[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Martyna to jeszcze dużo mówiła, znikomy był lektor w BB4-V. Bo czasami odzywał się Kuba, ale to było baaaaardzo rzadkie.

illumanti

W edycji UK lektor jest super :) I ten charakterystyczny początek: np.  "Day Eighty-seven. six fourty-nine am. All housemates are in the bedroom"

Damian

Dokładnie. Tego głosu po prostu nie może nie być.  :yeah:

illumanti

Mam też wielką nadzieję, że bb uk dalej  pozostanie jednym z nielicznych bb w którym uczestnicy nie wiedzą która jest godzina.  Żeby nie spaprali wszystkiego, tak jak u nas podczas zmiany stacji.

Toni

Z biegiem czasu wprowadzano zegar w różnych krajach, pamiętam że w BB w Niemczech zegar był już w 3.edycji czyli w 2001r. Mnie też się podoba jak zegara nadal nie ma. Racja że jak w UK zegar się pojawi to czar pryśnie. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Mnie się podoba to, że uczestnicy jak nie ma zegara, ciągle próbują określić która jest godzina, np. poprzez wejścia Daviny na żywo "You are live on C4. Please do not swear", wygląd nieba, etc. Takie proste, a jednak uatrakcyjnia program :)

Toni

Oczywiście że zgadzam się z Tobą, prosta sprawa z brakiem zegara a jest uatrakcyjnienie programu i w krajach gdzie nadal tak jest fajny jakby nadal tak było, m.in. w UK. :)

Damian

A dla mnie to jakoś bez różnicy. Ale że w Niemczech to wiedzą?  :buzz: Myślałem że nie.

Toni

Tak jak pisałem,  w 3.edycji na 100% mieli zegar, bo sam go widziałem, był umiejscowiony przy stole w części kuchennej. Co do poprzednich to było to różnie, można je było zauważyć ale i nie, często zdarzało się jak uczestnicy rozmawiali w programie live show np że za 15 minut koniec itp.
Mam nadzieje że w UK nadal zegara nie będzie.

Showmag

illumanti

:/ Szkoda, że dopiero za 2 miechy, pod koniec wakacji.

Damian

No późno, mógłby być chociaż w lipcu.

Toni

Co to są dwa miesiące, raz dwa i będzie sierpień. A jak z emisją odcinków CBB, codzienne główne odcinki i ringi czy jeszcze coś jest?

Damian

Chyba będą dodatkowe tak jak za czasów C4. Z resztą okaże się. Ja jestem najbardziej ciekawy domu!

Toni

Nie podoba mi się jak jest tak dużo różnych programów w których i tak mówi się i pokazuje cały czas to samo.
Mnie najbardziej ciekawią celebryci :) ale ba dom też jest ważny jak będzie wyglądał. :)