[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

https://youtube.com/watch?v=HQjq639WPiU muszę obejrzeć pełną wersję. Zapowiada się poprostu zajebiście. Sory za słowa, ale nie da się inaczej tego ująć :)

Toni

Tak jak kiedyś już pisałeś (po moim zapytaniu) szkoda że nie podają wcześniej już jakichś informacji, a z drugiej strony fajnie dowiedzieć się i zobaczyć wszystko dopiero podczas startu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oglądałem ten film. Całkiem fajny. ;P

illumanti

To nie film a serial.

Btw, na fejsie, BigBrother Channel 5 dodał ostatnio post:

"Big Brother could have his very own "Barbie and Ken" this September, would you like to see these two inside the house?"
&
https://insidebigbrother.net/news/1006/davina-and-dermot-praise-bb-revivial.ibb

Toni

Zapowiada się wielka innowacja. Będzie ciekawie, na początku na pewno. :)

Damian

No ciekawie. Tylko jaki będzie ten dom to jestem bardzo ciekawy. Oby wkrótce coś podali.

Toni

Start w sierpniu, dokładny termin startu chyba nie jest jeszcze podany, ale może w okolicach połowy lipca uchylą rąbka tajemnicy. :)

Damian

Miejmy nadzieję, bo na razie wszystko jest owiane tajemnicą.

Toni

Kiedyś pisałeś że w UK nie wiele podają przed startem, :( a jeśli tak to na krótki czas przed rozpoczęciem, wiec pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość. :) Mnie najbardziej ciekawi jacy celebryci się pojawią.

Damian

No bo tak jest. Zawsze dopiero na kilka dni przed startem edycji pokazują zdjęcia domu.

Toni

No właśnie. Szkoda ale tak jak pisaliśmy i nie szkoda bo jeszcze bardziej czeka się na start gdy wcześniej nie widziało się zdjęć domu czy informacji na temat nowej edycji itp.

illumanti

Teraz tak, czy lektor będzie ten sam, czy Wielcy będą Ci sami? Myślę, że to akurat może być identyczne jak w poprzednich edycjach, bo byli jakby od Endemolu a nie c4

Damian

Oj nie śledzisz uważne informacji na temat nowej edycji. Już dawno było podane do wiadomości publicznej że lektor nadal będzie ten sam.

Toni

Fajnie, że BB UK także ma lektora. Uważam że jest on potrzebny. Nasz lektor w postaci Martyny był bardzo znikomy.