[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

No nie! kolejna reklama. Zaczynam doceniać polskie stacje.

illumanti

Ja zaczynam doceniać BB 4.1. Start był może nie taki jak tutaj, nie było to na zewnątrz, ale o niebo lepiej zrealizowane, i chciało się oglądać. Tutaj to w sumie oglądam, bo jestem ciekaw twistu którego zapowiedzieli, i głupio nie oglądnąć jak tak bardzo byłem na to napalony, ale nie ciekawi mnie tak bardzo, i obok mam otworzone okno z Desperate Housewives, jak Downling zanudza to oglądam.

Damian

Bo ten program bardzo dużo stracił przez to że nie ma Daviny. To wszystko na zewnątrz też pomniejszone, kiedyś było więcej przestrzeni. Uczestnicy podjeżdżali limuzynami.

illumanti

Brian gada tak z Bobbym jakby chciał się z nim przespać  :ubaw:

I oczywiście, że stracił. Davina miała swoje chamskie żarty, jakieś bekanie czy inne nieobliczalne zachowania. I super to było jak wchodziła do domu podczas Launchu i prezentowała go.

Damian

No właśnie. Zdziwiłem się, że Brajan nie wszedł do domu i nie pokazał go widzom. To była tradycja już.
Do domu wchodzą właśnie Bracie JEDWARD.

Femek

Damian

illumanti

Miał być jakiś twist.

Jedward. Ale mi to celebryci.

Nerox

Może obok jest drugi dom z prawdziwymi celebrytami? ;)

Damian

Tak to jest jak przed startem mówi się jakie to gwiazdy nie wejdą do programu. Teraz widzimy że to były słowa rzucane na wiatr.

illumanti

Ja nie moge. 5 reklama :D
Dowling powinien zrzucić kilka kilo, dość pulchnie wygląda na twarzy.

Damian

Znowu reklama. Ale powiedział coś o Twiście!

illumanti

Strona internetowa taka sobie. Niemcy mają o wiele lepszą jak na razie. Czekam na głos WB i jak Dowling przemawia do domu.

Damian

To wszyscy już weszli do domu?