Hydepark

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:57:30

slawek

straszne rzeczy...odpadła Maria  Bey Bey Mario, będzie Cię brakować :bye:   ale na otarcie łez jest Mirka :yeah:  i mam nadzieję że choć trochę zastąpi Marię ;) no nie da się w 100% ale to jest druga postać która mi wpadła w oko,hehe
Sławek

Luxis

hej Dex, mam taką prosbe, a zarazem pytanko: możesz cos na wizji w telewizji ;P powiedzieć głosno w Hyde Parku, (żeby wygląło tak że się nad tym zastanawiasz) np. cos takiego: Temat: Może czas na nowego Big Brothera? LUB Temat: Big Brother 4 w Polsce? I bys się tak głosno na wizji zastanawiał nad programami reality shows, nad wyprawą Robinson nową i Agentem oraz tym że dużo osób by chciało nowego BB i ty też, co?

zainteresowany

Cytat: stilllifeA teraz informacja dla wszystkich tych, którzy oglądają hydepark...

Suma waszych głosów zadecydowała o tym, że czas Pani Marii w tym programie dobiegł końca...
TAK! Pani Maria odpadła...
Szkoda bo bardzo Ją lubię...
Ciekaw jestem skąd stillife miał tą informację w przeddzień ogłoszenia wyników...

Showmag

...przecież ten program jest przygotowywany wczesniej...
jeżeli ktos sam bierze w nim udział lub zna taką osobę - to co za problem zapytać realizatorów...

Showmag

Gwiazdy reality shows w "Hydepark"

Od 14 listopada 2005 w telewizji TVN Siedem można oglądać reality show "Hyderpark". W programie dziesięć osób o nieprzeciętnych osobowosciach i silnych charakterach opowiada o swoich najciekawszych, ekscytujących i zabawnych przeżyciach. Wystąpienia nagrywane są za pomocą kamery wideo i trwają dwie minuty. Decyzją widzów najmniej interesujący bohater zostaje wykluczony z gry i zastąpiony przez kolejnego. Coraz częsciej w "Hydeparku" pojawiają się gwiazdy dawnych reality shows. Na początku w programie było można oglądać Marlona Kozaky (Marcina Pióreckiego), który w dwóch pierwszych edycjach "Idola" dotarł do półfinału. Polska zapamiętała go jako człowieka strzelającego z pistoletu do Kuby Wojewódzkiego i jako faceta w kominiarce. Kozaky wywołał także jeden z największych skandali: w "Idolu 2", podczas transmitowanego na żywo programu, sciągnął spodnie i pokazał zaskoczonym jurorom posladki. Oprócz Marlona, w "Hydeparku" było można zobaczyć Różę Małodobrą- bohaterkę "Baru 5: VIP", zas od kilku dni w widowisku pojawiają się: Kuba Palacz (bohater "Wyprawy Robinson 2004"), oraz Mirosława Eichler (zwyciężczyni "Baru 4: Złoto dla Zuchwałych"), która- wnioskując z braku obrączki na palcu- ostatecznie nie wyszła za mąż po udziale w reality show Polsatu.

[showmag.info]

Dj Dexter

EeeEEee zapytam mojego realizatora gdy przyjedzie krecic nowe odcinki :) ale nie wiem moze sie cos da zrobic :)
Kuzde denerwuje sie ze mnie jeszcze nie ma ale ... no nie maja wyjscia podpisalem umowe wiec msuza mnie puscic :] w swteia dostalem maila od mojego realizatora ze po nowy roku powinno pojsc :) w kalendarz juz 10 styczen a w tv mnie nadal nie ma :/
pozdrawiam :]

slawek

Cytatw kalendarz juz 10 styczen a w tv mnie nadal nie ma :/ pozdrawiam :]

To może ten 10 stycznia to będzie to.Chociaż jak Cię puszczą to i tak raczej nie będę (jak i inni) wiedział że to Ty
P.S. Wybaczcie że tak le napisałem ale nie potrafię cytować czyichs słów
Sławek

Dj Dexter

Hmmm www.djdexter87.fotka.pl :) bedzie pisalo DeXter 19 lat Dąbrowa Górnicza Dj lub prezenter radiowy :D

slawek

To teraz już nie przegapimy Twojego debiutu
Sławek

Dj Dexter

Kto dzis wszedł ?? bo nie ogladalem

Miatexs

Cytat: Dj DexterKto dzis wszedł ?? bo nie ogladalem
NO dexter ty to napewno nie byłes. Wszedł jakis facet-piosenkarz z wiekiem pod czterdziestke.

Odpadła dzis Mirka, co mnie trochę zdziwiło. Sądziłem że trochę tu zabawi.
MOja ulubiona trójka jak narazie to
1.Sandra
2.Górki
3.Maciek

slawek

Szkoda że ta Mirka odpadła a mogło być zabawnie... no nic trzeba czekać na kolejną taką postać bo jak na razie nie ma, może ta Iwona trochę
Sławek

Justysia17

Mirka ledwo weszła do programu i juz odpadła :(
A Górki zrobił sie jąkis nudny i nieciekawy :kreci:

slawek

Kto na tego Kube głosuje?? :sciana:  Już w Robinsonie miał czasem loty ale tutaj  :plask: Iwona i Maciej są aktualnie tam najlepsi. Reszta OUT,hehe, nie no mogą sobie być,ale ta wypisana dwójka są naciekawsi i najchętniej ich słucham
Sławek

Dj Dexter

EeEEeeEe :| Górki dzis Odpadl :/ ostro poprostu szok najpierw Pani Maria a teraz Górki :|
Pozdro