[USA] Dancing with the Stars

Zaczęty przez Showmag, Śr, 01 Cze 2005, 23:29:38

alexander

No i mam 3 odcinke Danicng with the Stars :) Szkoda ,że tam odcinki trwają tylko 45 minut. Ale wszystko jest takie idealne jak u nas. Scena, wyniki umieszczenie jury... :) Identico.

Pudelek

Ja też prefertuje polską edycję, ale chyba dlatego, że kibicujemy ludziom których znamy. A z tej angielskiej edycji wszyscy są dla nas obcy i nie wzbudzają takich emocji jak nasi ulubieńcy ;) .

gruby

Nie wiecie kiedy zaczyna się trzecia edycja Dancing with the stars w stanach. A może wiecie kto wemie w niej udział. Piszcie  :prosi:  :prosi:  :prosi:

Showmag

Vivica A. Fox w "Dancing with the Stars 3"

Vivica A. Fox - amerykańska aktorka znana m.in. z filmów "Kill Bill" i "Statek miłosci", zgodziła się wystąpić w trzeciej amerykańskiej edycji "Tańca z Gwiazdami". "Jestem bardzo tym występem podekscytowana. Trening zaczynam już w lipcu"- zdradziła Vivica w wywiadzie dla magazynu "People". "To dla mnie niepowtarzalna szansa, aby nie tylko zarobić, ale i nabrać kondycji, ponosić kilka fantastycznych sukni"- dodała. Być może w reality show pojawią się także Harry Hamlin i Mario Lopez. Każda z gwiazd otrzyma 125 tysięcy dolarów za udział w pierwszych dwóch odcinkach programu i po 20 tysięcy dolarów za każdy kolejny epizod. W USA "Dancing with the Stars 3" rozpocznie się już jesienią. W tym samym okresie w Polsce będzie można oglądać "Taniec z Gwiazdami 4". Ten popularny format narodził się w Wielkiej Brytanii, gdzie zostały wymyslony przez producentów z BBC. Oryginalny tytuł widowiska to "Strictly Come Dancing". Program można oglądać w wielu krajach swiata. Wszędzie, gdzie dociera, bije rekordy popularnosci.

[Onet.pl]

alexander

Mario Lopez  :buzz:
To aktor znany jako doktor Ramirez, brat Hectora Ramireza z "Bold and Beautiful" ("Moda na sukces").

sharkan

w Modzie na Sukces jest juz 1000 pokolenie a w USA jeszcze to produkuja .. jakies to skomplikowane :hmm:

alexander

Sharkan mylisz się... MNS ma tylko 19 lat, a np. Gudiding Light ma ponad 50 lat i ma 14 000 odcinków:)

A Vivica A. Fox znamy nie tylko z "Kill Bill" i "Statku miłosci" ale jak ktos pamięta serial "Pokolenia" (Genaration) grała tam podajże Mayę!

sharkan

Luxis

Ale Mario Lopez z tego co mi się wydaje to także piosenkarz, model i aktor(to już powiedziałes). Nie mylić z Jeniffer Lopez :P to 2 inne rodziny :P

sharkan

dla mnie wszystko jedno i to samo :D

badus

W zagranicznych mi podobał się Andreas Golberger, wymieniany wczesniej bokser i Edzia Sliwi,ńska.

Showmag

Kto wystąpi w "Dancing with the Stars 3"?
Sroda, 16.08.2006, 07:45

Od wrzesnia w Stanach Zjednoczonych emitowana będzie trzecia edycja "Dancing with The Stars". W kolejnym sezonie programu wystąpią: Jerry Springer, Vivica A. Fox, Emmit Smith, Harry Hamlin, Mario "A.C. Slater" Lopez, Tucker Carlson, Joseph Lawrence, Sara Evans, Willa Ford i Monique Coleman. Widowisko będzie emitowane od 12 wrzesnia.

[showmag.info]

podmark

Ochocho  :zabek:  - Jerry Springer  :zabek:  - to chyba jedyne nazwisko z tej listy , które znam :). Innych osób nie kojarze, ale pewnie, gdybym zobaczył twarzyczkę, to by mi się przypomniało kilka tych postaci :).
Widzę, że Amerykanie też wykorzystują maksymalnie sukces tego programu i tak, jak u nas można go oglądać "co sezon"... Tyle, że w USA nie ma za bardzo jak rozgraniczyć tych sezonów - tamte telewizje inwestują w każdą porę roku :)

Luxis

tak, to fakt, że u nas jest beznadziejny ten wakacyjny sezon ogórkowy, a także ten zimowy :/ u nich to inwestycja goni inwestycję każdą porą... :)
Ja znam jeszcze Mario Lopeza. Tylko z nazwiska..

alexander

Mario Lopez grał przez jakis czas w "Modzie na sukces" ale już zrezygnowa...