Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Luxis

Wow, kilka dni mnie niebyło i tyle zaległosci ;P
A oglądałem ostatnio HydePark i musze powiedzieć, żę nadal nielubie Kuby z Robinsona - jest beznadziejny - gada od rzeczy - tak jak w Wyprawie... :/
a natomiast super jest Mirka z Baru 4!!! założe, się , że będzie w czołówce przez najbliższe tygodnie!! ;)

Luxis

A mi się wydaje, że na naszym forum ten stillife to ten trzeci z tego Trio, czyli Bartek, Górki i on, z ich stronki.... cos mi mówi, że to on...
A wracając do Moniki, to czy to ta Monika z Baru VIP? Bo mi się niewydaje, bo jest mało podobna na tej stronce na tycg zdjeciach, w Barze wyglądała lepiej i inaczej wg. mnie... :)

MARTINI

Siemano Moze i jestem nowy ale Hydepark oglądam od jakiegos czasu Sorki ale mysle   :hmm:   że jedynym pasujacym do programu jest Górki   :kciuki:   I dobrze że jest na szczycie   :bravo:  Niskie ukłony dla niego i jego ''gatki''   :prosi:   Górki zawsze daje radę!  :kid:

stilllife

Witam ponownie

Małe sprostowanie dla Łuki... ten trzeci na stronie mojego autorstwa to nie jestem ja, to Dominik Gawędzki - aktor z filmu "dyskusja"

A teraz proszę Was usiądcie sobie wygodnie...
Poinformuję Was o czyms co poroz****dala Wam łby...

zanim zdradzę Wam moi drodzy tajemnicę informuję:
•   nie piszę tego aby Was rozsmieszyć ... to do Miatexs
•   nie pisze tego aby Was wprowadzic w błąd ... to do alexander
•   nie piszę tego aby szpanować ... to do podmark
itd.

zupełnie nie rozumie takich osób ja Wy... człowiek chce podzielić się z Wami ciekawymi informacjami, a Wy robicie mi pojazd zupełnie bezpodstawnie...
mogę Was porównać tylko do pustych dzbanów... i nie mam tu na celu urazić lub w jakis tam sposób pokazać Wam, że jestem lepszy.
Porównałem Was do pustych dzbanów bo tak naprawdę nie macie pojęcia o tym co dzieje się w polskim reality show... nie bierzecie żadnego udziału w tym co się dzieje w polskim show, nie kiwniecie nawet palcem aby to nasze show było ciekawe, siedzicie tylko przed TV i oglądacie...
Bez urazy dla nikogo - nie mam zamiaru nikogo obrażać ... grzecznie tylko przedstawiam swoje poglądy...

A teraz informacja dla wszystkich tych, którzy oglądają hydepark...

Suma waszych głosów zadecydowała o tym, że czas Pani Marii w tym programie dobiegł końca...
TAK! Pani Maria odpadła...
Szkoda bo bardzo Ją lubię...

Pozdrowienia dla wszystkich

Pudelek

Cytat: stilllifeA teraz informacja dla wszystkich tych, którzy oglądają hydepark...
Suma waszych głosów zadecydowała o tym, że czas Pani Marii w tym programie dobiegł końca...
TAK! Pani Maria odpadła...
Szkoda bo bardzo Ją lubię...

Wydaje mi się, że nie masz racji, bo można głosować jeszcze w poniedziałek rano, kiedy leci powtórka.
Choć to bardzo prawdopodobne, że wyleci Maria lub Sandra bo ostatnio ludzie chętnie głosują na Nowych.

Cytat: stilllifezupełnie nie rozumie takich osób ja Wy... człowiek chce podzielić się z Wami ciekawymi informacjami, a Wy robicie mi pojazd zupełnie bezpodstawnie...

Musisz zrozumieć nieufnosć nas forumowiczów. Pojawiały się tu już nie raz nowe osoby z newsami, że Big Brother 4 pojawi się wkrótce na Vivie Polskiej !  :devil:  :ubaw:

MARTINI

Hm   :hmm:   Jak to ująć Brawa dla tego Slilllife   :bravo:  Jak ktos juz tu siedzi niech czyta uwaznie a nie przeleci tekst i potem wychodzą niejasnosci :ekhm:  A jesli to prawda ze pani Maria odchodzi to... niskie ukłony dla pani   :prosi:  Zawsze cos non stop mówiła Nie miała zacięć Ja dalej trzymam kciuki za Górkiego   :kciuki:   Pozdro dla wszystkich Hydeparkowiczów   :pa:

Showmag

Cytat: stilllifePorównałem Was do pustych dzbanów bo tak naprawdę nie macie pojęcia o tym co dzieje się w polskim reality show... nie bierzecie żadnego udziału w tym co się dzieje w polskim show, nie kiwniecie nawet palcem aby to nasze show było ciekawe, siedzicie tylko przed TV i oglądacie...

