[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Tak ten film. Kuchnia dosyć fajna.

illumanti

Nie rozumiem czemu mówisz, że dosyć fajna, skoro pokazano jej niewielki fragment, a wlasciwie to blat i kawalek ściany.

Toni

Nie ma co na podstawie tych zdjęć już stwierdzać że jest fajnie bo nic nie widać takiego. Bardzo mały ogród.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Widać. Fajne ściany, ogólnie kolorystyka fajna, zobaczymy jak będzie w całości.

Toni

No więc właśnie na ocenę wolałbym poczekać gdy zobaczę to w całości. Napewno nie podoba mi się malutki ogród.

Damian

Wydaje się mały, na pewno będzie większy.

Toni

Bedzie większy w rzeczywistości ale i tak będzie mały. :)
Na dziesięć dni przed startem nadal nie wiadomo za dużo jacy celebryci wezmą udział.
Ostatnio pisze się, że weźmie udział ex-żona Davida Hasselhofa.
https://metro.co.uk/tv/871698-david-hasselhoffs-ex-wife-pamela-bach-set-for-celebrity-big-brother

illumanti

Dla mnie w ogóle edycje Celebrity mogłyby nie istnieć, gwiazdki są tylko dla kasy, nie obchodzi ich tak bardzo wygrana, jakieś fochy mają, nic im nie pasuje, tylko ciągle piją wode i Diet Coke przy plotkach.. Wolałbym jedną dłuższą edycję ale normalną, bez tej celebrity.

Toni

Słusznie. Także za edycjami celebrity nie przepadam. I tak daleko do tego żeby większość osób które wzięły udział
w programie nazwać gwiazdami.
Owszem mogli zrobić dłuższą edycję dwunastą.

illumanti

Ogród będzie pewnie większy w realu, bo zawsze tam były takie wgłębienia, typu smoking area. Poza tym, ogód chyba ma te same wymiary, nie zmienili miejsca.

Toni

W realu wiem, że będzie większy. Chodzi mi o to, że mają go i tak mały w UK.
Może tylko troszkę większy tylko niż w naszych edycjach TV4. Ten w UK widać że jest dłuższy ale chyba z kolei węższy.

Damian

Toni - za bardzo przyzwyczaiłeś się do ogromnego ogrodu w Niemczech. :D

Toni

Być może, ale to nie jest tylko z tym związane. Moim zdaniem powinna być jakaś większa przestrzeń. Nie chciałbym się czuć jak w klatce, tylko w 4 ścianach.

Damian

Oni już od kilku edycji mają taki mały ogród. W BB10 to dopiero była klitka. :P

Toni

No więc właśnie, mogliby w końcu zrobić większy wybieg, :) a nie takie deptaki jak w celi.