J&J - Jola & Jarek

Zaczęty przez Showmag, Nd, 13 Lip 2008, 00:07:55

Tkk_Bolly

Cytat: Kuba 942 w Pt, 05 Wrz 2008, 23:59:42
Widzę nikt nie oszczędza słów na ten program prócz użytkownika Tkk_Bolly. Ten program podobać się może tylko fanom Jolanty. Jest jedno zdjęcie i to w tym temacie gdzie Jakim i Liszowska trzymają w rękach scenariusz.

Liszowska i Jakim trzymają scenariusz, ale sztuki teatralnej, którą gra Liszowska, oglądałeś do końca 1 odcinek? W sumie jak ktoś nie lubi Jolanty to jest logiczne, że mu to sie nie spodoba

Tkk_Bolly

Dzisiejszy odcinek najlepszy ze wszystkim . Sporą cześc poswiecono programowi GTNL i tak Jola już zaczęła się przygotowywac, ale ledwo co stała na rolkach , a już na fotelu łyzwyt leżały. Dowiedzielismy sie, że Jakim też dostał propozycję i pewnie pojdzie do nastepnej jak bedzie.Troche boje sie, że Jola dosc szybko wypoadnie z programu jak nie pierwsza
Gosc Gosia Andrzejewicz też fajnie pozytywnie wypadła. Zreszta do przeciwniczka Joli w GTNl. Gosia bardzo sympatyczna i Jola wreszcie miala goscia  z ktorym moze sobie pogadac, chociaz oczywiscie wczesniej nie wiedziala kto to jest :los:

Showmag

Wg OBOP - ogladalnosc 05.09.2008 (2 odcinek) - 207,88 widzów.

Toni

WOOOW! widać oglądalność pieruńsko porażająca! BIG FLOP!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

DJ Ice

Czego spodziewałeś się PO TYM PROGRAMIE? Jak na tą produkcję nie jest TRAGICZNIE - ba myslałem, że będzie gorzej.
Poza tym to nie jest jakiś wyszukany format czy też inaczej mówiąc - wielka produkcja, aby zbijała ok. minimum 500 tys. widzów. Jak na tani, mało oryginalny program nie jest źle, myślałem, że będzie gorzej.

Kuba 942

Ja na drugim odcinku poprzestałem oglądać ten program. A wyniki oglądalności nie są złe jak na Czwórkę, spodziewałem się niższych.

DJ Ice

CytatA wyniki oglądalności nie są złe jak na Czwórkę

Nie są złe jak NA TEN PROGRAM. Czwórkę stać na WIELE WIĘCEJ - niestety robota Fajksa idzie na marne - widać, że nie obrali jeszcze KONKRETNEJ polityki programowej. Nadal uważam, że ta stacja jest dobrą alternatywą dla większych kanałów komercyjnych.

Co do J&J - jak na słaby program nie jest źle - spodziewałem się jeszcze słabszych wyników. Widać, że Jola ma stałych fanów.

CytatW sumie jak ktoś nie lubi Jolanty to jest logiczne, że mu to sie nie spodoba

Niekoniecznie. Przykład - nasz forumowy kolega Podmark nic do Joli z tego co widzę nie ma, a jednak pisze, że program jest do d*py. Wykonanie jest tandetne i tragiczne - mogli się trochę wysilić, ale kłamać aż tak w żywe oczy widzów? Jestem pod wrażeniem jak można coś takiego wypuścić i wyemitować w telewizji. Realizacja, pomysł, wykonanie wołają o pomstę do nieba, a scenariusz robi tylko wodę z mózgu fanom Jolanty i innej części widowni. Niektórzy - co mnie cieszy - z tego co widać na tym forum - nie dają się nabrać na te gadki. I słusznie.
Cytat
Liszowska i Jakim trzymają scenariusz, ale sztuki teatralnej, którą gra Liszowska, oglądałeś do końca 1 odcinek?

Tak. Część ze scenariuszem sztuki teatralnej i ich rozmowy / kwestie wygłaszane do kamer były WYREŻYSEROWANE w żenujący sposób. Jeszcze, żeby to im wyszło - OK, ale niestety tak nie było i nie jest. Widać, że przekręty Ostaszkiewicza wychodzą już po premierze danego programu przez niego reżyserowanego. :devil: Nadal nie wiesz o jaką reżyserię mi chodzi - to pojęcie ma dwa różne znaczenia. Ale zostawmy to.

podmark

Dzisiaj dopiero zostałem uświadomiony przez lektora Czwórki, jak należy wymawiać nazwę tego programu  :devil: Dotychczas mówiłem [jot end jot], a jak się okazuje producenci poszli bardziej w stronę angielskości, niż tylko "and" i stworzyli [dżej end dżej]  :los:

joker

haha czyli w końcu trzeba mówić "dżej end dżej - dżola end dżarek"? :ubaw: :ubaw:

Kuba 942

To nie jest, żaden reality comedy tylko beznadziejny i nudny serial nie wiadomo o czym.  Ten telefon to kompletna bzdura, ktoś jeszcze wierzy w ten telefon? Program nie znalazł się w Top 15 Czwórki z zeszłego już tygodnia, a program z 15 miejsca ma 195,54 tys. oglądalności [TNS OBOP], czyli widownia spada. Szkoda, mi Czwórki, że emituje takie tandeciarstwo.

DJ Ice

CytatTen telefon to kompletna bzdura, ktoś jeszcze wierzy w ten telefon?
CytatTo nie jest, żaden reality comedy tylko beznadziejny i nudny serial nie wiadomo o czym.

Powtarzasz (dosłownie?) moje słowa - niby nic dziwnego, ale robisz to nie pierwszy raz. :P

Zrealizowali pewnie wszystkie odcinki więc zapewne je wyemitują do końca. Mam nadzieję, że wiosną nie zobaczymy nowych odcinków patrząc na coraz gorsze wyniki oglądalności. :D Cóż - nie wypaliło, widzowie nie są aż tak głupi jak to myślą ludzie z ATM. Niech mają tego świadomość.

Kuba 942

Przepraszam Ice, postaram się poprawić. Nie wiem czemu powtarzam twoje słowa, postaram się inaczej wypowiadać lub nie pisać w ogóle. Tyle, że co do tego tematu zgadzam się z tobą w 100%.

CytatMam nadzieję, że wiosną nie zobaczymy nowych odcinków patrząc na coraz gorsze wyniki oglądalnośc
Myślę, że na to ateemki nie wpadły już przed realizacją tych odcinków. Ale w razie czego wyniki oglądalności mówią same z siebie.

Pudelek

Dzisiaj gościem programu jest Klaudiusz.
Bardzo podobały mi się jego słowa dotyczące Jolki: "Jola to przykłąd matki Polki XXI wieku. Trochę nowoczesna, trochę niedouczona..." :D

Showmag

Klaudiusz Sevković w "J&J - Jola i Jarek"
Klaudiusz Sevković - uczestnik pierwszej polskiej edycji "Big Brothera" oraz czwartej edycji "Baru", był jednym z gości w programie "J&J - Jola i Jarek", emitowanym w Czwórce.

Więcej: https://showmag.info/?p=5003

Showmag

Oglądalność "J&J - Jola i Jarek"
Znana jest średnia oglądalność pierwszych 4 odcinków programu z udziałem Jolanty Rutowicz i Jarka Jakimowicza.

Więcej: https://showmag.info/?p=5027