[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

To prawda, można stwierdzić,że oko przypomina logo secret story ze względu na kolor różowy i niebieski.
Hm może szykują edycję a'la SS. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: illumanti w So, 23 Lip 2011, 17:44:10
W zwiastunie było napisane, że dom będzie większy :)
To tylko zwiastun. Zapowiedź i zachęta. Dom jak dla mnie nie musi być większy niż w BB11. W ogóle żadne dom jak dla mnie nie pobije tego z BB11. Uwielbiałem go.
Toni raczej nie. Pisali że logo jest inne, bo jest nowa stacja i na nowo zaczyna się BB.

Toni

Rozumiem. Szkoda zobaczyłbym edycje secret w wydaniu brytyjskim. :)

Damian

Ja nie. Wystarczy mi w Niemczech. Mam nadzieję, że ta edycja będzie równie klimatyczna co poprzednia. Ale chyba to już nie będzie to samo...  :bye:

Toni

Ja czuję niedosyt edycją secret. Ciekawy jestem właśnie jak inny kraj np UK program by zrealizował, jakie byłyby sekrety, zasady itp. Ja czekam bardziej na Secret Story 2 w Holandii. :)
Ciekawe także jak to będzie w tej edycji UK, jaka koncepcja, zasady...

Damian

No właśnie zasady. Myślę że u nich teraz sprawdziłby się podział domu. Bardzo dawno tego nie mięli, praktycznie w ogóle nie mięli.

Toni

No właśnie, też się zastanawiałem nad tym, nie było podziałud omu, ale hm wydaje mi się że mieli edycję The Battle więc musili mieć podzielony dom, chyba że mieli jak u nas. :)
A co do motta, zasad to chyba zawsze wszystko normalnie. Każdy BB rządzi się swoimi prawami. :)

illumanti

Mieli podzielony dom, bo widziałem filmik jak ktoś kiedyś rozwalał te belki dzielące mieszkańców biednych od bogatych

Na tym filmiku widać dokładnie jaki był podział domu:
https://youtube.com/watch?v=SQVkhTrx1Wo

Toni

Aha, no to w takim razie mieli podzielony dom tylko raz i to w edycji The Battle właśnie.
Wiadomo coś na temat gwiazd w CBB8? ma sie rozumieć niepotwierdzone jeszcze.
U nas już by mocno grzmiało na takim okresie przed startem.

Damian

Ja wiem że mięli podzielony, w BB3 tak było. Ale to nie była żadna edycja typu Bitwa. Oni byli podzieleni na grupy. I po prostu pod koniec tygodnia wykonywali zadanie i tak zmieniali strefy zamieszkania.

Toni

Aha, mi się wydawało że UK miała edycje The Battle. Czytałem to chyba jeszcze na portalu reality-tv gdy była jeszcze opcja BB na świecie, gdzie były te tabelki z edycjami w danych krajach, ale teraz to już pewności nie mam.

Toni

Fajny pomysł, że BB będzie prowadził ultimate winner dotychczasowych dziesięciu lat Big Brother'a, aczkolwiek większość zapewne woleliby Davinę.

Damian

Pojawił się trailer z uczestnikami poprzednich edycji programu.
https://youtube.com/watch?v=tcPz-vBkCeU&feature=player_embedded
Powiem szczerze, że nie spodobało mi się to, wydaje się takie proste. Jak dla mnie to powinno być coś z powrotem związane, jakiś cmentarz i napisy że Wielki Brat wraca.

Toni

Masz rację, dobre byłoby to gdyby wykorzystali motyw związany z cmentarzem. Może jest zastrzeżenie ze strony Channel 4 że nie mogą. A wiadomo już cokolwiek na temat uczestników CBB? czy nadal cisza. Start już za niecałe trzy tygodnie.