Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Luxis

hehe, no wiem wiem, własnie dlatego napisałem znany w cydzysłowie"" ;)

Dj Dexter

Hehehe :) jest dobrze :D:D:D

Dj Dexter

spoko :) wybaczam :P teraz to sie dopiero zacznie Dzis realizator dzwonil i pod koniec tyg. nakrecamy nasteopne odcinki ... Jutro Koniec swiata :) odcinek ktory mi sie najbardziej podobal :P

Luxis

Cytat: Admin...ktos znany już tu się pojawiał, ale jeszcze na "starej" wersji forum (tej żółtej), jakies 2 lata temu...
a kto? :hmm: bo napewno wiekszosc forumowiczów niewie... jak ja zresztą...

Showmag

Gdybym mógł to bym powiedział, a ta osoba (uczestnik programu "BB") chciała zachować anonimowosć.

stilllife

Dexter - gratulacje!

ale powiedz tak serio... trudno jest nagrać cos swojego
tj. mam na mysli to iż latwiej jest aktorom bo oni uczą sie tekstu na pamięć i nie są ograniczeni czasem...
a w Twoim przypadku tekst musiales sam sobie "ustawić" i miałes z tym wiele problemów... problemów z wstrzeleniem się w czas wyznaczony Tobie czyli 2 minuty... a całe swoje historie miesiłes w srednim czasie 1:40 (około) i robiłes duble... na co poszło wiele tasmy...
czyli nie jest łatwo pomimo tego, że masz wolną rękę...
jakie jest Twoje zdanie...??

Dj Dexter

mm  aktorzy maja duzo prosciej ... powtorek robilismy bardzo duzo od 10 do 16 nam to zeszlo :] czyli 6 odcinkow ...
a skad wiesz ze robilem kilkanascie powtorzen ??
szczerze jestem zadowolony z tego co nakrecilismy i juz przygtowuje sie na nastepny tydzien :) Pozdrawiam

Miatexs

No Dexter Dexter. Calkiem niezle. Mi sie podobało. Smsa dzis wyslalem i nie zawacham sie to zrobic i w przyszlosci.
Niespodziewalem sie ze będziesz występował jako Dexter, trochę mnie to zdziwiło :szok: . Ale w sumie to okej.
Zycze ci bycia w hyde parku ,,przynajmniej" do swoich urodzin ;)  !

stilllife

Dexter... sporo wiem i nie pytaj skąd wiem...
jedna rada...
po co sie przygotowujesz...? to nie ma sensu. wyuczysz sie "przemówienia" i nagrywająć juz odcinek będziesz klepał jak wierszyk w szkole... i własnie wierszyki były prawdopodobie przyczyną Twoich wielu dubli (a tasma bardzo cenna), ale w to juz nie wnikam... napewno sam wiesz o co chodziło :) recytacje będzie widać, widac i słychać że mówisz bez emocji... a nie sztuka jest klepac tekst - sztuka jest zainteresować widza swoja wypowiedzią więc musi byc żywa i kolorowa...
liczy się spontan, a wydaje mi się że to najlepsze wyjscie...

powodzenia

Pudelek

Cytat: MiatexsZycze ci bycia w hyde parku ,,przynajmniej" do swoich urodzin ;)  !

No co Ty? Tak krótko?! Niech sobie Dexter zarobi co najmniej 1000zł i tak jak sobie tego życzy; niech poczuje choć raz w tym programie jak to jest być liderem.

Dexter. Kiedy będzie trzeba możesz liczyć na mojego SMSa. Czyli napewno jutro. Bo to już jakis sukces by przekroczyć tę granicę 2 dni.

slawek

Cytat: AdminGdybym mógł to bym powiedział, a ta osoba (uczestnik programu "BB") chciała zachować anonimowosć.

Ło to ale Ci nowina,ktos znany...ciekawe kto to mógł być..no ale można sobie tylko przypuszczać no bo skoro chciał być anonimowy to pewno pozostanie
Sławek

Miatexs

Dlatego przynajmniej napisalem w nawiasie. Oczywiscie zycze Dexterowi aby siedzial nawet i do konca programu(jezeli koniec wogole nastąpi :O)

Dj Dexter

eeeEeE Dziekuje za rady :) juz tez wiem ze wszystko spontanicznie musze mowic ta jak np odcinek spod spodka w katowicach :) powtarzalismy go 3 razy jak dobrze pamietam :)

P.S juz wiem kim jkestes :)

Pudelek

WOW! W drugim dniu miejsce trzecie! Brawo Dexter. Oby tylko nie był to falstart.

Kuba był dzis żebujący  :plask:  :vomit:  :?!:  !

Miatexs

No dexter dexter gratulacje!!! Dopiero wystartowałes a tu już pierwsze podium. Oby dalej bylo tylko lepiej.

Ps.do Picachu żenujący do kwadratu