[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

One housemate come to the diary room. Głos Wielkiej Siostry, ten sam co wcześniej :) Nie powiedziała wcześniej This is Big Brother jak zwykle.

Damian

Rzeczywiście. Ale pokój zwierzeń robi wrażenie! jaki dziwny korytarz do niego prowadzi. Ciekawie. :)
Było wcześniej THIS IS BIG BROTHER, ale strasznie cicho, ledwo usłyszałem.

illumanti

No ten korytarz do pokoju zwierzeń niezły jest, fajnie wygląda, czarny kolor, ekstra!

Damian

illumanti

Nie wiem. Chyba mają ją nominować?

I koniec. Ringi w Niemczech są bardziej ekscytujące niż start tutaj.

Damian

Ale dziwnie. Strasznie krótkie. Jakoś takie mieszane uczucia mam co do tego startu. To wszystko za szybko poleciało, jakby się spieszyli.

illumanti

I w ogóle bez emocji.

Logo się ładniej prezentuje w czołówce, niż w zwykłych grafikach.

Nerox

Kerry ma zostać wybraną przez pozostałych uczestników "największą divą". Aby utwierdzić ich w tym przekonaniu Kerry dostanie 3 zadania. Pierwszym z nich ma być atak szału. Głosowanie odbędzie się jutro i jeżeli Kerry nie zostanie wybrana, to zostanie ukarana (hmmm może nominacją?).

illumanti

Zaraz Big Brother's bit on the side. Oglądacie?

Zaczęło się, pokazują najpierw zza lustra weneckiego. Fajnie wygląda to. Ta prezenterka chyba w ciąży jest.

Nie chce mi się tego już oglądać, start mnie znudził.

mseptember

Aaale narzekania. Trzeba się było nie nastawiać na niewiadomo-co. Jak dla mnie jest zupełnie normalnie. Daviny brakuje - tak. Ale z faktami się nie dyskutuje. Celebryci mają być popularni w UK, a nie w Polsce, czy na świecie, to przecież brytyjska edycja. To samo dotyczy Briana. Dla mnie John&Edward to jedyne znane towarzystwo. Ale jeszcze poczekam z oceną, czy to jest najgorsza czy najlepsza edycja. Najbardziej niepokojący jest kompletny brak przekazu live. Nie rozumiem dlaczego nie wystartowała strona bigbrother.com. I ani słowa o aplikacjach na iOS, które miały być dzisiaj dostępne. Ble.

illumanti

Też ciekawią mnie ich aplikacje na smartfony. Co prawda nie mam iPhone, tylko telefon z Androidem, ale zapowiadali aplikację także na tą platformę. W Markecie narazie nic nie ma, nie wiem jak w Appstore.

Nerox

Drugim zadaniem dla Kerry jest zamienienie się z kimś na łóżka w nocy.

Toni

Startu wczoraj nie śledziłem gdyż nie ekscytuje mnie brytyjski BB a edycja Celebrity to już wogóle.
Poza tym co to za gwiazdy? Tak jak pisałem wcześniej, moim zdanim powinny być to gwiazdy nie tylko znane w UK ale poza nimi. Jedyni dla mnie to bracia Jedward znani a reszta? Tak jakbym oglądał edycję ze zwykłymi uczestnikami. Dla mnie kompletnie nic ciekawego. Poza tym start trwający 1,5h w tym co chwilę reklamy.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Start jest już na YT, więc można go sobie obejrzeć na spokojnie. Ciekawe czy to oko przez które uczestnicy wchodzili będzie także podczas ringów?

Toni

Właśnie oglądam launch na YT. :) Nie wywołuje na mnie żadnego większego wrażenia. Co do prowadzącego to nie jest taki znów zły jak pisaliście, aczkolwiek zdaję sobie sprawę że zdecydowana większość woli Davinę.
Oglądając "live" w tv napewno wkurzałyby mnie te częste reklamy.
Co do oka to nie wydaje mi się, że mieliby je usunąć podczas ringów.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!