Wypada tylko wpasć w absolutny podziw po lekturze Twej doglębnej analizy dot. żywota każdego z wyżej wymienionych forumowiczów. Dzięki Bogu pojawił się ktos, kto pustym dzbanem nie jest, bo ogląda rs i wie, co się w nich dzieje, a i zapewne nie raz kiwnie palcem, aby było ciekawie. Boże, daj nam więcej takich ludzi, a pomniki im będziemy stawiać za życia, wszak wiedza o reality show to najistotniejszy z aspektów ludzkiej egzystencji.

Cytat: MARTINIHm   :hmm:   Jak to ująć Brawa dla tego Slilllife   :bravo:  Jak ktos juz tu siedzi niech czyta uwaznie a nie przeleci tekst i potem wychodzą niejasnosci

Slilllife / Martinie (czy jak tam wolisz), zaprawdę powiadam Ci: nie musisz sam do siebie pisać piesni pochwalnych i publikować ich na otwartym Forum. Choć, jesli tylko masz na to ochotę- możesz kontynuować swe poczynania, nikt Ci tego bronić nie będzie. Wszak pełnym dzbanem jestes i z takimiże osobnikami powinienes prowadzić dysputy. Anóż uraczysz nas jakims panegirykiem, pisanym ku samu sobie i przy okazji wspomnisz o Twej witrynie internetowej, z taką pieczołowitoscią wykonanej. A nam pozostałym przynajmniej smieszno będzie. I wszystkim powiadam raz jeszcze: IP zawsze prawdę nam powie.

Amen. :devil:

MARTINI

Drogi Adminie. Jestem kolega stilllife... wszystkie moje posty pisałem z jego komputera i własnie dlatego IP jest takie same... spędzam u niego mój wolny czas... i proszę nie posądzaj mnie lub stilllife o rozdwojenie jani   :nie!:  W poniedziałek napisze z mojego domu to się przekonasz  Z całym szacunkiem MARTINI z Olesnicy

Showmag

Miód malina, jak się niektórzy potrafią dopełniać wzajemnie; kolega napisze, kolega odpisze i pochwali, co by to nie było.

A wracając do tematu Dextera...

Cytat
Cytat: slawekA powiedzcie co z tym Dexterem? Był On już w tym Hyde Parku? Bo chyba cos opusciłem...

Cytat: stilllifeczłowiek chce podzielić się z Wami ciekawymi informacjami, a Wy robicie mi pojazd zupełnie bezpodstawnie...

Cytat: PikachuMusisz zrozumieć nieufnosć nas forumowiczów. Pojawiały się tu już nie raz nowe osoby z newsami, że Big Brother 4 pojawi się wkrótce na Vivie Polskiej !  :devil:  :ubaw:
To własnie Dexter był autorem tych rewelacji...

podmark

Cytat: stilllifePorównałem Was do pustych dzbanów bo tak naprawdę nie macie pojęcia o tym co dzieje się w polskim reality show... nie bierzecie żadnego udziału w tym co się dzieje w polskim show, nie kiwniecie nawet palcem aby to nasze show było ciekawe, siedzicie tylko przed TV i oglądacie...

Napisałes to tak, jakbys sam był uczestnikiem jakiegos programu typu reality, z tego co wychodzi to jestes tylko znajomym Górkiego i to od niego wiesz co się dzieje w "Hydeparku". Zresztą ten program nie jest typowym rs. Bartka Latawskiego też bym zbyt dokładnie nie słuchał - prawda o "Barze VIP" może mu się pomieszac po tej sporej ilosci alkoholu i narkotyków podsuniętych przez producentów  :devil:

Cytat: Adminwiedza o reality show to najistotniejszy z aspektów ludzkiej egzystencji.

