[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Nic dziwnego, raczej chyba standardowo, gdyż nie zauważyłem żeby przed startem poprzednich edycji celebrity była jakaś podana oficjalna wiadomość na temat uczestników.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Studio Big Brother:

Dobra, może to i nie wychodek, ale drzwi od sauny, bo to drewniane wejście jest dość szerokie:

Powracają kostiumy z Electric Shock Task, tyle że ładniejsze, bardziej kolorowe, a nie takie srebrzyste jak wcześniej:

Damian

Zadaszona część ogrodu ( ta w której są drzwiczki do sauny ) jest okropna. Bardzo brzydko. A jeśli chodzi o te stroje, to znowu to? Powinni nowe zadania wymyślić...

illumanti

Z tymi strojami które 'kopią prądem' to się zgadzam. Pierwsze Electric Shock Task było niezłe, ktoś się popłakał. Później wykorzystywali te stroje przy różnych okazjach, chyba nawet Chantelle miała założone w Ultimate Big Brother podczas nominacji. Ciekawy dodatek, ale nie jako zadanie.

Btw. ci ludzie na obrazku w strojach electric shock to osoby które wymyślają zadania w BB UK.

Damian

No to oby te zadania były całkiem nowe. Skoro sami chcieli tak strasznie powrotu BB do UK, to niech teraz się starają inaczej z oglądalnością nie będzie dobrze. Ten ogród to tragedia jak już wcześniej wspominałem. Kompletnie mi się nie podoba. Fu!

illumanti

C4 wkońcu zrezygnował z BB przez słabnącą oglądalność, więc myślę, że mają coś specjalnego przygotowanego, a nie będą szli na żywca z niczym tak jak TV4 w PL :) Powinni zrobić tam więzienie, ale takie z prawdziwego zdarzenia, i jeśli ktoś złamie regulamin w drobnym stopniu, to zamiast innych kar wsadzić taką osobę tam np. na 2-3 dni w odosobnieniu z godziną spacerniaka :)

mseptember

Osoby na ostatnich zdjęciach to dziennikarze, dla których urządzono przedwczoraj dzień otwarty. Niektórzy na bieżąco komentowali swoje wrażenia na Twitterze, stąd też pochodzą fotki. Ktoś wspaniałomyślnie postanowił zebrać złowione zdjęcia w jednej galerii:

https://bigbrothersite.co.uk/2011/08/12/photos-press-day/

Damian

Nie no ten ogród to jest masakra. A pokój zwierzeń jeszcze gorszy. Oni mają zamiar ten ogród tak pozostawić? że widać z góry te deski brzydkie?  :haft:

illumanti

Wow.. nieźle tych zdjęć zrobili. Ja te co wkleiłem znalazłem na oficjalnym profilu BB na facebooku. :)

Kibelek fajny mają :D

Damian

Ale to będzie dziwnie jak nowi uczestnicy znowu wejdą do tego samego domu. :P

illumanti

Narazie ich reklamy na oficjalnym Fanpage na Facebooku wyglądają dość żałośnie, sprawiają wrażenie zrobionych w Paincie:

Toni

Rzeczywiście, nie wygląda to ciekawie. Nie spodziewałbym się takiego czegoś i to w UK. :) Byle jak.
Co do studia to dość fajne.

Showmag

Pokoj Zwierzen już z fotelem:

Damian

Łaaa! :buzz: i to rozumiem. Super!!!

Toni

Też to rozumiem. :) Teraz może być. :) Dalej cisza z pewnymi uczestnikami.