podobała od Idola.

Joel

Na szczęście wygrała Martyna. Mnie już dawno urzekła, jak widać nie tylko mnie ;)
CytatTeraz czekam za drugą edycją. Oby była jesienią 2009 roku  Mi się jakoś FG bardziej podobała od Idola.
Mnie tak samo wydaje się, że FG była lepsza od Idola. Nie spodziewajmy się drugiej edycji nie wcześniej niż wrzesień 2009. Bo co do drugiej edycji jestem przekonany, że powstanie ;)

Showmag

Martyna Melosik zwyciężczynią "Fabryki Gwiazd"
21-letnia Martyna Melosik została zwyciężczynią polskiej edycji "Fabryki Gwiazd".

Więcej: https://showmag.info/2008/12/05/martyna-melosik-zwyciezczynia-fabryki-gwiazd/

chatiflatt

Nie oglądałem gali, ale cieszę się z werdyktu widzów :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kuba 942

Temat dyskusja ogólna zamknięty więc napiszę to tutaj.
Nie wiem czy wiecie ale Martyna Melosik brała udział w Drodze do Gwiazd wraz ze swoją siostrą. Dla zainteresowanych linki  :P
przygotowania:
występ: https://pl.youtube.com/watch?v=ToiuGP2zCnI&feature=related