Jeszcze, żeby ten koles miał tą wiedzę to byłoby dobrze - ma kontakty z uczestnikiem "Hydeparku" i "Baru 5", a zachwouje się tak, jakby wszystkie rozumy poskradał., A przezcież w Polsce było mnóstwo rs - nie tylko 2 :)

Dj Dexter

eee:d siema wrocilem:d a wiec tak w blona ani ja ani oni mnie nie zrobili gdyz umowe mam podbisana na emisje :] wiec nie ma szans
zobaczcie ile osob sie zglasza (aura pogodowa w odcinkach jest sloneczna i jeslienna wiec odcinki nagrywane zostaly jeszcze przed swietami :])
a tamte newsy dostale od kumpla tory dziala w tvn 24 wiec wiesz:d teraz od chlopakow sie dowiem cos z hyde parku odnosnie BB 4 moze cos zdradza :)
pozdrawiam :]

kakrocz

Witam ! Słuchajcie wszyscy maniacy owego forum ! W jednym z postów pojawiło sie moje nazwisko Gawęcki :) a w innym poscie ktos napisał ,że Sillllife to niby 3 z grupy CZASNASHOW :) Nie nie ... Stilllife to facet ,który stworzył i dba o wygląd naszej strony! Jesli chodzi o moją osobe - Nazywam sie Dominik Gawęcki ksywa kakrocz i wspólpracuje z Barkiem Latawskim i Górkim !  Nagrałem do HYDEPARKU 6 odcinków i jesli sie pojawie dam na bank znac ! W swiecie showbiznesu wszystko jest jednak wielka niewiadomą wiec nie bede sie chwalił co i  jak ! Moje zdanie na temat Górkiego w HYDEPARKU jest nastepujące " W DUPIE MAM NA ,KTóRYM JEST MIEJSCU I TAK DOSTAJE 100 ZŁ DZIENNIE :) JEST MOIM ZAJEBSITYM KUMPLEM I ZNAM JEGO WARTOSC WIEC JUZ MNIE W SUMIE NIC NIE ZDZIWI ! JEDNAK WIELI SZACUNEK ZA DOBRE ZDANIE NA JEGO TEMAT !!! Pozdrawiam i jesli chcecie wiedzieć wiecej na mój temat lub o cos zapytać zapraszam na www!

MARTINI

:pa:  Hej to znowu ja   :P  Kakrocz napisał dobre zdanie do którego sie podłaczę Mnie tam Wali na którym Górki miejscu będzie ale miło go widzieć na pierwszym.
Do Admina:
Czy już Ci pasuje że pisze ze swojego? A propos Jak pisałem moje komenty to Stilllife-fa nie było przy mnie i wogóle w okolicy A jesli Ci się nie podoba ze popieram zdania kolegi czy innych przedmówców to juz tylko Twoja prywatna sprawa Nareczka

Showmag

Cytat: MARTINIDo Admina: Czy już Ci pasuje że pisze ze swojego? A propos Jak pisałem moje komenty to Stilllife-fa nie było przy mnie i wogóle w okolicy
Jak dla mnie możesz pisać od kumpla i o 4 w nocy, więc nie musisz meldować na Forum swojego powrotu do domu. Nie interesuje mnie, co razem wyprawiacie i czy kumpel był blisko czy daleko. Ja oceniam wypowiedzi.

Cytat: MARTINIA jesli Ci się nie podoba ze popieram zdania kolegi czy innych przedmówców to juz tylko Twoja prywatna sprawa
..a skąd ten wniosek, czyżbys miał skłonnosci do nadinterpretacji? Wyraziłem swoje zdegustowanie - nie dla popierania wypowiedzi swoich znajomych, a dla popierania wypowiedzi obrażających forumowiczów (cyt. "puste dzbany").
...ale "to już tylko Twoja prywatna sprawa"; Twoje wypowiedzi i opinie swiadczą wyłącznie o Tobie.

Showmag

dzis pierwszy raz ogladalem ten program; Mirka bardzo się stresuje... i jak widać, nie wyszła za maż :)
...a Kuba - beznadziejny typ. Plecie cos bez ładu i składu o polityce, Kaczyńskim.... Wciąż powtarzał się w swych wypowiedziach. Lidce w "Wyprawie Robinson" rzucił na wizji banana, a teraz przed kamerami wręczył bezdomnym... szampana. :he?: Chyba wzoruje się na Hannie Gronkiewicz Walc i jej wystąpieniu w hospicjum :kid: