[UK] Celebrity Big Brother 10

Zaczęty przez Damian, Wt, 19 Cze 2012, 09:28:10

Damian

Już w sierpniu po finale BB13 rusza jubileuszowa dziesiąta edycja programu "Celebrity Big Brother".

Damian

"Celebrity Big Brother" rusza 15.08. Dwa dni po finale BB13.

Damian

Ujawniono logo CBB10:

Oczywiście jak na edycję Celebrity przystało, wiele się nie zmieniło. Dodano gwiazdkę.

Damian

Damian

https://youtube.com/watch?v=QR5dY2TGkh0&feature=g-all-u
Pod koniec tej części BBOTS można zobaczyć jakie zmiany kosmetyczne zaszły w łazience/ogrodzie na nową edycję "Celebrity".
W tej zaś przygotowania całego domu, sprzątanie:
https://youtube.com/watch?v=TBiR8fGOtKc&feature=g-all-u
I znowu producenci skłamali, miał być całkiem nowy wystrój - znowu nic z tego.
Nowością będzie jedynie siłownia.

illumanti

Cały prysznic musiał zostać wymieniony, bo Benedict za dużo się tam zabawiał sam ze sobą :-)
Od teraz nie ma kamery w kibelku. Nie ma to jak przywileje dla celebrytów..

Damian

Pod prysznicem zmienili tylko panel żeby nie było widać kąpiących się Celebrytów. Tak, kamera z WC znika. Mam nadzieję że chociaż sofy będą nowe...

illumanti

Damian, Alice mówiła wyraźnie, przez zabawy Benedicta musieli wymienić cały :-)

Damian

Jak cały? wywalali specjalnie dlatego cały prysznic? Nie mogli go porządnie wyczyścić? :D

illumanti

Cały, bo Benedict się nieustannie tam samogwałcił :P

Damian

I zaczęło się! Ruszył "Celebrity Big Brother". Pierwszy raz Brian wyszedł nie z oka, a z samego domu! Dom się zmienił, śmiesznie wygląda, jest bardzo kolorowy! No nie! to jest po prostu śmiech na sali - wchodzi pierwsza uczestniczka, rozmawia z Brianem, przerwa, do domu wejdzie po przerwie!  :plask: To nie mogli jej wpuścić i dopiero dać przerwy?!

illumanti

OMG, znowu nowy Wielki Brat? Słyszeliście jak wezwał te dwie? głos jak nigdy wcześniej ..

Damian

Ten głos już był wcześniej. Dwie pierwsze Uczestniczki świetnie się zapowiadają, śmiać się chce jak je widzę. :D Trochę się zawiodłem pokojem zwierzeń, myślałem że będzie bardziej zmieniony. A te kolorowe ściany w domu przypominają mi nasz "BBV". :D Haha! zaliczyli wpadkę w pokoju zwierzeń. Coś innego włożyli do pudełek! :D

illumanti

Julie,
Get it?
Got it.
Good!

Nieźle to przeczytał z jej koszulki :-)

Damian

Ta Julie jest śmieszna ale charczy i kaszle strasznie, chyba dużo pali. :D
Dwie pierwsze Panie rozwalają system, czuję że będzie bardzo wesoło! haha!