Dyskusja ogólna

Zaczęty przez Showmag, Pn, 28 Mar 2008, 11:09:17

Kuba 942

Parę dni temu gdzieś ją widziałem (płytę). Fajne opakowanie, estetyczne, płyta 30 zł z logiem Endemolu i Polsatu z tyłu. Piosenek 34 tylko, ze większość trwa po niecałe dwie minuty ;)

illumanti

Dziś tak w sumie oglądałem na ipli występy pojedyńczych gwiazdek z Akademi Gwiazd, i w sumie fajny program. Dom tez niezły. Takie połączenie Idola/XFactor z Big Brotherem. Założę się, że jeśli emitowałby to TVN program nie skończyłby się na pierwszej edycji.

Damian

No dom, a właściwie willę mięli świetną. Ciekawe czy kiedyś wróci ten program z drugą edycją...

joker

Cytat: illumanti w Cz, 11 Sie 2011, 19:21:56
Założę się, że jeśli emitowałby to TVN program nie skończyłby się na pierwszej edycji.
Odcinki codzienne, były faktycznie nudne i takie "polsatowskie", ale piątkowe live były naprawdę bardzo dobre i ciekawe! A poziom uczestników Fabryki Gwiazd kilkakrotnie przewyższał poziom uczestników X Factor... Myślę, że przede wszystkim była zła pora emisji - program tego typu jest kierowany do ludzi młodych, a ci raczej w piątki wieczorem nie siedzą w domu, może gdyby to była niedziela losy Fabryki Gwiazd potoczyłby się inaczej...

Toni

Też byłem ciekaw programu gdyż był to pierwszy program talent search show u nas z codziennymi odcinkami.
Ale to prawda, bardzo szybko przestałem oglądać go. Co innego piątkowe koncerty, ale i tak program nie miał zbyt dużego wzięcia stąd zakończył się szybciej.
Szkoda, że tak późno ale liczy się że zwyciężczyni w końcu zaprezentowała coś swojego.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Poziom przewyższał wszystko co nam pokazano ta wiosna, cała finałowa 6 czy 7 była lepsza od finalistów i zwycięzców zarówno X-Factora jak i Must be the Music. Szkoda że teraz postawiono na nową formułe zapominając o tym co powinno być w takich programach najwazniejsze czyli jakości uczestników.

Toni

Powiem szczerze, że mnie wokal uczestników którzy znaleźli się w koncertach nie podobał się za wyjątkiem Martyny Melosik która fajnie, że wygrała oraz Mateusza Krautwursta.
Pamiętam, że byłem zaskoczony Julitą która była uczestniczką którejś edycji Baru (kojarzyłem ją jako blondynkę).

chatiflatt

Kayah dziś rano w Dwójce powiedziała, że chętnie będzie pomagała swoim podopiecznym w The Voice of Poland. Prowadząca zauważyła, ze Kayah jest również producentką, ma własną wytwórnię i na pewno dzięki temu pomoże uczestnikom zaistnieć. Kayah przytaknęła i stwierdziła, że czeka z niecierpliwością na program.

Pytanie: czy wytwórnia Kayax pomogła "zaistnieć" któremukolwiek uczestnikowi Fabryki Gwiazd? ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Uczestnikom Fabryki gwiazd nie pomogła zaistnieć, nikogo nie widzę na scenie muzycznej poza Martyną Melosik która się tak samo szybko pojawiła jak i zniknęła póki co.
Pamiętam że znała przed programem Mateusza Krautwursta.