[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Obejrzałem całość na You Tube. I powiem szczerze że jest okej. Wczoraj wkurzały mnie co chwile te ładowania i zacinania się. Prócz braku Daviny to tak za bardzo w sumie nie ma się do czego przyczepić. Mnóstwo ludzi, no ewentualnie te gwiazdy mogły by być nieco bardziej znane. Niesamowite jest wejście do domu, te drzwi są świetne. Pokój zwierzeń bardzo fajny (a jednak nie usunięto żółtej oprawki) i super że została klasyczna muzyczka. Jestem ciekawy bardzo jak będzie wyglądał normalny odcinek.

Toni

Także obejrzałem już całość. Dla mnie nic niesamowitego nie było w wejściu uczestników. Cały przebieg bez żadnego wow, aczkolwiek nie na byle jakim nie zmiennym poziomie made in UK.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Dom ze sceną ładnie wygląda podświetlony.

Toni

Jeśli chodzi o oprawę wizualną na zewnątrz to jest fajnie, troszkę za mało miejsca to zajmuje ale może być. :)

Damian

No coś pięknego. Może nie tak fajnie jak w poprzedniej edycji ( która jak dla mnie będzie zawsze już najlepsza i nic jej nie przebije) ale na pewno lepsze niż w BB10, tam było słabiutko. Te oko okręcane i te drzwi - piękne. :)

Toni

Podejrzewam, że bez wielkich zmian odbędzie się launch BB12.

Damian

Pewnie tak. Mi się wydaje że to będzie na zasadzie BB ULTIMATE. Wejdzie ekipa która wysprząta porządnie chatę, i już. Chociaż jak dla mnie mogli się wstrzymać. Mogli teraz puścić tylko CBB.

Toni

Według wczorajszych zapowiedzi Briana CBB8 potrwa trzy tygodnie, tak więc finał odbędzie się 8. września.
Czyli wydaje ci się, że BB12 nie wystartuje w tym samym dniu tylko kilka dni po finale Celebrity?

Damian

Nie ja nie powiedziałem tak. Pisałem że pewnie będzie tak, że jeszcze podczas ostatniego dnia CBB wejdzie ekipa sprzątająca dom, a podczas finału CBB zacznie się BB12.

Toni

Aha czyli jednak może być tak jak u nas, że w dzień finału także i dzień startu. Fajnie.

Damian

Jestem prawie pewien że tak będzie. Tak było rok temu. Zakończył się Big Brother 11 i zaraz podczas tego samego show do domu wchodzili nowi mieszkańcy.

Toni

No tak już taka sytuacja była rok temu. No to wszystko wskazuje na to, że tym razem też tak będzie.
Ciekaw jestem jaka była oglądalność wczorajszego launchu.
Moim zdaniem wśród uczestników nie ma nikogo ciekawego dla którego oglądałoby się odcinki daily.

Damian

Jak dla mnie to na pewno będzie ciekawiej niż w Niemczech, hehe.
A co do oglądalności to też jestem ciekawy.

Toni

Nie sądzę, żeby mnie coś zaciekawiło wśród tych uczestników. A jeśli będzie się już działo coś to będzie to heloł robimy szoł. Ja z kolei zdecydowanie wolę niemieckiego. :P

Damian

Ja zdecydowanie bardziej UK teraz. W Niemczech wieje nudą. :D