[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Będzie trwało tradycyjnie czyli około miesiąca. Poprzednia edycja celebrity trwała 27 dni, a CBB6 22 dni.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Wiem, ale ogólnie mówię, że to jest strasznie krótko...
Zaczyna się, jakieś 3-4 tyg i się kończy. :/

Toni

Tak więkoszość edycji celebrity trwa (pozwolę sobie podać tylko ile trwał nasz, otóż 36 dni). Fajnym optimum byłoby chociaż dwa miesiące, ale tak jak pisaliśmy która gwiazda zamknie się na tak długi okres (a jeśli zamknęłaby się to musieli by nieźle posmarować).

illumanti

W tej edycji chętnie znowu bym zobaczył Automatycznego Wielkiego Brata :)  "Infolinia" zamiast wielkiego brata była niezła

Toni

Za miesiąc będzie ostatnie już odliczanie do CBB8. :) Jak narazie launch planowany jest na 10. sierpnia.

Damian

Cytat: illumanti w Wt, 05 Lip 2011, 15:23:56
W tej edycji chętnie znowu bym zobaczył Automatycznego Wielkiego Brata :)  "Infolinia" zamiast wielkiego brata była niezła
Jaka infolinia, jaki automatyczny BB?

illumanti

W pokoju zwierzeń była taka wielka klawiatura od telefonu,  obok fotela.
Wielki brat był niedostępny w pewnych godzinach. I np. "Press 1 to leave a message. Press 0 to leave the diary room" etc. Pamiętam że powrót do głównego menu to była *, a zatwierdzenie wysłania wiadomomości było #. Nominowali też przez to. 

Toni

Znowu coś inngo, dość ciekawe. Apropo telefonu to podobało mi się jak w niemieckim BB6 mieli.
W każdym z trzech domów był telefon i mieszkańcy mogli do siebie dzwonić.

illumanti

Toni

Jak ja nie trawię english language.  :sun:

Rosa

Za to sa tez złe wieści, wyglada na to że podobnie jak w ostatnim sezonie także tutaj nie bedzie live feeds co troche kłóci się z idea BB.

Toni

A czy w BB UK jest zawsze start na żywo? czy z jednodniowym opóźnieniem, czyli następnego dnia.
Mają tak niektóre kraje. Absolutnie coś takiego mi się nie podoba.

illumanti

W tym samym dniu, bo następnego dnia, jest Day1 w ich liczeniu, i pokazują odrazu zachowania uczestników. Launch night chyba nawet nie wlicza się do tej numeracji, i nie jest liczone jako dzień

Toni

Start jako start to nie, ale dzień w którym jest start zauważyłem że jest liczony jako Dzień. 0, podczas gdy w innych krajach (większości krajów) jest to Dzień 1, natomiast pierwszy dzień cały to już Dzień 2.

illumanti

W każdym razie start jest na żywo :)
Ostatnio była fajna launch night