[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Kiedy w końcu startuje Big Brother ? 10.08 czy nie?
Nie wydaje mi się żeby C4 coś zakazał, niby dlaczego? ale ten trailer to strasznie słaby jest. :(

Toni

Ja czytałem, że CBB ma launch w czwartek 18. sierpnia.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

18? jak to, cały czas było mówione że 10.08. :( Sam już nie wiem.

Toni

Na samym początku owszem była mowa o dniu 10. sierpnia, po krótkim czasie pojawiła się informacja,
że 18. sierpnia i póki co zmian żadnych nie zaobserwowałem.

Damian

Łe to niefajnie. Zanim my się doczekamy tych zdjęć domu. Oni je pokażą dopiero na kilka dni przed startem.

Toni

No więc właśnie, więc jeszcze czekania ok dwa tygodnie conajmniej.

Damian

Nowa muzyka, a właściwie zremiksowana, która będzie używana w nowym BB.
https://youtube.com/watch?v=uwzPfMSu6r0

illumanti

Muzyka jest ok, lecz wolałem poprzednią. Ogólnie poprzednim edycjom nie było można nic zarzucić, realizowano je perfekcyjnie.

Damian

Nie wiem po co to wszystko zmieniają. Było dobrze, to na siłę coś zmieniają. Oby z tego nie wyszedł niewypał.

Toni

Wszelkie zmiany mi się podobają pod warunkiem, że wychodzą na lepsze. No ale jak się nie zaryzykuje to się nie dowie. Tymbardziej jeśli chodzi o program którego odbyło się już conajmniej dziesięć edycji.

Rosa

Pamiętejmy że ten program SPADŁ z anteny w Ch4 więc cięzko mowic o tym ze zmiany nie sa potrzebne, że dobrze jest tak jak było.
Szczerze mówiąc to ja nawet jeszcze nie spojrzalem na to co się zmieniło, te wszelkie czołówki, muzyczka i inne to dodatki które mnie kompletnie nie obchodza, ważne bedzie to jak zmieni się formuła programu, no i oczywiście ludzie do wprowadzeni do domu WB.

Toni

Słusznie. Zgadzam się. Cała ta otoczka wokół coprawda moim zdaniem też jest ważna, ale nie tak jak właśnie ciekawy dobór uczestników.

Damian

Cytat: Rosa w Pn, 01 Sie 2011, 09:28:37
Pamiętejmy że ten program SPADŁ z anteny w Ch4 więc cięzko mowic o tym ze zmiany nie sa potrzebne, że dobrze jest tak jak było.
Szczerze mówiąc to ja nawet jeszcze nie spojrzalem na to co się zmieniło, te wszelkie czołówki, muzyczka i inne to dodatki które mnie kompletnie nie obchodza, ważne bedzie to jak zmieni się formuła programu, no i oczywiście ludzie do wprowadzeni do domu WB.
No tak wiadomo, jednak program miał z edycji na edycję coraz mniejszą oglądalność. No ale muzyczkę tą znaną od początku mogli zostawić.

Toni

No zapewne oglądalność nie spadała ze względu na oprawę muzyczną itp która niezmiennie jest od dziesięciu lat. Anglicy są już chyba przejedzeni trochę BB, rok w rok bez jakichś żadnych zmian. Brak zasad innych co edycję itp na niekorzyść. Nowemu młodemu pokoleniu program chyba się nie do końca podoba. :)

Damian

No ale jednak BB11 miał większą oglądalność od BB10. Na pewno wpłynęło na oglądalność to iż była to ostatnia edycja i ludzie byli ciekawi. Ale trzeba przyznać że BB11 był ciekawy. Mnóstwo super zadań, bardzo mi się podobał. Oby tutaj też było dużo nowych zadań. Właśnie ciekawe jak to będzie z zadaniami w CBB. Bo zawsze w edycjach z gwiazdami były zadania z poprzedniej zwykłej edycji. Może użyją jakiś z BB11. :prosi: