[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Deptak to jest w Indonezji. Ten porównaniu do tamtego jest wielki. :)

Toni

No tak może być jeszcze mniejszy to fakt. No ale i tak mały ten ogród jak dla mnie stąd nie podoba mi się.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Racja. Ja osobiście chciałbym większy ogród. A w takim ogrodzie co mieliśmy w BB4/5 to w ogóle 3 miesięcy bym nie wytrzymał. Gorzej niż w więzieniu - tam przynajmniej dostęp do TV mają i gwarantowane żarcie, ciepłej wody pewnie też im nie brakuje :)

Damian

Tyle że sam się godzisz na udział w BB. I dobrze wiesz co Cię tam czeka. Nikt nikogo do tego nie zmusza.

illumanti

Dżizas, wiem :) Tak ot tylko napisałem, bo w TV wydaje się, że BB to taki luz i wakacje, a naprawde to niezła męka :) Tak naprawde to nie wiadomo co Cię czeka w BB.

Toni

Owszem, każdy kto się zgłasza do BB i zostaje później wybrany powinien zdawać sprawę na co się pisze lecz moim zdaniem nie da się tak w teorii. Dopiero będąc tam w środku zapewne człowiek zdaje sobie sprawę co znaczy bycie w BB nie będąc przed telewizorem. Mnie osobiście także taki mały ogród by dobijał.
Kolejne wieści o być może celebrytach którzy wezmą udział już za osiem dni w CBB8.
Pisze się o Brianie McFaddenie, jednym z wokalistów zespołu Westlife oraz Sarah Ferguson.
Launch CBB8 w Channel 5 o 9pm.

Damian

Jestem pewien że ten nowy BB nie będzie miał tego super klimatu co miał BB11. Ostatnia edycja w C4 będzie moją ulubioną na zawsze w UK.

Toni

Nie mów hop zanim nie zjesz. Jak narazie jeszcze nic nie wiadomo na temat BB12. Wraz z launchem kilka dni trzeba sobie dać czasu. :) Nie podoba mi się że tylko dziesięć tygodni, aczkolwiek wszystko zależy jacy będą ludzie.
Po pięciu tygodniach półmetek, raz dwa to zleci wszystko i tyle będzie z tej 12. edycji.

illumanti

O północy mają opublikować jakiś bonus na ich facebookowym fanpage'u.

illumanti

Dla mnie ok, tylko kanapa czy te sofy się mi nie podobają. Widać, że takie kupione jakby gotowe w IKEI. Mi bardzo podobały się siedzenia z BBUK2010, nawet śmiem twierdzić że nasze 2 kanapy okrągłe z BB4/5 były lepsze od tych. Tak nowocześnie. Na pierwsze spojrzenie to kojarzy mi się ze szwedzką edycją.

Nerox

Mnie zastanawiają te zakręcane schody. Ciekawe czy prowadzą one do wyjścia czy może na piętro, gdzie będą np. sypialnie uczestników

illumanti

WOW! Sypialnia ekstra! Wyjście z łazienki odrazu na ogród. Schody kręcone prowadzą do wyjścia. Pokój zwierzeń jak zawsze pod schodami. Nie podobają mi się te rybki na ścianach, ale to chyba dlatego, że miałem kiedyś akwarium i never ever, więc wkurza mnie to troche :) Stary układ domu w sumie.

Damian

Kręcone schody są super, łazienka i kuchnia bardzo mi się podobają! Jednak układ domu prawie nic się nie zmienił. Ale ogólnie podoba mi się. Sypialnia nie bardzo, jest za duża.

Toni

No więc właśnie. Układ domu bez zmian znowu. Za każdym razem to samo i to samo. Szkoda. Wnętrze do domu także kojarzy mi się ze Szwecją.