[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

Jak dla mnie to brakuje dostępu do każdej kamery i każdego mikrofonu przez neta. No ale wiadomo, że to pewnie bardzo duże koszty są, i niezbyt opłacalne. A szkoda :)

Toni

Co obejrzane w tv to w tv. Edycje UK wystarczą mi w necie. Nie przepadam za językiem angielskim.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Ja jednak wole ang niż niemiecki :)

Toni

A ja odwrotnie, ale należysz do większości. :)

illumanti

Mi w domu BB UK podobają się bardzo te zamykane melatowe rolety w ogrodzie, jak ktoś  z ekipy chce wejść do domu/ogrodu

Toni

Prawdą jest, że dom jest dość ciekawie w każdej edycji zawsze urządzony.

illumanti

No :) Zawsze kapitalny remont, nieźle im to wychodzi :) Oby tak dalej :)

Damian

Oby, oby. Żeby tylko C5 tego nie zepsuło i żebyśmy w tym roku znowu ujrzeli super dom.

illumanti

Mogliby zrobić taką biedną strefe dla 1 uczestnika, i co tydzien 1 uczestnik na jeden tydzien odizolowany od reszty w tej strefie.

Toni

Jest jeszcze dużo ciekawych pomysłów, koncepcji które można byłoby wprowadzić.

Damian

Fajnie jakby jednak stara, tradycyjna muzyka z czołówki została. Ale podobno ma być jednak nowa.

Toni

Moim zdaniem z każdą nową edycją oprawa muzyczna i nie tylko także powinna być inna.

Damian

A dla mnie nie. Przyzwyczaiłeś się do Niemiec, i tam jest fajnie jak zmieniają. Ale w UK jednak cały czas była tradycyjna muzyka. Myślę że taka powinna być nadal.

Toni

Być może ma na to wpływ przyzwyczajenie że w Niemczech z każdą edycją była zmiana oprawy muzycznej, aczkolwiek dziewiąta oraz obecna edycja to replay hitu z 1.edycji.

Damian

No właśnie. A może akurat będzie nowa fajna. Ciekawe jakie będzie logo.