Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

Hydepark

Ja tam abosolutnie popieram kolo. Juz sam wczesniej mialem napisac o tym, ale widocznie mnie ktos wyprzedzil :) (forum czytam od dawna, ale nigdy sie nie udzielalem).

Czlowieku ... "Podeszlem", "weszlem" itp. powiedziales chyba 3 razy w Hydeparku i gdzies na forum chyba. Wiec co? Trema? Ktos, kto nie potrafi wypowiadac sie po polsku, nie powinien w ogole byc dopuszczony do telewizji.

Jezeli uwazasz, ze tylko Ty wystepujesz medialnie (wynika to z tego, ze powiedziales :sam sobie stan przed kamera"), to sie mylisz. Nie oceniam Cie pochopnie, ale sam wystepowalem w Teatrze i prowadzilem audycje w radiu (nie bylo to radio internetowe). Ale nigdy nie lamal bym AZ TAK jezyka polskiego.

Fakt, z poczatku mowie - o! jakis z forum sie dostal, to na niego zaglosuje. Ale to, co zobaczylem, to po prostu ... Ostatnio byl ten program "obgadywania pozostalych uczestnikow". Pokazales wieeeelka klase, wypowiadajac sie na temat Marioli. Sam osobiscie jej nie lubie, ale widocznie brakuje Ci tematow, jezeli bierzesz sie za takie COS.

Zeby nie bylo, ze jestem zazdrosny. Gdyby tu na forum byl ten facet ... zapomnialem imienia (niestety, nie ucze sie ich na pamiec) z Warszawy ... No bynajmniej ktory wypowiadal sie o swoim dziecku. Dla mnie on jest jedynym, aktualnie, normalnym uczestnikiem.

Dziekuje bardzo za uwage.

I chcialbym nadmienic, ze pisze bez polskich znakow, bo cos mi nie dzialaja :)

slawek

Dzis wreszcie pierwszy raz od tygodnia obejrzałem Hydepark,qrcze jak tam się pozmieniało,ale Kuba jeszcze jest  :obrazony: Iwona już poszła,został tylko Maciej i Dexter,trzeba czekać na wyższe loty programu.
Sławek

Dj Dexter

Dziekuje za slowa krytki :) to jest bardzo potrzebne i szczerze powiem ze wiem bo to slysze ... ale naprawde zawsze sie spiesze na nagraniu i wtedy na to nie zwracam uwagi;/ a zawsze potepiam kolegow o wymowe :)
Naprawde przepraszam i w tym tyg. poprocuje nad tym :P

Sensei

Cytat: Dj Dexterzawsze potepiam kolegow o wymowe

Chyba potępiam za wymowę a nie "o wymowę"  :?!:  , ale widzę w tobie pragnienie samodoskonalenia, a to najważniejsze  :bravo:  Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce

Dj Dexter

Chce zaznaczyc ze gdy krecilem tamte odcinki bylem swiezo po swoich urodzinach :/
To tez dalo w kosc ;/ mozna to bylo zauwazyc w odcinku o marzeniach i o wladzy absolutnej :P
HyHy nie mam zamiaru sie tlumaczyc z moich bledow sa to sa musze to przyznac ale ... no :]

Sensei

Masz rację Dexter! Nie ma co się tłumaczyć! Trzeba po prostu pracować. I tu pojawia się moja propozycja - więcej literatury, mniej telewizji  :okularnik:  . Na efekty nie będzie trzeba długo czekać. Zobaczysz

Pozdrawiam  :blazen:

szymoncz

Odemnie tylko dwa słowa-GRATULUJE DEXTER!!!

Dj Dexter

Dziekuje :)
dzis mnie chwycil dół przesto co mowici i myslalem o rezygnacji z programu ale powiedzialem sobie ze jeszcze wam pokarze :P

podmark

Cytat: Dj Dextermyslalem o rezygnacji z programu

Dexter - kit to my, ale nie nam :)

Ciekawe, czy w związku z żałobą narodową (z którą się całkowicie nie zgadzam - tragedia była wielka, ale po co od razu robic żałobę na cały kraj) TVN Siedem wyemituje jutro "Hydepark"...

Sensei

Już wiadomo - poniedziałkowy Hydepark odwołany. A co do Dextera - stary, nie bąd taki wrażliwy, przecież to tylko żarty... Zdaje się, że w tym programie chodzi o to, żeby pokazać normalnych ludzi ze wszystkimi ich zaletami i wadami. Nie przejmuj się. W odróżnieniu od bohaterów np. BB czy Baru, których telewizyjna aktywnosć polegała głównie na leżeniu i pierdzeniu w kanapę, ty masz okazję powiedzieć cos istotnego od siebie. Zawsze będzie tak, że jednym to się spodoba, a drugim nie. Jak to w życiu. Więc jeszcze raz powtórzę - nie przejmuj się, zwłaszcza, że zaczynam się czuć głupio z powodu moich niewinnych docinek. A więc kolego: mów co chcesz,gotowosć, kamera i akcja...   :megafon:

Dominik

Witam ! Z tej strony " ten 3 z grupy CZASNASHOW. Już jutro poddam sie pod osąd wszystkich znawców reality show czyli stałych bywalców tego forum  :yeah:Chce przekazać  pewną mam nadzieje ciekawą historie ,która opisałem na swoim blogu . Bohaterami tej historii sa przede wszystkim - Kamil Bulonis , Bartek Latawski i moja skromna postać ! Blog jest w onecie a jego nazwa to CZASNASHOW! Do miłego jutro o 15 50 na tvn 7  ;)

podmark

No i Dexter odpadł dzisiaj z "Hydeparku" - było miło, ale się skończyło  :devil: . No cóż - takie jest życie - żeby ktos mógł wygrac, ktos musi przegrac - ale i tak zgarnął 1000 złotych, co uważam, że jest nawet niezłą kasą...

Pudelek

Kolejna gwiazda baru5 w "Hyde parku" (Bartek M.).
Brakuje tylko rudej Ani i Witka. Widzów zapewne zainteresowałoby opowiadanie o tym co działo się pod kocem  :devil: .

Sensei

No i po Kamilu.... Jakos nie tęsknię :pa:
Za to nowy, Marek z Torunia, jest o.k. :peace:  
Znowu jest paru fajnych ludzi

Pudelek

Przyznam, że ten program już ewidentnie mi się znudził.  . Ostatnio rzadko go oglądam. (Nawet nie wiedziałem kiedy Dexter wypadł. No i teraz Mariolka!) Prędzej wchodzę na stronę internetową, żeby zobaczyć kto aktualnie się produkuje.
Żaden z aktualnych uczestników nie przypadł mi do gustu. Ale myslę, że nawet jeżeli ktos ciekawy by się pojawił to i tak program już trochę się zużył.
A wogóle to ostatnio się trochę ciszej zrobiło w tym temacie. Albo za sprawą braku Dextera w programie, albo za sprawą ogólnego znudzenia programem...