Menu główne

Odlot

Zaczęty przez podmark, Cz, 02 Cze 2005, 14:39:57

podmark

Ten program jest jedną z najlepszych produkcji TV4. Szkoda tylko, że jest on produkowany na holenderskiej licencji... :obrazony:

Mau

smiszny jest :)

az zaczelam sie zastanawiac gdzie JA mam paszport :P
radioactive. dalej zła

podmark

Co jak co, ale gdyby do mnie podszedł ktos z ofertą wylotu w ciągu niecałych trzech godzin, to na pewno bym się nie zgodził i tym bardziej podziwiam uczestników tego programu, a najbardziej tą dziewczynę z ostatniego odcinka, która zdecydowała się na "Odlot" półtorej godziny przed zakończeniem czasu.

Mau

serio bys sie nie zgodzil???

jezeli mi ZAGWARANTUJA ze ja nic nie place tylko wybywam to spoko :)
choc moze by sei zdziwili u mnie w pracy :D
radioactive. dalej zła

podmark

Mau, no co Ty? Ja jestem osobą, która musi mieć wszystko uporządkowane. Nie umiałbym tak po prostu zostawić wszystko i wylecieć. Jeszcze sam. Moze jakby miala lecieć ze mną moja luba to bym sie zastanowil...

Mau

no tak, o mnie mozna powiedziec wszystko ale na pewno nie to, ze jestem uporzadkowana  :wstydnis:  :hahaha:

a bedac singlem samotny wypad ma duużo uroku ...

Znaczy bardzo szybko nie jest samotny  :rolleyes:

A wracajac do tematu - jedyne czego bym sie bala to czy mnie nagle nei zostawia na lotnisku z oplatami przekraczajacymi moje roczne zarobki :O
radioactive. dalej zła

podmark

Raczej z oplatami to nie zostawia. Jedyne co wiem to to, ze wcieplych krajach bardzo zle sie czuje... W tym roku bylem w Meksyku i bylo strasznie, jak dla mnie 46 stopni to stanowczo za duzo... Ale już w Hiszpanii bylo lepiej. W Tunezji nie bylem, a w "Odlocie" bym im chyba uciekł, gdybym zobaczyl kamery  :ubaw:

Mau

a mi wszystko jedno - byleby czysta woda byla

Meksyk - next time moge pojechac za ciebie :devil: - nigdy nie bylam a poziwedzac i popoznawac ludzi bym chciala :)

natomiast ZNOW wracajac do tematu (boje sie WŁADZ bo mnie znow gdzies przeniosa ;)) kamery przeciez tylko na czas DO wylotu :D A potem  - hulaj dusza.....
radioactive. dalej zła

podmark

ja wiem, że kamery do wylotu, ale ogolnie to nie chcialbym wyleciec tak zaraz, a poza tym ja wole sie sam natrudzic, aby gdzies wyjechac.  

Meksyk wcale nie jest taki super. Ciągle trzeba pilnowac , czy czegos Ci nie ukradli i tam nawet policja jest bardziej skorumpowana niz nasza.

szymoncz

Obejrzałejm kilka odcinków tego programu, i doszedłem do wniosku, że jest super :-)

Luxis

mam inny pomysł, na program, cos w stylu Odlotu, ale jednak inny...  :yeah:

Rosa

Obejrzalem dwa ostatnie odcinki i program naprawde fajny tylko naprawdę BARDZO mi szkoda tych co przegrali wyscig :bye:

supperraff

Powinni dawać jakies nagrody pocieszenia dla tych ktorzy przegrywają wycieczke np: pobyt w hotelu w jakims zakątku Polski, hcyba grupe ATM (producentó programu) staćna to (chyba że wszystko wwalą na Bar 6 :D )

podmark

Cytat: supperraffPowinni dawać jakies nagrody pocieszenia dla tych ktorzy przegrywają wycieczke np: pobyt w hotelu w jakims zakątku Polski, hcyba grupe ATM (producentó programu) staćna to (chyba że wszystko wwalą na Bar 6 :D )

To nie ATM Grupa funduje wycieczki, tylko sponsorzy (w tym wypadku jakies biuro podróży), a jeżeli znalazłby się ktos, kto zasponosruje pobyt dla przegranych i to gdziekolwiek miałoby to być, to pewnie by taki element do tego programu dodano. Wczesniej musieliby się też na to zgodzić Holendrzy, na których licencji "Odlot" jest realizowany.

Rosa

A mi brakuje nieco samego wylotu (czy oni naprawdę od razu lecą? ) i chociaż jakis fotek czy czegos co pokazywaloby że naprawde byli za granicą.