[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

Damian

illumanti

Jeszcze około półtorej godziny naszego czasu do startu. Przydałby się tu jakiś czat na tym forum. :)

Btw. jeszcze startu nie ma, a nieźle się rozrósł nam ten wątek ;-)

Damian

My sobie będziemy mogli obejrzeć o 22.00. Wtedy Oni będą mieć 21.00. :)

illumanti

Zdążyłem się domyślić :) Toni - oglądasz start? UK słynie ze sporej ilości reklam, polskie stacje przy nich to pikuś!  :devil:

Damian

Serio? ale jakoś wytrzymamy. Gdzie oglądasz start? na tej stronie co podałem?

illumanti

Tak, na tej stronie. No w UK i US reklamy są przerywane co chwilę, nie tak jak u nas, tylko czasem 10 min i reklama, mimo że program może trwać 2h. Już czekam zniecierpliwiony, oglądam jeszcze jeden odcinek Desperate Housewives dla zabicia czasu :)

Damian

Przyznam się że też już chcę 22.00. :D Tyle czekania, aż w końcu dzisiaj!  :yeah:

illumanti

Jeszcze 40 min. Jakoś dziwnie myślę o Brianie jako prowadzącym. Nie powinien nim być, ponieważ nie wszyscy go lubili jako uczestnika 2 edycji, i teraz się może źle kojarzyć niektórym.

Damian

A jednak wygrał Ultimate BB.

brotherfan

Co do reklam - co racja to racja. Oglądając brytyjski "Mam Talent" co jeden, lub dwa występy była przerwa reklamowa...

Damian

Trzeba będzie jakoś wytrzymać.  :los: Nie wiecie do której trwa START? do 00.00?

illumanti

Do 22:30 ich czasu, no ale później jeszcze godzinkę bedzie CBB's Bit on the side.

Niecała minuta :buzz: Wiadomości jeszcze :|

Ta czołówka to chyba jakies nieporozumienie. Troche mi przypomina niemiecką czołówke przez to niebo. A Dowling w roli prowadzącego się nie sprawdza jak dla mnie. Żarty żałosne, publiczność śmieje się na siłe.

Kerry Katona strasznie sapała, słychać to było..
Wejście do domu fajnie, ładnie to wygląda jak to oko się przesuwa

Nerox

Potwierdziły się plotki i jedną z uczestniczek jest Tara Reid :)

I z tego co powiedział prowadzący przed reklamami, to myślę, że możemy spodziewać się braci Jedward ;)

illumanti

Działa u was ten odtwarzacz bez problemu? U mnie pod koniec zaczeło dość często buforować, mimo że wolnego neta to nie mam.