Eurowizja 2006 (Ateny, Grecja)

Zaczęty przez sharkan, Śr, 03 Sie 2005, 23:19:13

sharkan

Cytat: joker
Cytat: sharkanA wiecie ze w 2007 debiutować będą CZECHY !!!
:szok: z kąd masz takiego newsa?

Z esctenbitu

podmark

Coraz bardziej wierzę w przewidywania tej szwedzkiej gazety i brytyjskich bukmacherów - Ich Szescioro nie wejdzie do finałowego koncertu. I BARDZO DOBRZE !!! Od kiedy Wisniewski zostawił Martę znienawidziałem jego i ten zespół. A tak poza tym to ta Ania strasznie brzydka :D - szczególnie w dzisiejszym wydaniu "Szansy na sukces". Dopiero moja rodzicielka mi powiedziała, że ona popuchła, bo w ciąży nerki i takie tam inne organy nie pracują jak powinny.

sharkan

A ja IT nie lubie ale kibicuje Polsce (jak zawsze zreszta) tj. Polakom kibicuje sie na Mundialu i Olimpiadzie ;].  Ale np. na wzasadzie wszystkich szanowanych serwisach eurowizyjnych tj. esctoday.com to tam polacy maja duze szanse -bodajze 6 miejsce w finale... no ale eurowizja jest nieprzewidywalna i nigdy nie wiadomo co sie stanie

alexander

ja też chce aby Ich troje(szescioro) nie przeszli dalej bo:

Po 1 mieli już swoją szanse na eurowizji
Po 2 nie lubie Michała bo zmienia kobiety jak rękawiczki
Po 3 Michał jest za pewny siebie

sharkan

Cytat: alexander

Phi byla na Esc juz dwa razy i jedzie trzeci :P Anna Vissi tak samo

Luxis

Cytat: podmarkszczególnie w dzisiejszym wydaniu "Szansy na sukces". Dopiero moja rodzicielka mi powiedziała, że ona popuchła, bo w ciąży nerki i takie tam inne organy nie pracują jak powinny.
faktycznie tam dzis wyjątkowo fatalnie wyszła, ale na preselekcjach polskich była bardzo ładna...
A wg. mnie Ich 6 na 100% przejdzie, bo:
~ może ktos przypomni sobie Real McCoya :P
~ Ania jest w ciąży i w związku z tym będzie troche zamieszania koło IT
~ nie mają aż tak beznadziejnej piosenki
~ sa już troche znani, dzieki poprzedniej Eurowizji z ich udziałem
~i na pewno bedzie wg. nich się sporo działo, skoro Michał teraz jest zielony, ma osobowosć, ich scenografia i stroje oraz przedstawienie
;)

alexander

Cytat: sharkan
Cytat: alexander

Phi byla na Esc juz dwa razy i jedzie trzeci :P Anna Vissi tak samo

Aha. Ale ja jednak jestem zdania ,że każdy zespół czy wokalista powinien mieć tylko 1 szanse na eurowizje. Ale regulamin jest inny i dlatego OK.

sharkan

A Helena Papapapapapapaparizu to tez brala 2x udzial w 2001 r z zespolem Antique a 2005 to juz wiesz ;]

Pudelek

Cytat: Łuki
A wg. mnie Ich 6 na 100% przejdzie, bo:

~ sa już troche znani, dzieki poprzedniej Eurowizji z ich udziałem

Ludzie pamiętają pajaca w czerwonych włosach, a nie w zielonych :los: .
A jesli już skojarzą, to pomyslą, że w Polsce mamy problemy z fryzjerami   :P  !

alexander

I do tego była jedna wokalistka Justyna a nagle na scenie kochanka i była żona i nazwa ich troje a jest ich szescioro.

sharkan

a jaki to ma związek z ogolnym wrażeniem . Z tego co pamiętam to publicznosci w Rydze się podobalo :)

sharkan

https://eurovision-spain.com/iphp/centro_multimedia_derecha.php?id=115&numero=724&accion=ver_video

Troche się nam ta częsć forum zakurzyła , na uaktywinienie daje linka do proby ICH3 w mega kiczowatych strojach

A może zrobimy małe półfinałowe głosowanie ?

Głosować można na kraje biorące udział w półfinale 51 Konkursu Eurowizji w Atenach Od 14.05.br do 18.05  do godziny 21.
Punkty 1-8,10,12

joker

Cytat: sharkanTroche się nam ta częsć forum zakurzyła , na uaktywinienie daje linka do proby ICH3 w mega kiczowatych strojach
Totalnie się z tobą zgadzam!! odwalili się, że hoho, ale gdzie tu umiar?!

sharkan

brak umiaru.... jedno zwyciestwo mamy w kieszeni.... Nagroda Barbary Dex :D

podmark

No i Polska poraz kolejny stanie się posmiewiskiem - smiali się z futra Piaska, żenującego Ivana i Delfina, smieją się z naszego prezydenta , a teraz znowu będą się nabijać, że Polacy nie umieją się ubrać... - z takimi strojami to powinni isć do cyrku...