[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Ale znowu jak edycja jest raz w roku, to fajnie że jest więcej programów.

Toni

To akurat jest fajne że jedna edycja w roku, ale mimo tego co za dużo to nie zdrowo, bo ileż można tych samych scen oglądać w tygodniu zanim przewałkowane będą przez wszystkie programy, a tak odcinek daily, podsumowanie w ringu i to wszystko.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No to też prawda. Zobaczymy jak to będzie w nowej stacji, być może to się wszystko zmieni. Zobaczymy...

illumanti

Bez Daviny to i tak nie będzie to samo.
Szkoda, że domu nie zmienią. Ten to już stara hala.

Damian

A co to ma do rzeczy? nawet nie poznasz pewnie, bo tak go zmienią. Liczy się to co będzie pokazane na wizji, a nie wygląd hali.

illumanti

Zwyciężczyni Big Brother 11, Josie Gibson potwierdziła udział w Big Brother's Little Brother.

https://totalbigbrother.com/news/josie-gibson-confirms-bblb-on-channel-5.tbb

Damian

illumanti

Wg tego co tam napisali, to może zostać prowadzącą, ale jeszcze tego nie potwierdzono.

Ogólnie jej nie lubię.

Toni

Fajny pomysł żeby zwycięzca zwycięzców poprowadził kolejną erę BB w UK. :)

Toni

Pojawły się informacje że w CBB 8  mają wziąć udział bracia z Irlandii którzy zajęli 8. miejsce w tegorocznej Eurowizji. Mazyn "Sun" podaje że za udział w programie oczekują miliona funtów. :)

illumanti

Niecierpliwie czekam na tę edycję. Mam nadzieję, że zadania będą równie ciekawe co w bb na Channel 4.
Pewnie dużo osób przy produkcji będzie tych samych, może poziom nie będzie niższy :)

Toni

Nie sądzę żeby poziom był niższy, będzie porównywlny z Channel 4 bądź większy. Obym się nie mylił. :)

illumanti

Ciekawe czy dom mają już gotowy. Pewnie nie, skoro się nie dzielą zdjęciami.

Toni

Damian zna się na BBUK lepiej ode mnie i pisał że oni za bardzo nie podają informacji (w tym zdjęć) przed startem jak np w przypadku Niemiec. Też mi się wydaje że dom jeszcze nie jest gotowy, ale prace powinny się już raczej jakiś temu rozpocząć.