[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Skoro w CBB pojawiają się z edycji zwykłych, to zapewne wykorzystają jakieś zadania z porzedniej zwykłej edycji. Jestem ciekaw jakie gwiazdy będą tym razem.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

joker

Nie wiem, czy było coś na ten temat bo nie śledzę tego wątku, ale warto zaznaczyć, że nawet tvn24 zainteresował się tematem Celebrity Big Brother w UK!
https://tvn24.pl/-1,1712580,0,1,poeta-napalmu-wystapi-w-celebrity-big-brother,wiadomosc.html

Damian

Ciekawie. No gdyby On się pojawił w CBB, to mogłoby być bardzo ciekawie. Ale wątpię żeby wystąpił.

Toni

Niezłą kwotą stacja kusi go do wzięcia udziału w programie. :)
Tak no działoby się z jego udziałem, ale nie specjalnie chciałbym zeby wziął udział i też wogóle żeby wziął udział.

Damian

Producenci opisują dom Wielkiego Brata jako największy w historii programu. Wygląda jak dom Bogów. Chciałbym widzieć zdjęcia. :D

Damian

CBB potrwa ponad dwa tygodnie, a zaraz za nim BB12 który potrwa 10 tygodni. Trochę krótki się wydaje ten CBB. Zawsze tamte edycje miały ponad 20 dni.

Toni

Rzeczywiście krótko potrwa CBB8, poprzednia 7. edycja trwała 27 dni.
Z kolei 1. edycja trwała tylko 8 dni, :) a druga 10 dni więc ponad dwa tygodnie to i tak jest dobrze. :)
Bardziej nie podoba mi się to, że BB12 potrwa tylko 10 tygodni, czyli mieszkańcy nie spędzą
Świąt Bożego Narodzenia w domu. Finał wyjdzie w listopadzie. :(
https://channel5.com/shows/5-news-2/features/big-brother-is-back

illumanti

Damian

To sypialnia z Big Brother 9.

illumanti

Whoa! Dziś będą pierwsze zdjęcia z nowego domu  :buzz:

Edit: już są. Serio dużo dali :D

Damian

Nareszcie jest pierwsze zdjęcie domu!

Muszę przyznać że jest pięknie. Czyściutko. Bardzo mi się podoba. :)

illumanti

Zobaczymy czy będzie taki ładny jak pokażą z bliska. Narazie boję się stwierdzić, że mi się podoba

Damian

Widziałem krótki film ze środka, fajna kuchnia. :D

illumanti

Ten z tymi 'królikami doświadczalnymi' co  rozmawiali?

EDIT: chyba jeszcze nie pokazali innego  :gwizd: