[UK] Celebrity Big Brother 09

Zaczęty przez Showmag, So, 12 Lis 2011, 09:12:42

Damian

Dzień 7: Ale się zdziwili gdy Georgia (ta która wygrała w głosowaniu widzów i została w domu) miała w pokoju zwierzeń nominować dwie osoby! Nominowana została Natasha oraz Nicola. Muszą nadgonić z wywalaniem bo edycja jest krótka jak to Celebrity, więc te dwie osoby zostaną poddane osądowi Widzów. Zadania dosyć ciekawe są, nie można narzekać. Teraz zbierają w zadaniach monety do skrzyni, to pewnie na zakupy. Ostatnio też było zadanie trochę jak z drzewkiem Tree, tyle że tym razem w ogrodzie stoją dwie małe figurki braci Jedward, i dają Oni różne zadania mieszkańcom. Przebrani są za aniołów na tle nieba.

Rosa

Ale i tak najlepszym momentem serii jest jedna z siostrzyczek jak wpada w panikę :)
https://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1DpvLv9NWR8

PS Dopiero teraz się zorienowałem że jedna z twins ma na swoim koncie sextape :)

Damian

Dokładnie! zapomniałem o tym wspomnieć, rozłożyła mnie na łopatki, jestem fanem jej min!  :ubaw: Te jej odruchy wymiotne po prostu rozwalają. HAHAHA!

Damian

Natasha wyleciała z domu Wielkiego Brata jako druga. Cóż za zdziwienie było jak odpadła. Dobrze, nie przepadałem za nią. Kirk mnie zaczyna denerwować, gra cwaniaka.

Rosa

Siostry to powinny trafic do amerykańskiego BB. Ładnie knują, kombinuja kto kogo i dlaczego ma nominowac, sa cwane i by tam sobie całkiem nieźle mogly poradzić.

Damian

Nawet się kiedyś przez chwilę zastanawiałem właśnie nad nimi, idealnie się nadają do BB USA. :D

Damian

W dniu 10 mieszkańcy mięli konkurencję rodem z BB USA. Wielkie łóżko i mnóstwo poduszek. W niektórych poduszkach były pluszowe misie. Musieli je wszystkie znaleźć. Ale najpierw wytarzali się w jakimś kleju, wiec potem jak pióra z poduszek  leciały to ich oblazły i każdy był cały w piórach. Śmiesznie było, bliźniaczki jak zwykle niezadowolone, dobrze że przynajmniej raz nie miały odruchów wymiotnych.  :ubaw:

Damian

Ależ się zdziwił Kirk kiedy Brain ogłosił że decyzją widzów opuszcza dom. Bardzo dobrze, zarozumialec i cwaniak.  Wkurzał mnie od początku.

Damian

Dzisiaj finał CBB9, jak myślicie, kto wygra?

Rosa

Chyba Denise, brytyjczycy nie pozwola na zwycięstwo amerykanów.
Ale tak czy inaczej była to najbardziej udana edycja BBUK od kilku lat. Zarówno głosowania dobrze sie udawaly, glosy na save tym razem byly skuteczne, ciekawie bylo do samego konca. Brawa dla Ch5 tym razem im się udało, miejmy nadzieje że w lato nie będzie gorzej. (Jeśli ACTA pozwoli nam to obejrzeć)

Damian

No i koniec, nie bardzo chciałem takiego zwycięzcy, ale źle nie jest. Całkiem udana edycja, najlepiej było na końcu jak to oko z dojściem do domu się przekręciło i Brain powiedział że dom jest zamknięty, albo jak Denise nie wiedziała kiedy wyjść z domu. :D
Im to dobrze, kolejna edycja latem...