[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Oglądalność spada bo BB zwyczajnie się Brytyjczykom już nudzi. W końcu to 19 edycja łącznie z seriami Celebrity. A zadania owszem są ciekawe.

Damian

Myślę że nie ma sensu tutaj zaśmiecać tematu, skoro prawie nic do Ciebie nie dociera.

Damian

Nie chce mi się z Tobą przekomarzać się. 8 września finał CBB8. Ciekawe jaki będzie BB12 i jacy ludzie wejdą do programu.

Rosa

Tez tylko czekam az się skonczy CBB i zacznie normalny BBUK. Mam i tak straszne zaległosci, jestem dopiero około odcinka 10go ale w tym tyg postaram się nadrobic resztę.
Edycja jest w miare nudna. Nie ma żadnych dramatow, zadania nie stanowią żadnych wyzwań, bliźniacy nadal sa wkurzający a Paddyego wciąż nie można zrozumieć.

Toni

Cytat: Damian w Pn, 05 Wrz 2011, 12:11:43
Oglądalność spada bo BB zwyczajnie się Brytyjczykom już nudzi. W końcu to 19 edycja łącznie z seriami Celebrity. A zadania owszem są ciekawe.

Aha, tylko brytyjczykom ma prawo się znudzić BB podczas gdy w innych krajach BB nie?
Jak widzisz nie mają wcale na to zdecydowanego wpływu zadania, czy się powtarzają bądź też nie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Tak naprawdę cała edycja toczy się wokół braci Jedward. Uśmiałem się jak wywieźli ich do sklepu. Haha!  :ubaw:

illumanti

7 osób w finale. Wolałbym, gdyby było ich trzech. Stawiam, że wygra Jedward albo Kerry Ketona. Ktoś z tej dwójki :) 

Damian

No właśnie widziałem. Za dużo ich w tym finale zdecydowanie.

Toni

Nie wiem po co wychodziły te aż trzy osoby. Mogli wszystkich zostawić w finale a nie taka beznadzieja. Te wyjścia nic nie dały. W finale czy siedem czy dziesięć osób to i tak dużo. Dla mnie pięć osób w finale to i tak sporo. Dobrze, ze chociaż w niektóych krajach piąte i czwarte miejsce wychodzi razem.
Nikt z was nie napisał o tym, że po zakończeniu piątkowego programu live show w studio wybuchła bomba,
a dokładnie w barze gdzie można zjeść przed wejściem na salę.

Damian

Prawdziwa bomba?  :szok: Jak to możliwe?!

Toni

Nie wiem jak to możliwe. Napisałem to co przeczytałem. Może doszukasz sie czegoś więcej na ten temat. Dowiedziałem się o tym z portalu niemieckiego.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale prawdopodobnie był to człowiek, który miał zamieszkać w domu jako uczestnik BB12.

Damian

To nieźle się porobiło. I to jeszcze uczestnik przyszły...

Toni

Nie daje sobie głowy uciąć ale tak bynajmniej zrozumiałem że mieszkańcy mogą odetchnąć z ulgą, że nie będzie
z nimi pod jednym dachem przebywał taki człowiek.

illumanti

Damian

Nawet bym nie pomyślał że On wygra.  :szok: Pamela Anderson weszła do domu. :D